For annuse (sandra) - pit vs. nepit

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.10.2006 13:32

Takže jsi nové téma nezaložila? A pročpak?

Myslím, že daleko víc je úsměvné, ajk dokážeš z několika fotek poznat, že to není pit ani z 1%. A též si myslím, že na takový odhad by si netroufli ani zdaleka větší odborníci, než jsi ty.

Též bych ti ráda řekla, že když je to kříženec pita a ovčáka, ale vypadá spíše jako pit, tak o něm přece nebudu tvrdit, že je to kříženej ovčák.

A naposled - Pokud chceš někoho napadat, tak se zaměř na ty, kteří takové křížence vytvářejí. Páč kdybych si Mafa nekoupila, tak zřejmě skončil stejně neblaze, jako polovina jeho sourozenců... Guláš a tak, chápeš?! A že není čistokrevnej pit? No a co, na to já nehraju. Pití povahu má (dokážeš to poznat z fotky?) a též vypadá jako pit.

Ještě bych tě ráda citovala: "Jen chudák plemeno trpí lidmi, kteří mají křížence APBT popřípadě je množí dál a říkají tohle je pit! Přitom pravého pita v životě neviděli." Hele myslíš, že když ho vydávám za pita, tak to automaticky znamená, že jsem čistokrevného pita nikdy neviděla?

9.10.2006 16:18

impact napsal(a):
Takže jsi nové téma nezaložila? A pročpak?

Myslím, že daleko víc je úsměvné, ajk dokážeš z několika fotek poznat, že to není pit ani z 1%. A též si myslím, že na takový odhad by si netroufli ani zdaleka větší odborníci, než jsi ty.

Též bych ti ráda řekla, že když je to kříženec pita a ovčáka, ale vypadá spíše jako pit, tak o něm přece nebudu tvrdit, že je to kříženej ovčák.

A naposled - Pokud chceš někoho napadat, tak se zaměř na ty, kteří takové křížence vytvářejí. Páč kdybych si Mafa nekoupila, tak zřejmě skončil stejně neblaze, jako polovina jeho sourozenců... Guláš a tak, chápeš?! A že není čistokrevnej pit? No a co, na to já nehraju. Pití povahu má (dokážeš to poznat z fotky?) a též vypadá jako pit.

Ještě bych tě ráda citovala: "Jen chudák plemeno trpí lidmi, kteří mají křížence APBT popřípadě je množí dál a říkají tohle je pit! Přitom pravého pita v životě neviděli." Hele myslíš, že když ho vydávám za pita, tak to automaticky znamená, že jsem čistokrevného pita nikdy neviděla?

ahoj, né že bych věděla, z jaký diskuse to máš,ani nevím, jestli je mafián papírak Ale ta veta:

"Jen chudák plemeno trpí lidmi, kteří mají křížence APBT popřípadě je množí dál a říkají tohle je pit! Přitom pravého pita v životě neviděli."

- taky by se dala pochopit na obranu plemene, že pes, zlééj, kterej vypadá jako pit není pit a škodí plemeni ne ? Napiš kde jsi to vyštrachala prosím Tak diskuse mi utekla,.. =(o)

9.10.2006 16:51

pibi´s napsal(a):
ahoj, né že bych věděla, z jaký diskuse to máš,ani nevím, jestli je mafián papírak Ale ta veta:

"Jen chudák plemeno trpí lidmi, kteří mají křížence APBT popřípadě je množí dál a říkají tohle je pit! Přitom pravého pita v životě neviděli."

- taky by se dala pochopit na obranu plemene, že pes, zlééj, kterej vypadá jako pit není pit a škodí plemeni ne ? Napiš kde jsi to vyštrachala prosím Tak diskuse mi utekla,.. =(o)

Pit a papírák?
Hm, zajímavý!!
Dobrý pibi!!! Znalec se hnedle pozná

9.10.2006 17:38

chvd napsal(a):
Pit a papírák?
Hm, zajímavý!!
Dobrý pibi!!! Znalec se hnedle pozná

Chvd jojo, další znalec. Impact k tobě nemám slov a nehodlám k tobě nic dodávat, nikoho nenapdám jen říkám svůj názor a proto hned zakládáš diskusi?? Nemám čas si s tebou hrát, raději bys měla léčit svého psa

9.10.2006 18:51

pibi´s napsal(a):

jo, to je pravda, to jsem se sekla Vůbec jsem se nad tím nezamyslela, ani mě nenapadlo, že ten všemi diskutovanýá pit není uznaný FCI,ale nic si z toho nedělám =)) Mě šlo hlavně o tu větu, že jí třebas anuša mohla myslet dobře,..

10.10.2006 10:44

pibi´s napsal(a):

Papíráky jsou ořechy. Aspoň u nás. A papírový pity nemáme. Leda tak na fotce.

Mrkni do "Záhadných pupínků".

10.10.2006 10:48

pibi´s napsal(a):

A nejní zlej. Myslím, že by pitům mohl dělat čest! Jak vychovaností, tak výcvikem. I když je mi jasný, že tím ovčákem v krvi to mám usnadněný.

Ale né že by se rád neporval, že... i když ťuky ťuk, zatím bývají moje hlasivky silnější, než jeho pudy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík