janamalik
napsal(a):
Tak sem přihodím pár foteček
Tak já přihodím pár foteček.....jeden není čistokrevnej, druhý ano. Schválně, jestli dobře typnete
1..............
janap
napsal(a):
tipla bych, ze 1 je krizenec
tipují "1"
a přidávám foto zvířátka které žije u nás na dvoře
mikka
napsal(a):
nemůžu si pomoc, ale NO mi přijde jako nejkrásnější pes A za tu 2 bych strčila ruku do ohně ,že je kříženec
Slečna
janamalik
napsal(a):
Teda odhadli jste to většinou správně, 1...čistokrevný NO, 2...kříženec Beauceron X No, ale i mě se moc líbí:-)
jessie
napsal(a):
Teda odhadli jste to většinou správně, 1...čistokrevný NO, 2...kříženec Beauceron X No, ale i mě se moc líbí:-)
A ještě Andy jako štěňátko
maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

janamalik
napsal(a):
Ještě jednu musím .....Batulka zezadu
janamalik
napsal(a):
TAK JÁ SEM DÁM SVOU FENU TESSA JE JÍ DEVĚT LET,
iveta navrátilová

bednarik petr
napsal(a):
JEŠTĚ
No a mě je 12 vážím 40kg a jsem v nejlepších letech
iveta navrátilová

jessie
napsal(a):
Všichni máte moc pěkné pejsany......a co štěňátka?
A tady máme vnoučata ,ještě je jedna volná má 9 týdnu a váha je 11kg,a je to šídlo.
iveta navrátilová
napsal(a):
A tady máme vnoučata ,ještě je jedna volná má 9 týdnu a váha je 11kg,a je to šídlo.
to je krásný.....můžu se prosím zeptat na jeden, asi ne přliš inteligentní dotaz....Štěňátka NO se rodí tmavá a postupem času se z nich stávají třeba i světlejší psy, neo i světlé štěně se rodí světlé? Moc děkuju...
iveta navrátilová

jessie
napsal(a):
to je krásný.....můžu se prosím zeptat na jeden, asi ne přliš inteligentní dotaz....Štěňátka NO se rodí tmavá a postupem času se z nich stávají třeba i světlejší psy, neo i světlé štěně se rodí světlé? Moc děkuju...
štěndy se rodí tmavá ,tedy jsou hodně černá a postupně se černá strácí.
jessie
napsal(a):
Me se taky NO moc líbí, mam rada černy, vlkošedy, ale nemusim světlou a tmavy sedlo.. když ma černou amsku, tak je to pekny :) a Andy se mi taky libi ;)
jackie simon
napsal(a):
Me se taky NO moc líbí, mam rada černy, vlkošedy, ale nemusim světlou a tmavy sedlo.. když ma černou amsku, tak je to pekny :) a Andy se mi taky libi ;)
Tak taky pošlu ještě fotečku...
Kamarádi....
jessie
napsal(a):
Tak taky pošlu ještě fotečku...
Kamarádi....
A další - trojička
iveta navrátilová

eavy
napsal(a):
KEISSO,co je tohle za hafíka? (Jméno plus ch.st.) Díky
Taky přidám fotečku
iveta navrátilová

eavy
napsal(a):
KEISSO,co je tohle za hafíka? (Jméno plus ch.st.) Díky
Tak to nevím to jsem našla na jednom německém webu,popis k tomu není ale fotka je to super.
janamalik
napsal(a):
Ahojky, krásné fotečky ovčáčků, hlavně štěňátka. Zdravím Anušku a Máťu, holky jak se máte?
maťa

janamalik
napsal(a):
Ahojky, krásné fotečky ovčáčků, hlavně štěňátka. Zdravím Anušku a Máťu, holky jak se máte?
Ahojky Jani
My se s Brituškou máme skvěle....ťuk ťuk ťuk.....je o dost lepší, než v zimě a doufám, že tu letošní se zasejc ty tlapky nezhorší
Jen máme doma novej "nudlí" přírůstek, ale naštěstí role vychovatele se ujal Gerča, a to docela drsně, tož máme klid
A co u vás nového?
maťa

