Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.10.2006 16:21

Kolekci 69 pohledů,z čehož 14 starých,černobílích(nejdražší,cenu navrhněte),13 starých,ale už barevných a 44 novějších.Za celek i jednotlivě cenu navrhněte...

11.10.2006 21:47

kikuska napsal(a):
Kolekci 69 pohledů,z čehož 14 starých,černobílích(nejdražší,cenu navrhněte),13 starých,ale už barevných a 44 novějších.Za celek i jednotlivě cenu navrhněte...

čeho ? jakých pohledů ? Takhle se dá vydelat ?

11.10.2006 21:57

kikuska napsal(a):

To já jsem "ujetá" do starých odborných kynologických knih: Největším skvostem, nedávno získaným je kniha z roku 1895. To je počteníčko! Vážně, je to napsáno mluvou dané doby a vyvolává to ve mě nepopsatelný pocit. Pokud někdo máte na prodej, nebo alespoň uvažujete, o knihách starších než z roku 1985, můžete se mi ozvat, budu jásat.
Na vydělání určitě i ty pohledy pro prodejce nejsou, ale je to jakási "sběratelská vášeň".
Vlastně teď přemýšlím, jestli to nesmazat, jestli to není čistá inzerce...
(Omlouvám se za kvalitu scenování)

12.10.2006 06:55

eva nohelova napsal(a):
To já jsem "ujetá" do starých odborných kynologických knih: Největším skvostem, nedávno získaným je kniha z roku 1895. To je počteníčko! Vážně, je to napsáno mluvou dané doby a vyvolává to ve mě nepopsatelný pocit. Pokud někdo máte na prodej, nebo alespoň uvažujete, o knihách starších než z roku 1985, můžete se mi ozvat, budu jásat.
Na vydělání určitě i ty pohledy pro prodejce nejsou, ale je to jakási "sběratelská vášeň".

No musím říct,že takhle se opravdu vydělat nedá!Budu moc ráda,pokud se mi to,co jsem do toho vložila alespoň vrátí.Pokud to tu vadí,klidně to smažte,v tom Vám já čurbes dělat nemůžu.
Jinak jsou to pohledy samozřejmě psů.

12.10.2006 08:38

eva nohelova napsal(a):

Já mám doma nějakou děsně starou knížku o chovu domácích zvířat a to včetně psů. V takových vínových deskách a jsou tam rozkládací obrázky celého vnitřku zvířat - svaly, vnitřnosti, cévní systém a tak. Jen teď z hlavy nevysypu, jak je stará a kdo ji stvořil. Ale můžu to doma omrknout a zítra napsat. klidně se o ni podělím, páč mi jen leží doma v krabici.

13.10.2006 09:24

kikuska napsal(a):

S radostí ji doma uvítám.

13.10.2006 10:22

eva nohelova napsal(a):
S radostí ji doma uvítám.

Tak. A jestli to bylo na mě, tak se musím přiznat, že jsem to včera zazdila.

Ale už si píšu do diáře a o víkenu ji pohledám.

13.10.2006 18:27

impact napsal(a):
Tak. A jestli to bylo na mě, tak se musím přiznat, že jsem to včera zazdila.

Ale už si píšu do diáře a o víkenu ji pohledám.

kdyby náhodou ta zájemkyně odřekla, tak já bych si ji od tebe koupila - studuju veterinu a myslim, že by mi byla k užitku....No, ale první má přednost.....

16.10.2006 10:17

kikuska napsal(a):

Ták. Knížka se jmenuje Nový způsob léčení zvířat, ale nikde jsem nenašla rok vydání. Každopádně stará je dost. Po obědě sem hodím fotečky. Teď musím pracovat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík