Ahoj,
ve ctvrtek jsme si privezli stenatko BSP. Narodila se 2.9., takze ji je dneska 8 tydnu. Ma neco malo pres 6kg, ale prijde mi, ze malo papa. Krmime granulkami Eminent. Chutnaji ji, ale aby snedla denni davku (380g), to ani nahodou. Sem tam ji dame masicko, tvaroh nebo Lipanka, ale nikdy toho nesni moc. Napr. tvarohu nesni ani pulku kelimku. Mam ji nachat byt nebo ji mam nejak pomoci? Nikdy jsme totiz nemeli zvire, ktere by po sobe nechalo plnou misku
Co si o tom myslete?
Kristyna
iveta navrátilová

nickdo
napsal(a):
Ahoj,
ve ctvrtek jsme si privezli stenatko BSP. Narodila se 2.9., takze ji je dneska 8 tydnu. Ma neco malo pres 6kg, ale prijde mi, ze malo papa. Krmime granulkami Eminent. Chutnaji ji, ale aby snedla denni davku (380g), to ani nahodou. Sem tam ji dame masicko, tvaroh nebo Lipanka, ale nikdy toho nesni moc. Napr. tvarohu nesni ani pulku kelimku. Mam ji nachat byt nebo ji mam nejak pomoci? Nikdy jsme totiz nemeli zvire, ktere by po sobe nechalo plnou misku
Co si o tom myslete?
Kristyna
Dej pejskovi ještě čas,ono to u štěnat většinou trvá asi tak 14 dní než si zvykne a začne normálně baštit.
nickdo
napsal(a):
Ahoj,
Co si o tom myslete?
Kristyna
Náš Astor žral po příjezdu do nového domova (a okamžitě sežral) cokoliv v jakémkoliv množství beze zbytku už od prvního dne. Žral jako kyselina a to mu zůstalo dodnes!
Příčinou asi budou ty jeho maďarský medvědí geny po tátovi...
iveta navrátilová

berny
napsal(a):
Náš Astor žral po příjezdu do nového domova (a okamžitě sežral) cokoliv v jakémkoliv množství beze zbytku už od prvního dne. Žral jako kyselina a to mu zůstalo dodnes!
Příčinou asi budou ty jeho maďarský medvědí geny po tátovi...
každé štěně je jiné jsou takoví žravci kterým nevadí změna a sežerou co najdou at je to kdekoliv ale jsou i štěníci kterým to trochu trvá než si zvyknou. A taky mám někdy dojem že to hrajou a testujou novou rodinu a zkouší jak dalece sní mužou mávat,jsou to holt potvurky.
nickdo
napsal(a):
Ahoj,
Co si o tom myslete?
Kristyna
Tak jsme to mozna vyresili, zjistila jsem, ze se Franca ze vseho nejvic muze utlouct po sadlu, takze budeme granulky polevat sadlickem Zitra dam vedet, jak to dopadlo