maťa
napsal(a):
Ahojky Jani
My se s Brituškou máme skvěle....ťuk ťuk ťuk.....je o dost lepší, než v zimě a doufám, že tu letošní se zasejc ty tlapky nezhorší
Jen máme doma novej "nudlí" přírůstek, ale naštěstí role vychovatele se ujal Gerča, a to docela drsně, tož máme klid
A co u vás nového?
I mamčina ovčanda Arga už si na Kikčufínu vcelku zvykla
maťa
napsal(a):
I mamčina ovčanda Arga už si na Kikčufínu vcelku zvykla
ahojky má´to, Brituška vypadá moc pěkně. Snad jí to zdravíčko bude sloužit už trošku lépe. Zdraví je vždy to nejdůležitější. Je super, že máte zase nový přírůstek, vypadá moc mile
To u nás bohužel nejde,jak říkají rodiče, 1 pes stačí. No být mnou, měla bych 2, ale bohužel je musím respektovat. Ale Jeny má nového kamaráda vedle z ulice. Je to rotvailer, takový starší dědula, sotva se valí, ale Jeny je z něho vždy úplně hotová, pořád okolo něho lítá jak blázínek. Jsem hrozně ráda, že má nějakého kamaráda. Máťo chtěla jsem se tě zeptat, nemáš nějakou dobrou radu čím krmit na lepší srst?
janamalik
napsal(a):
ahojky má´to, Brituška vypadá moc pěkně. Snad jí to zdravíčko bude sloužit už trošku lépe. Zdraví je vždy to nejdůležitější. Je super, že máte zase nový přírůstek, vypadá moc mile
To u nás bohužel nejde,jak říkají rodiče, 1 pes stačí. No být mnou, měla bych 2, ale bohužel je musím respektovat. Ale Jeny má nového kamaráda vedle z ulice. Je to rotvailer, takový starší dědula, sotva se valí, ale Jeny je z něho vždy úplně hotová, pořád okolo něho lítá jak blázínek. Jsem hrozně ráda, že má nějakého kamaráda. Máťo chtěla jsem se tě zeptat, nemáš nějakou dobrou radu čím krmit na lepší srst?
Ahoj, jani zdravíme!!
My se máme skvěle, Anuška je zdravá a temperamentní holka!
Co ty a novinky?
annuse
napsal(a):
Ahoj, jani zdravíme!!
My se máme skvěle, Anuška je zdravá a temperamentní holka!
Co ty a novinky?
annuse
napsal(a):
Ahojky Sandro.Teda, že to ale Anušce sluší podzim je krásně barevný, to se to fotí, viď. U mě novinky, no ani nic moc. Jeny je pořád stejná rošťanda. Přehoupne se listopad a zase bude o rok starší, ale rošťačí jak puberťačka
maťa

janamalik
napsal(a):
Ahojky Sandro.Teda, že to ale Anušce sluší podzim je krásně barevný, to se to fotí, viď. U mě novinky, no ani nic moc. Jeny je pořád stejná rošťanda. Přehoupne se listopad a zase bude o rok starší, ale rošťačí jak puberťačka
Jani, poslala jsem ti mejlíka, došel?
Teda Sandro, koukám že Anušinda je furt ve skvělé kondici, tož jen tak dál
Jani, Jeny je krásná, jak panáčkuje!!! Fakt nádhera!!! Ten novej přírůstek nebyl plánovanej, máš -li čas, jukni na starší stránky a hledej téma Sobotní probuzení, tam najdeš vše....
Sem měla zajímavej svátek letos, no.....osud si zahrál.....
maťa

janamalik
napsal(a):
Jooo a podzim ten je úžasnej, hlavně když padnou ty mlhy, to nemá chybu Psiska vypadají jak Psi Baskrvilští, jak se noří z mlhy a zase do mlhy.....
maťa

maťa
napsal(a):
Jooo a podzim ten je úžasnej, hlavně když padnou ty mlhy, to nemá chybu Psiska vypadají jak Psi Baskrvilští, jak se noří z mlhy a zase do mlhy.....
maťa

maťa

maťa
napsal(a):
Ještě narozeninová Batulka, 2.10. jí bylo 12 roků
A celá moje smečka
maťa
napsal(a):
Holky díky, musím zaklepat, je v pohodě
Maťo krásný přírustek
Tak děvčata, pokud máte fotečky, sem s nima, ať se je nač dívat
maťa

