Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.8.2005 07:31

Uvažuji o tom, že si pořídím krátkosrstou čivavu. Ale jak tak o tom studuji, tak sice zjišťuji, že je pro mě pravdu tím pravým, ale zároveň mi začíná připadat nesehnatelná. Nemám žádné známé, kteří by se věnovali chovu, a tak jsem odsouzená věřit cizím chovatelům, že mi skutečně prodají kvalitní štěně. Nejsem žádný šetřílek, co by chtěl za málo peněz hodně muziky, ale ze zprostředkované zkušenosti vím, že ani to, že člověk dobře zaplatí dneska nic neznamená. I tak může obdržet problémové štěně, což bych velmi nerada.
Chtěla bych tímto poprosit ty, kteří mají s koupí čivavy dobré zkušenosti, či kontakty atd., zda by se o ně mohli prostřednictvím této diskuse podělit nejen se mnou, ale i se všemi dalšími lidmi, kteří právě řeší stejná dilemata jako já. Předem děkuji.

16.8.2005 18:16

2j napsal(a):
Uvažuji o tom, že si pořídím krátkosrstou čivavu. Ale jak tak o tom studuji, tak sice zjišťuji, že je pro mě pravdu tím pravým, ale zároveň mi začíná připadat nesehnatelná. Nemám žádné známé, kteří by se věnovali chovu, a tak jsem odsouzená věřit cizím chovatelům, že mi skutečně prodají kvalitní štěně. Nejsem žádný šetřílek, co by chtěl za málo peněz hodně muziky, ale ze zprostředkované zkušenosti vím, že ani to, že člověk dobře zaplatí dneska nic neznamená. I tak může obdržet problémové štěně, což bych velmi nerada.
Chtěla bych tímto poprosit ty, kteří mají s koupí čivavy dobré zkušenosti, či kontakty atd., zda by se o ně mohli prostřednictvím této diskuse podělit nejen se mnou, ale i se všemi dalšími lidmi, kteří právě řeší stejná dilemata jako já. Předem děkuji.

Nesmíš čekat, že se ti někdo ozve, když něco sháníš, ale ozývat se sama, tak je to s inzeráty většinou, speciálně u zvířat

čivava, dlouho i krátkosrstá
1.bostonterrierklub@tiscali.cz
Kontakt Jiří Křišťál
Adresa 399
Město Hýskov
PSČ 267 06
Telefon 311 635 255
GSM 606 421 842
Popis Čivava, naď. krátkosrstá i dlouhosrstá štěňátka různých barev s PP. Rod. výst. oceň. na MV. Pro výst., chov či na mazlení. Se vším (i začát.) dobře a dlouhodobě poradím. Chovatelský servis. Blízko Prahy.
http://www.civavyanahaci.com

----------------
BOHEMIA MANDIGA F.C.I.
čivava dlouho a krátkosrstá, krytí, záznamy na štěňátka, tradice 10ti let chovu
http://www.chovy.cz/bohemiamandiga
------------

Chovatelská stanice Slunce moravy - Čivava krátkosrstá
URL http://www.chovy.cz/sluncemoravy
e-mail veselapeta@tiscali.cz

Město Brno

Telefon 608 854442
----------
Čivava krátkosrstá 2 pejsci s PP, 7 a 13 měs., barva hnědá s melírem a modrá s pálením. Tel.: 604865462

l.kynolog@email.cz
Inzerát vložen: 28.07.2005 23:41:47 | Kategorie: Prodám | Kraj: Jihomoravský
------------
čivava krátkosrstá fenka po modrém otci a černo pálené fence cena 6500kč i na chov a mazlení tel 607747788 ačokoládově hnědý dlouhosrstý pejsek po čoko rodicích cena 6 tis bude maličký tak i na chov a mazlení raritní zbarvení odber 1.7.05

Odpovědět: odpovědět | E-mail: azilovecentrum@tiscali.cz
Inzerát vložen: 14.06.2005 10:51:09 | Kategorie: Prodám | Kraj: Pardubický
-----------
Čivava krátkosrstá ZADÁM PEJSKA S P.P KRÁTKOSRSTÉHO HNĚDÉHO S BÍLÝMI ZNAKY Adrian z Andělského údolí.ODBĚR ZAČÁTKEM SRPNA.KRÁSNÝ MOŽNO VIDĚT www.stenata.cz/andelskeudoli 731 757581

Odpovědět: odpovědět | E-mail: javurkovi@volny.cz
Inzerát vložen: 16.06.2005 14:38:56 | Kategorie: Prodám | Kraj: Středočeský
-----------
CHIHUAHUA - ŠTĚŇÁTKA Čivava. Zadám štěňátka dlouho i krátkosrstá s PP po kvalititních, výst. oceněných rodičích. Pro výst., chov i jen pro radost. Servis pro chovatele. Vítána i nezáv. návštěva. Štěňátka budou odchována v rodině, v bytě s láskou a péčí. U Prahy. Tel. 311 635 255.

