sabina
napsal(a):
to je dobrý, chápeme to, já měla přesně takovou!!!
taky jsem byla posraná
luciemach
napsal(a):
I já byla naprosto vedle a to dokonce i pár týdnu, odpočítávala jsem to.. a nemohla se dočkat... noc před tím, než jsem si jela, tak jsem nemohla ani dospat.. přeji hodně zdraví a síly a ať dobře roste..
Taky jsem se nemohla dospat, bohužel se mi to nevyplatilo, protože se štěnětem jsem byla potom vzhůru noc co noc asi po dobu 2 týdnů. Hodně štěstí při výchově a výcviku štěňátka.
jessie
napsal(a):
Taky jsem se nemohla dospat, bohužel se mi to nevyplatilo, protože se štěnětem jsem byla potom vzhůru noc co noc asi po dobu 2 týdnů. Hodně štěstí při výchově a výcviku štěňátka.
Dik vsem.
Jessie: Doufam, ze bude v noci takhle spinkat
jessie
napsal(a):
já jsem nemohla dospat asi rok předtím
nickdo
napsal(a):
Nezlobte se, ale ja mam takovou radost, ze se Vam musim pochlubit
To je moc dobře, Kristýnko!!!
Já jsem byla taky jak před porodem, když jsme si jeli pro našeho Astorka...
Bylo to nádherné, teď už je z našeho kluka velký nohatý puberťák...
berny
napsal(a):
To je moc dobře, Kristýnko!!!
Já jsem byla taky jak před porodem, když jsme si jeli pro našeho Astorka...
Bylo to nádherné, teď už je z našeho kluka velký nohatý puberťák...
no, snad to vyžadovat nebude, ikdyž tancovat jsme zkoušeli
jo, jinak s těma puberťákama - Taky mu už občas pěkně hráboší a zkouší na mě všechny lumpárny co jdou!. Vždycky, když druhej neposlechne, tak on přece taky nemusí Ale stačí huknout a je opět při smyslech
nickdo
napsal(a):
Dik vsem.
Jessie: Doufam, ze bude v noci takhle spinkat
nickdo a proč má ten čumáček takový divně pigmentovaný. Spraví se to nebo to tak bude mít pořád ?
Jinak přeji šťastný převoz !
Jednu příhodu jo ?
Známý jel pro štěně jezevčíka a vzal na pomoc babičku. Ta seděla vedle a měla na klíně štěňátko. Nebylo zvyklé na auto a tak začalo zvracet a babička při pohledu na ně zvracela taky !
No prostě ať vás nic takového nepotká !
veras
napsal(a):
nickdo a proč má ten čumáček takový divně pigmentovaný. Spraví se to nebo to tak bude mít pořád ?
Jednu příhodu jo ?
Známý jel pro štěně jezevčíka a vzal na pomoc babičku. Ta seděla vedle a měla na klíně štěňátko. Nebylo zvyklé na auto a tak začalo zvracet a babička při pohledu na ně zvracela taky !
Museli mít krušnou cestu Jinak já osobně si myslím, že ta pigmentace zůstane - mě se to líbí! nemá to každej! Bude jinej
sabina
napsal(a):
no, snad to vyžadovat nebude, ikdyž tancovat jsme zkoušeli
jo, jinak s těma puberťákama - Taky mu už občas pěkně hráboší a zkouší na mě všechny lumpárny co jdou!. Vždycky, když druhej neposlechne, tak on přece taky nemusí Ale stačí huknout a je opět při smyslech
Děvčata, nechci strašit, ale náš berňák Astor je polomaďar a taky s námi BĚŽNĚ "tancuje čardáš"...(jeho krev se prostě nezapře!).
A nepochybuji o tom, že vzhledem ke své megažravosti by zdolal i velký hrnec maďarského národního pokrmu - tedy guláše!
veras
napsal(a):
Jednu příhodu jo ?
Veras, dovolím si Vám odpovědět....
Štěňata bernských salašnických psů se všechna rodí s úplně růžovým nepigmetovaným čumáčkem. Postupně s růstem probíhá i celková pigmentace, čenich tudíž černá. Trvá to rozdílně dlouho (to je dáno mimo jiné i geneticky), přibližně do roku-až roku a půl. Pak bude feneččin čenich zcela černý!
Náš Astor, když se narodil (pro ilustraci...), vypadal takto:
berny
napsal(a):
Veras, dovolím si Vám odpovědět....
Štěňata bernských salašnických psů se všechna rodí s úplně růžovým nepigmetovaným čumáčkem. Postupně s růstem probíhá i celková pigmentace, čenich tudíž černá. Trvá to rozdílně dlouho (to je dáno mimo jiné i geneticky), přibližně do roku-až roku a půl. Pak bude feneččin čenich zcela černý!
Náš Astor, když se narodil (pro ilustraci...), vypadal takto:
berny děkuji !
nickdo
napsal(a):
Tak uz ji mame domaaaaaaaaaaaaaaa!!! to uzana, casem dodam fotky, ted zneuzivam chvilicky, kdy spinka
. Uz si docela zvykla, rozhodne to snasela lepe nez pan chovatel...
Je dobře, že byl chovatel "smutný", horší jsou ti, co se štěňat zbavují rádi a ještě si u toho "mnou ruce". Fotky určitě dodejte, roztomilých štěňátek není nikdy dost.
nickdo
napsal(a):
Nezlobte se, ale ja mam takovou radost, ze se Vam musim pochlubit
Tak uz ji mame doma
Cesta autem - tedy zacatek, protoze pak si vlezla na klin