annuse
napsal(a):
Též děkuju holky za pochvalu Batulky, no a i Kikčufíny, ač to třeštiprdlo si to nezaslouží Ale je jí teprve 7 měsíců. tak snad s toho vyroste
Někdo ji vyhodil, když jí byli 4 měsíce!!!
Valentýnka Týnka dělá hají.....
maťa

janamalik
napsal(a):
Jak si přeješ, tak ještě Batulka
maťa
napsal(a):
Též děkuju holky za pochvalu Batulky, no a i Kikčufíny, ač to třeštiprdlo si to nezaslouží Ale je jí teprve 7 měsíců. tak snad s toho vyroste
Někdo ji vyhodil, když jí byli 4 měsíce!!!
Valentýnka Týnka dělá hají.....
Teda Máťo, to je krásná smečka
Anuška je na té lavičce opravdu jak dáma
Tak taky přihodím něco málo
janamalik
napsal(a):
Teda Máťo, to je krásná smečka
Anuška je na té lavičce opravdu jak dáma
Tak taky přihodím něco málo
Už běžíím
P.S. Máťo, díky moc za meílika!
maťa

maťa
napsal(a):
Jak si přeješ, tak ještě Batulka
Jani není zač, snad to to troška pomůže
Ty vaše holky sou fakt krásný
Tak ještě Batul
maťa

maťa
napsal(a):
Jani není zač, snad to to troška pomůže
Ty vaše holky sou fakt krásný
Tak ještě Batul
Tááák a takto chodím ven, když hlídám ještě mamčinu Argu.....jak pastevec psů
maťa

maťa
napsal(a):
Tááák a takto chodím ven, když hlídám ještě mamčinu Argu.....jak pastevec psů
A muchli muchli ovešký
maťa

janamalik
napsal(a):
Batulek a její milovaný beránek....nebo ona jeho???
maťa

maťa
napsal(a):
Batulek a její milovaný beránek....nebo ona jeho???
No a předposlední....unavená spinkající Batulka
maťa

janamalik
napsal(a):
Má'to, přečetla jsem si ten příběh Kikči. Klobouk dolů, jsi fakt bezva ženská se srdíčkem na pravém místě a Kikča má opravdu velké štěstí, že potkala právě tebe. Je to opravdu malá čertice
Jééé Jani, děkuju, tolik pochvaly si snad ani nezasloužím...... Neb té malé potvůrce nejspíš brzo zakroutím tím malým krčkem
Ta nudle se v ní fakt nezapře a při pokusech o její výchovu silně stárnu, ba šedivím
Ale je naše, no.....nedáme ji
maťa

maťa
napsal(a):
No a předposlední....unavená spinkající Batulka
A poslední....unavená a "přemýšlející" Arčulka
maťa
napsal(a):
A poslední....unavená a "přemýšlející" Arčulka
Holky krásné fotky!!!
Anny přes ty lavičky skáče, ona je cvok
maťa

annuse
napsal(a):
Holky krásné fotky!!!
Anny přes ty lavičky skáče, ona je cvok
Sandro, kolik že to té Anny vlastně je?
maťa
napsal(a):
Sandro, kolik že to té Anny vlastně je?
Maťo 9 let, v lednu 10 a chová se jak 3 letý pes
maťa