Odpovědět: odpovědět | E-mail: chihua.hua@tiscali.cz
Inzerát vložen: 26.06.2005 22:25:25 | Kategorie: Prodám | Kraj: Středočeský
---------
Čivava krátkosrstá prodám Pejska s PP Hnědý s bílými znaky.možno vidět na www.stenata.cz/andelskeudoli již k odběru 731 757581

Inzerát vložen: 26.07.2005 13:53:01 | Kategorie: Prodám | Kraj: Středočeský
------------
ČIVAVA prodám štěňata krátko. i dlouhosrsté pejsky s PP.
Jméno:
Adresa:
Telefon: 736 228 775
E-mail: a.vavrinova@quick.cz
Vloženo: 18.4.2005

--------------

16.8.2005 19:21

dejavu napsal(a):

Nesmíš čekat, že se ti někdo ozve, když něco sháníš, ale ozývat se sama, tak je to s inzeráty většinou, speciálně u zvířat

čivava, dlouho i krátkosrstá
1.bostonterrierklub@tiscali.cz
Kontakt Jiří Křišťál
Adresa 399
Město Hýskov
PSČ 267 06
Telefon 311 635 255
GSM 606 421 842
Popis Čivava, naď. krátkosrstá i dlouhosrstá štěňátka různých barev s PP. Rod. výst. oceň. na MV. Pro výst., chov či na mazlení. Se vším (i začát.) dobře a dlouhodobě poradím. Chovatelský servis. Blízko Prahy.
http://www.civavyanahaci.com

----------------
BOHEMIA MANDIGA F.C.I.
čivava dlouho a krátkosrstá, krytí, záznamy na štěňátka, tradice 10ti let chovu
http://www.chovy.cz/bohemiamandiga
------------

Chovatelská stanice Slunce moravy - Čivava krátkosrstá
URL http://www.chovy.cz/sluncemoravy
e-mail veselapeta@tiscali.cz

Město Brno

Telefon 608 854442
----------
Čivava krátkosrstá 2 pejsci s PP, 7 a 13 měs., barva hnědá s melírem a modrá s pálením. Tel.: 604865462

l.kynolog@email.cz
------------
čivava krátkosrstá fenka po modrém otci a černo pálené fence cena 6500kč i na chov a mazlení tel 607747788 ačokoládově hnědý dlouhosrstý pejsek po čoko rodicích cena 6 tis bude maličký tak i na chov a mazlení raritní zbarvení odber 1.7.05

Odpovědět: odpovědět | E-mail: azilovecentrum@tiscali.cz
Inzerát vložen: 14.06.2005 10:51:09 | Kategorie: Prodám | Kraj: Pardubický
-----------
Čivava krátkosrstá ZADÁM PEJSKA S P.P KRÁTKOSRSTÉHO HNĚDÉHO S BÍLÝMI ZNAKY Adrian z Andělského údolí.ODBĚR ZAČÁTKEM SRPNA.KRÁSNÝ MOŽNO VIDĚT www.stenata.cz/andelskeudoli 731 757581

Inzerát vložen: 16.06.2005 14:38:56 | Kategorie: Prodám | Kraj: Středočeský
-----------
CHIHUAHUA - ŠTĚŇÁTKA Čivava. Zadám štěňátka dlouho i krátkosrstá s PP po kvalititních, výst. oceněných rodičích. Pro výst., chov i jen pro radost. Servis pro chovatele. Vítána i nezáv. návštěva. Štěňátka budou odchována v rodině, v bytě s láskou a péčí. U Prahy. Tel. 311 635 255.

Odpovědět: odpovědět | E-mail: chihua.hua@tiscali.cz
Inzerát vložen: 26.06.2005 22:25:25 | Kategorie: Prodám | Kraj: Středočeský
---------
Čivava krátkosrstá prodám Pejska s PP Hnědý s bílými znaky.možno vidět na www.stenata.cz/andelskeudoli již k odběru 731 757581

Inzerát vložen: 26.07.2005 13:53:01 | Kategorie: Prodám | Kraj: Středočeský
------------
ČIVAVA prodám štěňata krátko. i dlouhosrsté pejsky s PP.
Jméno:
Adresa:
Telefon: 736 228 775
E-mail: a.vavrinova@quick.cz
Vloženo: 18.4.2005

--------------

Moc děkuji. Ono s tím ozýváním se to není jen tak...on se každý vychválí až do nebe..A asi před půl rokem kamarádka sháněla jorkšírka a to jsme volali a sháněli všude možně taky takhle naslepo a jak to dopadlo, prostě no comment. Tak jsem si radši řekla, že se protentokrát napřed poradím s ochotnými lidmi..

16.8.2005 19:24

2j napsal(a):
Moc děkuji. Ono s tím ozýváním se to není jen tak...on se každý vychválí až do nebe..A asi před půl rokem kamarádka sháněla jorkšírka a to jsme volali a sháněli všude možně taky takhle naslepo a jak to dopadlo, prostě no comment. Tak jsem si radši řekla, že se protentokrát napřed poradím s ochotnými lidmi..

No a zrovna třeba tato adresa je uvedena tuším v nemoderované diskusi jako zcela nevhodná:

l.kynolog@email.cz

Pak co si má člověk vybrat a čemu uvěřit...

17.8.2005 07:31

2j napsal(a):
No a zrovna třeba tato adresa je uvedena tuším v nemoderované diskusi jako zcela nevhodná:

l.kynolog@email.cz

Pak co si má člověk vybrat a čemu uvěřit...

Já ti neporadím, protože čivavy nechovám a neznám, jen jsem ti našla inzeráty. Teď koukám, vynechala bych taky to azilovecentrum, na to tu byly špatné reference. Ale pokud chceš zodpovědně vybrat pejska, nezbývá než jezdit po výstavách a chodit do jejich klubu a sbírat informace, hlavně se neukvapovat. Jak sama víš, každý se vychválí do nebe a zas naopak - známí chovatelé se bojí někoho pomluvit, aby neměli s ním potíže a doporučit, aby, kdyby to nevyšlo a pes se nepovedl, je někdo nemohl osočit, protože všude je něco. Zkus se podívat a poptat na moderovaném fóru, kam chodí čivaváři, zde je adresa: http://www.mujpes.cz/forum.php?id_forum=6768 Vybrala sis celkem málopočetné plemeno, tak zas tolik lidí se kolem nich nemotá, takže se jistě brzy v nich zorientuješ, až navštívíš nějakou jejich akci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík