Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.11.2006 12:14

Nemáte tip na něco, co by se dalo normálně koupit v lékárně na čištění uší psa??

1.11.2006 13:25

impact napsal(a):
Nemáte tip na něco, co by se dalo normálně koupit v lékárně na čištění uší psa??

Pokud nemá zánět nebo něco akutního tak jen pro prevenci používám obyčejnou borovou vodu,nebo peroxid

iveta navrátilová

1.11.2006 13:37
iveta navrátilová

gladis1 napsal(a):
Pokud nemá zánět nebo něco akutního tak jen pro prevenci používám obyčejnou borovou vodu,nebo peroxid

Jsou na to specialní kapky,jsou i pro lidi dají se koupit v lékárné ale navím jak se jmenují.kdysi jsem měla fenu která měla problém s ušima a tak jsem ji tím čistila uši skoro pořád.

1.11.2006 13:39

impact napsal(a):

Peroxid nám nějak nepomáhá. Takže asi bud enejlepší se zeptat v lékárně, že? nebo veta... Chjo. kde na to má člověk pořád brát...

1.11.2006 13:48

impact napsal(a):
Peroxid nám nějak nepomáhá. Takže asi bud enejlepší se zeptat v lékárně, že? nebo veta... Chjo. kde na to má člověk pořád brát...

Kdysi, v hluboké totalitě jsem jezevčíkovi čistila uši obyčejným stolním olejem. Mluvím teda o zdravých uších, jen na pouhé vyčistění a jen tam, kde kde jsem viděla, takže v podstatě jen okraje zvukovodu. Špejli obalenou vatou jsem namočila do stolního oleje a vytřela ucho. Dobře to rozpouštělo nečistoty , zvláš´t po norování v nich měl docela bahýnko.Helena

iveta navrátilová

1.11.2006 13:53
iveta navrátilová

hehe napsal(a):
Kdysi, v hluboké totalitě jsem jezevčíkovi čistila uši obyčejným stolním olejem. Mluvím teda o zdravých uších, jen na pouhé vyčistění a jen tam, kde kde jsem viděla, takže v podstatě jen okraje zvukovodu. Špejli obalenou vatou jsem namočila do stolního oleje a vytřela ucho. Dobře to rozpouštělo nečistoty , zvláš´t po norování v nich měl docela bahýnko.Helena

Ty kapky moc nestáli,platila jsem kolem 50kč a vydrželi mi dlouho.Jen si zaboha nevspomenu jak se jmenovali.No jo skleroza.

1.11.2006 14:02

impact napsal(a):

Přímo pro psy vyrábí kapky do uší Beaphar... (Jukněte na propsy.eu do sekce "pro zdraví pejsků")

1.11.2006 14:05

wami napsal(a):
Přímo pro psy vyrábí kapky do uší Beaphar... (Jukněte na propsy.eu do sekce "pro zdraví pejsků")

Výborné zkušenosti máme s Epi-otic od Virbacu Jednak se dá používat preventivně nebo i při lehkých zánětech!

1.11.2006 14:23

impact napsal(a):

Otifree?

iveta navrátilová

1.11.2006 14:43
iveta navrátilová

pinoha napsal(a):
Otifree?

myslím že je to ono.Ale něco podobného se dělá i pro lidi a to bylo ještě lepší,krásně to ten maz rozpustilo a šlo to samo a lehoučce.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.11.2006 14:47
Uživatel s deaktivovaným účtem

iveta navrátilová napsal(a):
myslím že je to ono.Ale něco podobného se dělá i pro lidi a to bylo ještě lepší,krásně to ten maz rozpustilo a šlo to samo a lehoučce.

mě se taky osvědčuje stolní olej ,trošku dám na vatu a krásně psovi tím uši vyčistím. měla jsme i něco ze zveráku určené přímo pro psy ale u toho mu vadil ten zápach ,dělal potom hrozný divy jak mu to nevonělo.

iveta navrátilová

1.11.2006 15:08
iveta navrátilová

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
mě se taky osvědčuje stolní olej ,trošku dám na vatu a krásně psovi tím uši vyčistím. měla jsme i něco ze zveráku určené přímo pro psy ale u toho mu vadil ten zápach ,dělal potom hrozný divy jak mu to nevonělo.

A co na tohle?Je to kousanec,na blbém místě pod víčkem,je to čisté.ted to blbě vypadá,začínato otékat,nachci ji do toho nic dávat je to přece jen oko.

1.11.2006 19:00

A co na tohle?Je to kousanec,na blbém místě pod víčkem,je to čisté.ted to blbě vypadá,začínato otékat,nachci ji do toho nic dávat je to přece jen oko.

Do těch uší třeba Aurinet,stojí něco přes 200Kč.
A to oko bych asi jenom omývala heřmánkem,pokud se tam nerozjíždí nějaký zánět.Na to by už heřmánek samozřejmě nestačil.Jinak to očičko vypadá nehezky,ale snad to nic nebude.Jak dlouho už to má?

2.11.2006 10:24

Ofthalmoframycoin - kapky do očí , nebo mast. Jenže jak jsou tam lokální antibiotika - framycoin, tak už je to na předpis. V lékárně zkuste desinfekční kapky do očí - ofthalmo-septonex, alespoň.Helena

2.11.2006 10:27

hehe napsal(a):
Ofthalmoframycoin - kapky do očí , nebo mast. Jenže jak jsou tam lokální antibiotika - framycoin, tak už je to na předpis. V lékárně zkuste desinfekční kapky do očí - ofthalmo-septonex, alespoň.Helena

Do oka bez predpisu je aj opthalmoazulen

2.11.2006 10:47

pigie napsal(a):
Do oka bez predpisu je aj opthalmoazulen

ophtaloframikoin - nevím jak se to píše přesně - prostě framikoin do oka - dáváme skoro na vše a je výbornej!

Přidejte reakci

Přidat smajlík