janamalik
napsal(a):
Jé tak to je lednová, jako já Teda ten věk má super!
Nevypadá na to
Brituša taky byla strašně dlouho v pohodě a během jednoho roku mi tak strašně rychle "seschla", že sem už nevěděla, co s ní.....no to dělá ten věk, a taky to, že celej život byla krásně osvalená, neb sme furt někde chodily a chodily a plavaly a různě, a pak když ty svaly jdou pryč, je to strašně nápadný, páč bez nich sem ji neznala No to je jedno, hlavně že je furt čilá, a přeji ti moc, ať je Anny v téhle kondici co nejdéle
Je to jak u lidí, co celej život skoro nejsou nemocní, a pak najednou prásk a jde to s nima z kopce.....kdežto ti věční marodi se tadyk klepou a klepou a staletí přebíhají.....
maťa
napsal(a):
Nevypadá na to
Brituša taky byla strašně dlouho v pohodě a během jednoho roku mi tak strašně rychle "seschla", že sem už nevěděla, co s ní.....no to dělá ten věk, a taky to, že celej život byla krásně osvalená, neb sme furt někde chodily a chodily a plavaly a různě, a pak když ty svaly jdou pryč, je to strašně nápadný, páč bez nich sem ji neznala No to je jedno, hlavně že je furt čilá, a přeji ti moc, ať je Anny v téhle kondici co nejdéle
Je to jak u lidí, co celej život skoro nejsou nemocní, a pak najednou prásk a jde to s nima z kopce.....kdežto ti věční marodi se tadyk klepou a klepou a staletí přebíhají.....
Maťo, díky, ona je Anuška skřížená, takže je menší a lehčí a proto možná vitálnější. Na ten věk opravdu nevypadá, za což jsem ráda, jsem šťastná, že je taková jaká je!
K tvojí fence, je nádherná, vypadá strašně šťastně, hlavně, že je v pohodě, kamarádka má fenu NO a tý je asi 15 let a je v pohodě!
maťa
napsal(a):
Nevypadá na to
Já jsem taky lednová holkyJenuše je 1.prosince. Jo jo, pejsáci jsou pořád zdraví a pak najednou bác. já měla takhle dobrmanku, bylo jí 10 let, zdravíčko jí sloužilo dobře a pak přišel den D, ještě bylo 13. a já o ní přišla. Měla torzi žaludku. Hrozně jsem to obrečela a když si na ní kolikrát vzpomenu, bulim zase. Od té doby kontroluji každou blbost , která se mi na pejsovi nezdá
To zdraví je fakt hrozně důležité!!!
maťa

annuse
napsal(a):
Maťo, díky, ona je Anuška skřížená, takže je menší a lehčí a proto možná vitálnější. Na ten věk opravdu nevypadá, za což jsem ráda, jsem šťastná, že je taková jaká je!
K tvojí fence, je nádherná, vypadá strašně šťastně, hlavně, že je v pohodě, kamarádka má fenu NO a tý je asi 15 let a je v pohodě!
No ona Britule též není s PP, ale je fakt, že na fenu má velice mohutnou kostru, oproti Arze, která je fakt ovčanda, vypadala vždy jak pes, každej si myslel, že mám páreček
No tak to má Anny obrovskou šanci být takhle vitální velice dlouho!
Tady sousedi měli obr ovčáka, taková ta vesnická masa psa , skoro nechodil ven, znal jen kotec a jídlo měl jakési zbytky a dožil se 15 let v plné síle, pak mu selhali ledviny a do dvou dnů umřel.....ale štve mě, že člověk ty svoje miláčky piplá a opečovává a oni nám tak brzo odcházejí, nebo mají zdravotní problémy a tihle vesničtí obři, co jsou v kotci, či na řetěze, strava nulová, se dožívají vysokého věku a jsou fit
maťa
napsal(a):
No ona Britule též není s PP, ale je fakt, že na fenu má velice mohutnou kostru, oproti Arze, která je fakt ovčanda, vypadala vždy jak pes, každej si myslel, že mám páreček
No tak to má Anny obrovskou šanci být takhle vitální velice dlouho!
Tady sousedi měli obr ovčáka, taková ta vesnická masa psa , skoro nechodil ven, znal jen kotec a jídlo měl jakési zbytky a dožil se 15 let v plné síle, pak mu selhali ledviny a do dvou dnů umřel.....ale štve mě, že člověk ty svoje miláčky piplá a opečovává a oni nám tak brzo odcházejí, nebo mají zdravotní problémy a tihle vesničtí obři, co jsou v kotci, či na řetěze, strava nulová, se dožívají vysokého věku a jsou fit
Marto bohužel to tak bývá, anny se snažím dát to nejlepší, pořád ji hlídám apod., ale mám jí teprve 3 roky, když mi umřela má dobrá známa, její panička, vzala jsem si jí, ke svému původnímu psovi tehdy 6 letému, vzala jsem si ji v listpadu a v lednu mého psa přejelo auto, strašné
maťa

