Zdravím vás,
potřebovala bych poradit, můj berňák má nad zadní nohou takové krvavé místo velikosti asi 5-ti koruny, pořád si to líže a nechce mě na to nechat ani pořádně kouknout. Teď to má asi třetí den, myslíte, že by pomohl zásyp s penicilinem, nebo ho mám radši vzít rovnou k veterináři? Je sice stále venku, ale nemáme tam nic ostrého o co by se mohl poranit, takže fakt nevím co by to mohlo být.
Uživatel s deaktivovaným účtem

moniiique
napsal(a):
Zdravím vás,
potřebovala bych poradit, můj berňák má nad zadní nohou takové krvavé místo velikosti asi 5-ti koruny, pořád si to líže a nechce mě na to nechat ani pořádně kouknout. Teď to má asi třetí den, myslíte, že by pomohl zásyp s penicilinem, nebo ho mám radši vzít rovnou k veterináři? Je sice stále venku, ale nemáme tam nic ostrého o co by se mohl poranit, takže fakt nevím co by to mohlo být.
ahojky ,takhle když to nevidíme nikdo ti neporadí co to může být ,mohl se odřít ,může tam mít něco píchlého ,tím jak si to líže způsobuje že se mu to bolaví ještě víc ,k vetovi bych s tím osobně hned neběžela ,mí psi mají podobné drobné úrazy často ,ale chce to pořádně prohlídnout jestli v tom něco nemá zapíchlého ,,potom něčím vydesinfikovat septonex ,jodisol ,líh apod. penicilin bych tam nedávala to už je věc pro veta ,hlavně mu musíš zabránit v tom aby to olizoval tj. zavázat tak aby to nesundal a zamezit aby se mu tam dostala špína voda apod. pkud se to ani potom nezačne během 3 -4 dnů hojit nebo se to bude horšit pak bych teprve já šla k veterináři.