Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.10.2006 09:15

Znáte někdo krmivo Gilpa - Teď nové! Prý kvalitou Puriny....a nemáte zkušenosti a Calibrou, jaké? Děkuji moc.

18.10.2006 20:56

sabina napsal(a):
Znáte někdo krmivo Gilpa - Teď nové! Prý kvalitou Puriny....a nemáte zkušenosti a Calibrou, jaké? Děkuji moc.

Ahoj.
Gilpu známe. Nová není. Kamarádka jí má v obchodě už skoro dva roky. Cenově přijatelná. Ale našim kavkazačkám moc nesedla. Koukni na www.katriwhite.estranky.cz - je tam na kámošku mail,tak jí písni. Ráda Ti podá reference.

19.10.2006 11:52

sabina napsal(a):

Gilpou krmim přez rok. Mám Rotvajlery a boxera. Je to opravdu dost dobrý krmivo a za velmi solidní cenu. Rotvíkům dávám Kennel a boxerovi Super Valu Mix. Obě tyto krmení mají v sobě kloubní výživu a psům to pasuje a hlavně šmakuje.

19.10.2006 12:14

sten napsal(a):
Gilpou krmim přez rok. Mám Rotvajlery a boxera. Je to opravdu dost dobrý krmivo a za velmi solidní cenu. Rotvíkům dávám Kennel a boxerovi Super Valu Mix. Obě tyto krmení mají v sobě kloubní výživu a psům to pasuje a hlavně šmakuje.

Gilpa je průměrné krmivo za velmi dobrou cenu. Ale řadí se k premiovkám a ne k superpremiovkám. Je zhruba na úrovni Chicopee.

19.10.2006 13:37

sabina napsal(a):

Děkuji Verče za odkaz na můj kontakt. Máme menší krámeček kde prodáváme vícero značek granulí. A jsem zastánce názoru že každému psovi sedí jiný druh. Je to jako u lidí. Né každému chutná třeba zelenina. A teď ke Gilpě. Je to prémiové krmivo, velmi kvalitní ale nesrovnávala bych ho s Purinou. Výhor´dou tohoto krmiva je že neobsahuje velké množství Beta karotenu a tak se hodí i pro psy kteří mají sklony ke žloutnutí a nebo reznutí. Sama chovám Maltézáčky a tímto krmivem krmím již 2 roky a jsem nadmíru spokojena.
Pro velká plemena Gilpa vyrábí krmivo s obsahem výtažku z novozélandského mlže, který podporuje růst chrupavek, zlepšuje zapouzdření kloubů a chrání je před opotřebováním. Posiluje i šlachy. Je to lepší než do jiných krmiv přidané chemické látky a podporu kloubů. Tělo psa přírodní látku lépe vstřebá.
Je potřeba vyzkoušet co bude vašemu psovi vyhovovat. Jak se říká jiný pes jiná ves.

Přidejte reakci

Přidat smajlík