janamalik
napsal(a):
Já jsem taky lednová holkyJenuše je 1.prosince. Jo jo, pejsáci jsou pořád zdraví a pak najednou bác. já měla takhle dobrmanku, bylo jí 10 let, zdravíčko jí sloužilo dobře a pak přišel den D, ještě bylo 13. a já o ní přišla. Měla torzi žaludku. Hrozně jsem to obrečela a když si na ní kolikrát vzpomenu, bulim zase. Od té doby kontroluji každou blbost , která se mi na pejsovi nezdá
To zdraví je fakt hrozně důležité!!!
Přesně Jani, já měla jagošku, zdravá jak řípa, vitální jak uragán a během týdne začala plakat, na vyšetření zjistili pokročilé stádium rakoviny, po injekcích byla ještě chvílu bez bolesti, ale pak už to nešlo a nechala jsem ji uspat, ve své náruči a doma a taky to do dneška obrečím dokonale...
To zdraví je hlavní, jak u zvířat, tak u lidí......a kdo říká, že ne, že na sebe kašle, neví o čem mluví.....jak by jednou prosil o život, kdyby měl na kahánku
maťa

annuse
napsal(a):
Marto bohužel to tak bývá, anny se snažím dát to nejlepší, pořád ji hlídám apod., ale mám jí teprve 3 roky, když mi umřela má dobrá známa, její panička, vzala jsem si jí, ke svému původnímu psovi tehdy 6 letému, vzala jsem si ji v listpadu a v lednu mého psa přejelo auto, strašné
To mě mrzí Sandro, nic veselého.....ale zase to tak asi mělo být, Anny za tvého pejska.....no jo, osud si nevybírá....a nebo taky jo, ty hodné a na ty zlé jaksi zapomíná
maťa
napsal(a):
To mě mrzí Sandro, nic veselého.....ale zase to tak asi mělo být, Anny za tvého pejska.....no jo, osud si nevybírá....a nebo taky jo, ty hodné a na ty zlé jaksi zapomíná
Maťo, já vím, ale opravdu to asi tak mělo být, anny jsme znala odmala, takže žádný problém, prostě tohle byl osud a co se stalo se stát mělo.
Děkuji Anny, že mě tenkrát podržela ona a je pravda, že je neskutečně vděčná a závislák.
maťa
napsal(a):
Přesně Jani, já měla jagošku, zdravá jak řípa, vitální jak uragán a během týdne začala plakat, na vyšetření zjistili pokročilé stádium rakoviny, po injekcích byla ještě chvílu bez bolesti, ale pak už to nešlo a nechala jsem ji uspat, ve své náruči a doma a taky to do dneška obrečím dokonale...
To zdraví je hlavní, jak u zvířat, tak u lidí......a kdo říká, že ne, že na sebe kašle, neví o čem mluví.....jak by jednou prosil o život, kdyby měl na kahánku
Máťo, ani nemluv. Ano je důležité i u lidí. Vím své, loni jsem absolvovala celé Vánoce v nemocnici A trávit Štědrý den na nemocničním lůžku, žádná libůstka.
maťa

annuse
napsal(a):
Maťo, já vím, ale opravdu to asi tak mělo být, anny jsme znala odmala, takže žádný problém, prostě tohle byl osud a co se stalo se stát mělo.
Děkuji Anny, že mě tenkrát podržela ona a je pravda, že je neskutečně vděčná a závislák.
No vidíš Sandro, od toho ti naši miláčci jsou....Brita mě taky podržela, když mi vymřela skoro celá rodina, včetně psů....nebýt jí, nevím nevím....proto k sobě máme tak strašně blízko Známe jedna druhou, jak vlastní boty
Buď za Anny vděčná, takovýhle pejsci jsou nejlepší Moc vám fandím
maťa

janamalik
napsal(a):
Máťo, ani nemluv. Ano je důležité i u lidí. Vím své, loni jsem absolvovala celé Vánoce v nemocnici A trávit Štědrý den na nemocničním lůžku, žádná libůstka.
Teda Jani, co to vyvádíš? Ale zase už jsi zdravá a ty jedny Vánoce za to určo stály ne?
Taky sem jednou proležela vánoce v nemocnici, byla sem malá a bylo to kvůli slepáku, jak já řvala!
Dneska s přítelem kašlem na nějaký dárky, ty potřebný si dáváme celej rok a vánoce hlavně trávíme spolu v klidu doma a na večerní procházce dáváme zvířátkům venku jablíčka a chleba na stromečky
maťa

janamalik
napsal(a):
A veseleji holky.....poloha alá mimíšek v bříšku u maminky
annuse
napsal(a):
Ty jo, chudák pejsek. Je to škoda, ale přesně jak říká Máťa, Anuška ti to vše vynahradí a vrátí. Stejně ti pejsákové, to jsou takové naše dětičky
maťa

