marcha
napsal(a):
Zdravím, jaké máte zkušenosti s postrojem Mehri od Manmatu? Hlavně na canicross a skijöring? Dal by se použít i na obrany?
Dík!
Vrele doporucuju stranky www.mushing.cz - hned na uvodni strance je clanek o postroji Merhi a k nemu i docela dlouha diskuze.
Nemohu soudit dostatecne, jeste jsem ho v ruce nemela, ale podle fotek odhaduju, ze postroj merhi udela uplne stejnou sluzbu jako siroky obojek...
wami
napsal(a):
Vrele doporucuju stranky www.mushing.cz - hned na uvodni strance je clanek o postroji Merhi a k nemu i docela dlouha diskuze.
Nemohu soudit dostatecne, jeste jsem ho v ruce nemela, ale podle fotek odhaduju, ze postroj merhi udela uplne stejnou sluzbu jako siroky obojek...
Díky, mrknu tam
Mně právě taky přišel podezřele jednoduchý...
. Můžu se zaptat, co by jsi pro dané účely doporučila ty? Pro beaucerona... Pro labíse mám klasický guard, ale teď jsou ty nové typy a ty mně matou... Navíc ten nedělá obrany. Dík!
marcha
napsal(a):
Díky, mrknu tam
. Můžu se zaptat, co by jsi pro dané účely doporučila ty? Pro beaucerona... Pro labíse mám klasický guard, ale teď jsou ty nové typy a ty mně matou... Navíc ten nedělá obrany. Dík!
...výborný postroj na obrany mají na www. gappay.cz , je kožený , nahoře s úchytem /i bez a mají tam i levnější variantu.Já osobně mám ten kožený pro fenku american bulldog na obrany a jsem opravdu spokojena a cena není nijak převratná....
marcha
napsal(a):
Díky, mrknu tam
Ja na CC a SKJ (stejne tak jako na bikejoring a kolobku) pouzivam tazny se zkracenou zadi od Polaru (jukni na www.propsy.eu ), mam taky od Polaru skj popruh i bederak...
Polar je levnejsi nez Manmat a pritom minimalne stejne kvalitni.
Da se pouzit samozrejme i na obrany, ale radeji oddeluju tazny postroj od obranarskeho/stopovaciho, pejsa vi, co ho v kterem postroji ceka za prace a podle toho se dopredu psychicky pripravuje...
bffb
napsal(a):
...výborný postroj na obrany mají na www. gappay.cz , je kožený , nahoře s úchytem /i bez a mají tam i levnější variantu.Já osobně mám ten kožený pro fenku american bulldog na obrany a jsem opravdu spokojena a cena není nijak převratná....
Na Gappay jsem taky koukala, ale myslela jsem, že koupím jeden univerzální... ale možná má Wami pravdu, že je lepší rozlišovat... ještě to zvážím, s taháním máme zatím čas, díky!