Včera se nám narodilo deset barzojíků, tak se s nimi musím hned pochlubit. Je 6 feneček a 4 psíčci. Rodili jsme celý den, ale stálo to za to!
Mana a barzojinec
malachitova
napsal(a):
Včera se nám narodilo deset barzojíků, tak se s nimi musím hned pochlubit. Je 6 feneček a 4 psíčci. Rodili jsme celý den, ale stálo to za to!
Mana a barzojinec
Holky:
henk
napsal(a):
zdar ... mam vyridit pochvalu od synovce a pry mam zamluvit ten paty obrazek ... ten potkan se mu fakt libi
Doufam, ze se neurazis. Slibil jsem ... tak jsem splnil
Jinak samozrejme preji .... at stenda rostou
Rodiče jsou Bystra Mischenka a Cashmere Bistkupstwo. Ten plášťový pejsek je v barvě grizly a myslím, že bude nádherný. Ten béžový zůstane doma, zamilovala jsem se na první pohled. A já jim říkám morčátka nebo myši, protože tak opravdu vypadají, takže potkan mě neurazí. Oni z toho ale rychle vyrostou.
malachitova
napsal(a):
Rodiče jsou Bystra Mischenka a Cashmere Bistkupstwo. Ten plášťový pejsek je v barvě grizly a myslím, že bude nádherný. Ten béžový zůstane doma, zamilovala jsem se na první pohled. A já jim říkám morčátka nebo myši, protože tak opravdu vypadají, takže potkan mě neurazí. Oni z toho ale rychle vyrostou.
Gratuluji ke krásným štěňátkům a přeji jim hodně zdraví a milující páníčky.
Chrty miluji, já mám teda afgánku a saluku, ale barzoj je taky fajn.
litanie
napsal(a):
Velké gratulace k vrhu . už se těším na fotky,až budou mít 4 - 5 týdnů
Ahoj, my jsme se viděly loni v Rychetách, že?
Tak hlavně ať pro štěnda najdeš jen samý super páníčky, to není zrovna jednoduchý.
Máš nějakou aktuální fotku toho tvýho pejska z chov. stanice Z Bilmy (Chesterfielda sis myslím brala, ne?)?. Kdyžtak ji sem hoď, ať se mrknu co z něj vyrostlo za krasavce
jana dante
napsal(a):
Ahoj, my jsme se viděly loni v Rychetách, že?
Tak hlavně ať pro štěnda najdeš jen samý super páníčky, to není zrovna jednoduchý.
Máš nějakou aktuální fotku toho tvýho pejska z chov. stanice Z Bilmy (Chesterfielda sis myslím brala, ne?)?. Kdyžtak ji sem hoď, ať se mrknu co z něj vyrostlo za krasavce
Ahoj Jano,
chtěla jsem si brát Chalbiho, ale neměl sestouplá varlata a já ho chtěla do chovu, takže jsem byla až do neděle bez zojího kluka. Ale v neděli se mi narodil tmavě zlatý chlapeček, takže když jsem si utřela slzy dojetí, tak jsem ho okamžitě rezervovala pro nás. No a ještě tu šedivou holčičku s bílým pruhem na krku. Mám ještě zojinu od Hanky Krylů: Vindemiatrix Krylov a ta je teda naprosto úžasná! Máme takový začátečnický stránky na www.nevasca.wbs.cz . Podrbej Danteho! S pozdravem Maruš
PS: Ty budeš mít taky nějakou novou holčičku, ne? Nebo už jí máš?
malachitova
napsal(a):
Ahoj Jano,
chtěla jsem si brát Chalbiho, ale neměl sestouplá varlata a já ho chtěla do chovu, takže jsem byla až do neděle bez zojího kluka. Ale v neděli se mi narodil tmavě zlatý chlapeček, takže když jsem si utřela slzy dojetí, tak jsem ho okamžitě rezervovala pro nás. No a ještě tu šedivou holčičku s bílým pruhem na krku. Mám ještě zojinu od Hanky Krylů: Vindemiatrix Krylov a ta je teda naprosto úžasná! Máme takový začátečnický stránky na www.nevasca.wbs.cz . Podrbej Danteho! S pozdravem Maruš
PS: Ty budeš mít taky nějakou novou holčičku, ne? Nebo už jí máš?
Je opravdu nádherná Krylováci jsou krásnía ty jejich tmavý masky, to je něco úžasnýho. Škoda že p. Krylová nemá www stránky, vůbec netuším jaký barzojíky v současnosti má.
Na tvoje stránečky určitě kouknu
U nás žádný novinky, ale možná brzo budou
Já mám zamluvenou fenečku, ale je z krytí který se ještě ani neuskutečnilo, fence se nějak nechce hárat.
Jestli chceš vědět o který krytí půjde tak ti můžu napsat mejlík.
Pusu miminům, Bystře i úžasné Krylovačce posílá Jana+Dante
pinoha
napsal(a):
Já je chcu taky!!!
ještě je volná jedna světlá holčička a dva pejsci: bíločerný a bílošedý
malachitova
napsal(a):
ještě je volná jedna světlá holčička a dva pejsci: bíločerný a bílošedý
.
jana dante
napsal(a):
Je opravdu nádherná Krylováci jsou krásnía ty jejich tmavý masky, to je něco úžasnýho. Škoda že p. Krylová nemá www stránky, vůbec netuším jaký barzojíky v současnosti má.
Na tvoje stránečky určitě kouknu
U nás žádný novinky, ale možná brzo budou
Já mám zamluvenou fenečku, ale je z krytí který se ještě ani neuskutečnilo, fence se nějak nechce hárat.
Jestli chceš vědět o který krytí půjde tak ti můžu napsat mejlík.
Pusu miminům, Bystře i úžasné Krylovačce posílá Jana+Dante
tak mi písni na: mana.barzoj@seznam.cz. Těším a já ti pak písnu co má Hanka doma.