maťa
napsal(a):
Trhající hlídačky
maťa

maťa
napsal(a):
Mno, pořád jsem doma lehala s teplotou, nakonec mi dr. řekla, že si mě tam nechají na pozorování a skejsla jsem tam celé Vánoce. Totálně mi spadla imunita a bacily se mi pustily všude kde mohly
Ale správně, pryč od tohoto tématu.
Vesele vesele
maťa

janamalik
napsal(a):
Taková mýýýýšičkáááá je príííma věc
maťa

maťa
napsal(a):
Taková mýýýýšičkáááá je príííma věc
Jo jo, vesele, tadyk máme 12-ti leté a 11,5-leté štěňátka, která chtějí hodit tu šištičkůůůůů
maťa

maťa
napsal(a):
Jo jo, vesele, tadyk máme 12-ti leté a 11,5-leté štěňátka, která chtějí hodit tu šištičkůůůůů
Pusť nás.....mi té návštěvě fakt neublížíme
maťa

janamalik
napsal(a):
Tahle je bomba, jak čučákujouJeny taky ráda myšičky, to jsou pak výskoky, úplná kaskadérka.
Pak je i hezoučká ta fotka v postýlce, ta je krásně hajací
Jani, ona to není postýlka, ale Batulčin pelíšek Ale je obrovský - 160 cm - a vysoký a povlékám jí to normálně povlečením na peřinu
Má to tam lepší, než v posteli já
Su ráda, že se ti líbí.....holky taky vždycky skáčou, jenže než doskočí, myš je vysmátá v trapu
maťa

janamalik
napsal(a):
Já tu číču najdu a najdu......
maťa

janamalik
napsal(a):
Hele ale mě se jednou stalo, že jí Jeny chytla. Samo, že myš už to měla spočítaný, chudinka byla tuhá, ale divila jsem se, že jí v té rychlosti fakt chytla
Já přidám ještě nějaké skákací fotky
maťa

janamalik
napsal(a):
Hele ale mě se jednou stalo, že jí Jeny chytla. Samo, že myš už to měla spočítaný, chudinka byla tuhá, ale divila jsem se, že jí v té rychlosti fakt chytla
Ale jooo, to oni chytnou, proč by ne? Arga chytala taky, teď už ne, nějak nestíhá, ale zamlada....no a Batulka dělala, že chytá, ale byla moc pohodlná, takhle kdybych chytala já a ona se mohla koukat.....
maťa

maťa
napsal(a):
Ještě Arguška
Ty jsou bezvadný! Jenny tam vypadá s těma pacičkama u těla, jak neviňátko největší
maťa
napsal(a):
Ale jooo, to oni chytnou, proč by ne? Arga chytala taky, teď už ne, nějak nestíhá, ale zamlada....no a Batulka dělala, že chytá, ale byla moc pohodlná, takhle kdybych chytala já a ona se mohla koukat.....
Jsou fakt šikovní, loviči
Přidávám typický Jenušin výraz
maťa

janamalik
napsal(a):
A Arguška naposled, bo to tu zahltím
maťa
napsal(a):
Ty jsou bezvadný! Jenny tam vypadá s těma pacičkama u těla, jak neviňátko největší
No, to ona je rozhodně neviňátko. Ještě mám dvě, ale jsou trošku horší kvality
janamalik
napsal(a):
No, to ona je rozhodně neviňátko. Ještě mám dvě, ale jsou trošku horší kvality
A tady to vypadá jako útok na fotografa
maťa

maťa
napsal(a):
A Arguška naposled, bo to tu zahltím
Tý jo, to je fakt bezvadný, jak skáče přes ten žebřík, jak se ti to podařilo vyfotit? To já se mohla snažit, a nikdy nic Holky byly rychlejší, než já...no a taky sem měla obyč starej foťák a dneska, když už mám ten digi, tak zas neskáčou, Batul nemůže a Argu to neba
maťa
napsal(a):
Tý jo, to je fakt bezvadný, jak skáče přes ten žebřík, jak se ti to podařilo vyfotit? To já se mohla snažit, a nikdy nic Holky byly rychlejší, než já...no a taky sem měla obyč starej foťák a dneska, když už mám ten digi, tak zas neskáčou, Batul nemůže a Argu to neba
No Máťo, kdyby jsi mě viděla, asi by jsi se pobavila. Ležela jsem na zemi, v jedný ruce foťák, v druhý piškotu, Jeny byla připravena na druhé straně a když jsem řekla "hop", skočila, a já zmáčkla spoušť a tohle z toho vypadlo. Je fakt, že s těma digi foťákama se fotí moc dobře, ale fotografie z nich prý po více letech blednou a ztrácí kvalitu, což je strašná škoda. Ale výhoda je, že nafotíš, hned se podíváš, co vyšlo, popřípadě to vymažeš a fotíš dál
maťa

