Včera 12.9.2006 kolem 18.hod. se zratil afgánský chrt Said na polích mezi Sadskou a Třebestovicemi okr. Nymburk. Zachytil stopu a vytrhl se i s vodítkem, takže je nebezpečí, že se někde zachytí a uškrtí. Prosím o jakoukoli informaci na tel. 604 361 425 nebo 732 706 342!!! Více foto ma www.said_a_beth.wbs.cz
beth
napsal(a):
Včera 12.9.2006 kolem 18.hod. se zratil afgánský chrt Said na polích mezi Sadskou a Třebestovicemi okr. Nymburk. Zachytil stopu a vytrhl se i s vodítkem, takže je nebezpečí, že se někde zachytí a uškrtí. Prosím o jakoukoli informaci na tel. 604 361 425 nebo 732 706 342!!! Více foto ma www.said_a_beth.wbs.cz
Beth, zkusila jsi kontaktovat myslivce nebo hajnýho, přeci jenom chodí na obchůzky a mohli by ho někde vidět, jestli to bylo někde na poli nebo u lesa.
hankah
napsal(a):
Beth, zkusila jsi kontaktovat myslivce nebo hajnýho, přeci jenom chodí na obchůzky a mohli by ho někde vidět, jestli to bylo někde na poli nebo u lesa.
Jo, jo, to už jsme všechno udělali - myslivce, obecní úřady obcí, mezi kterými se ztratil, městkou policii, takže teď nezbývá než čekat...
beth
napsal(a):
Ještě bych doporučil (jestli jste tak už neudělali) kontaktovat stránky Chrti v nouzi - http://www.chrti.com/ kchch/clanky/ domov/domov01.htm.
beth
napsal(a):
Já jsem před pár dny řešila stejné drama. naštěstí s dobým koncem. Obeslali jste veterináře? Já si našla na netu adresář veterinárních lékařů a všem v oblasti, kde se pes pohyboval a kteří měli v adresáři uveřejněný mail, jsem poslala datum, čas, popis situace, popis psa, jeho tetovací číslo a jeho fotky a kontakt na sebe. Pokud má PP, napište, nebo zavolejte také na plemenou knihu ČMKU, kdyby někdo chtěl vystavit na něj náhradní papíry. Obtelefonujte všechy útulky. Mě se pejsek ztratil na Plzeňsku a našla jsem ho v Praze! Držím pěsti ať to dobře dopadne!!!
calamity
napsal(a):
Já jsem před pár dny řešila stejné drama. naštěstí s dobým koncem. Obeslali jste veterináře? Já si našla na netu adresář veterinárních lékařů a všem v oblasti, kde se pes pohyboval a kteří měli v adresáři uveřejněný mail, jsem poslala datum, čas, popis situace, popis psa, jeho tetovací číslo a jeho fotky a kontakt na sebe. Pokud má PP, napište, nebo zavolejte také na plemenou knihu ČMKU, kdyby někdo chtěl vystavit na něj náhradní papíry. Obtelefonujte všechy útulky. Mě se pejsek ztratil na Plzeňsku a našla jsem ho v Praze! Držím pěsti ať to dobře dopadne!!!
Je krásný!!! Snad ho brzy najdete. Držím moc palečky!!!
beth
napsal(a):
Tak tímto s radostí oznamuju, že ten náš šílenec je už doma v teplíčku:)
Našli jsme ho asi 700 m od domu v poli zamotaného v křoví. Nic mu není, jen je vysílený a hladový.
Sice jsem v duchu nadávala, že až ho najdu, tak ho přetrhnu, ale asi ho spíš celá rodina umačká v objímání
beth
napsal(a):
Tak tímto s radostí oznamuju, že ten náš šílenec je už doma v teplíčku:)
Našli jsme ho asi 700 m od domu v poli zamotaného v křoví. Nic mu není, jen je vysílený a hladový.
Sice jsem v duchu nadávala, že až ho najdu, tak ho přetrhnu, ale asi ho spíš celá rodina umačká v objímání
Tak to jsem moc ráda, že to dobře dopadlo a přeji mnoho jenom pěkných zážitků.
beth
napsal(a):
Skvělá zprává
beth
napsal(a):
Díky
Kéž by měli takové štěstí všichni ztracení pejsci a jejich páníci. Když jsem dávala odkaz na KCHCH, dívala jsem se do rubriky Ztráty/nálezy - je to šílený, když vidíte, kolik psů se stále postrádá, a to už je to několik měsíců
Hele já dělám webovky bull-v-nouzi.estranky.cz a děsí mě ti ztracení psi, kteří se objeví v útulcích a přitom jsou načipovaní... Tak si kolikrát říkám, na co ten čip mají.
impact
napsal(a):
Hele já dělám webovky bull-v-nouzi.estranky.cz a děsí mě ti ztracení psi, kteří se objeví v útulcích a přitom jsou načipovaní... Tak si kolikrát říkám, na co ten čip mají.
Hurá, hurá, tak to je zase skvělá zpráva!!!!! Doufám, že pejsek se příště na nějakou stopu vyprdne a bude se raději držet u pánů
hankah
napsal(a):
Na to bych moc u afgána nespoléhala, mám tedy zatím jenom pětiletou zkušenost s afgánkou, ale naše se zatím vždy vrátila, ťuky, ťuk.
Podle místa, kde jsme ho našli si myslím, že se vracel, ale jak měl to vodítko, tak se zachytil v keři...
Ale máš pravdu - to, že by se afgán vykašlal na stopu, nehrozí