janamalik
napsal(a):
No Máťo, kdyby jsi mě viděla, asi by jsi se pobavila. Ležela jsem na zemi, v jedný ruce foťák, v druhý piškotu, Jeny byla připravena na druhé straně a když jsem řekla "hop", skočila, a já zmáčkla spoušť a tohle z toho vypadlo. Je fakt, že s těma digi foťákama se fotí moc dobře, ale fotografie z nich prý po více letech blednou a ztrácí kvalitu, což je strašná škoda. Ale výhoda je, že nafotíš, hned se podíváš, co vyšlo, popřípadě to vymažeš a fotíš dál
Jo no úplně tě vidím a směju se ještě teď Ale výsledek stál za to
No výhody ten digitál určo má, a já mám všecky fotky v PC a ještě zálohu na DVD, ale stejně mi ty klasický fotky chybí a proto sem svůj starej dobrej Kodak nevyhodila a občas s ním fotím
Jani, já se rozloučím, jdem na večerní proťápku a chrupkat, mějte se hezky
maťa
napsal(a):
Jo no úplně tě vidím a směju se ještě teď Ale výsledek stál za to
No výhody ten digitál určo má, a já mám všecky fotky v PC a ještě zálohu na DVD, ale stejně mi ty klasický fotky chybí a proto sem svůj starej dobrej Kodak nevyhodila a občas s ním fotím
Jani, já se rozloučím, jdem na večerní proťápku a chrupkat, mějte se hezky
Jo jo, taky pujdu hajat. Tak dobrou a pozdravuj smečku!
janamalik
napsal(a):
Jo jo, taky pujdu hajat. Tak dobrou a pozdravuj smečku!
pro oživení tématu
iveta navrátilová

janamalik
napsal(a):
No bezva, děkujeme za příspěvek. Je taky moc pěkný. A prozradíš nám něco více o něm?
nastávající matka
iveta navrátilová

iveta navrátilová

iveta navrátilová
napsal(a):
Náš miláček Rexík, už mu táhne na 9 roků, tak pořád čekám až z něj bude takový ten důstojný pán, ale asi se nedočkám
Tady chytáme ryby...
dex
napsal(a):
Náš miláček Rexík, už mu táhne na 9 roků, tak pořád čekám až z něj bude takový ten důstojný pán, ale asi se nedočkám
Tady chytáme ryby...
Tady se možná trochu podobá tomu vážnému psu,ale jen na vteřinku.
janamalik
napsal(a):
Moje nej fena Fatima,bohužel už není mezi náma
arsiela
napsal(a):
štěňátka
tak ja pridam pejska jmenem BAK ... je to uz starsy pes ale bohuzel nevim kolik mu je neni muj ale dědy
nicolll
napsal(a):
tak ja pridam pejska jmenem BAK ... je to uz starsy pes ale bohuzel nevim kolik mu je neni muj ale dědy
a jeste jedna
nicolll
napsal(a):
a jeste jedna
No to jsou krásní chlupáči, děkujeme moc za příspěvek. Fatimka krásná, štěňátka taky, Rex a Bak fěšáci
Přidávám opět Jennušku
janamalik
napsal(a):
Tak přidávám nějaké new fotečky
janamalik
napsal(a):
Tak přidávám nějaké new fotečky
míček už to má spočítané
dex
napsal(a):
Ach ta podoba, že by sourozenci
No, taky dobrý ksichtíček Dexi. Umí se tvářit oba moc podobně
Uživatel s deaktivovaným účtem

janamalik
napsal(a):
Briťáček
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Briťáček
Jestli tu myš nechytím teď, tak už nikdy!
maťa

janamalik
napsal(a):
Taky máme "sourozenecké" ksichtíky
maťa

dex
napsal(a):
Rexík zdraví sourozence
Tady je ten náš trožku špinavej :))