Ahoj ,Jmenuji se Berezína ,ale panička mi říká Beruno,když jsem hodná tak Berko ,Beruško,ale když zlobím tak ma mě ječí ,nechápu ji ,vždyď já slyším dobře,ale panička si myslí ,že když mě někde něco zajímá ,tak že mě jako odvolá ihned"to určitě jen ať si ty hlasivky namáhá!
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj ,Jmenuji se Berezína ,ale panička mi říká Beruno,když jsem hodná tak Berko ,Beruško,ale když zlobím tak ma mě ječí ,nechápu ji ,vždyď já slyším dobře,ale panička si myslí ,že když mě někde něco zajímá ,tak že mě jako odvolá ihned"to určitě jen ať si ty hlasivky namáhá!
Původně jsem měla hlídat koně,ale když oni jen jedí trávu a to mě nebaví a taky divně se na mě koukají ,takže jsem raději utekla tam kde na mě tyhle divný zvířata nemůžou.Samozdřejmě se to nelíbilo paničce, tak mě dala na zahradu,abych se netoulala po ulici. Na zahradě je víc zábava,jsou tady kočky,no a když nadzvednu plot nebo udělám díru tak honím i souseda! nechápu proč se vždycky rozčiluje a jde na mě žalovat.To pak panička zase ječí a zavře mě na dvůr,zajímal by mě kam mě zavře až provedu něco i na dvoře.Pak se tvářím takto
bednarik petr
napsal(a):
Původně jsem měla hlídat koně,ale když oni jen jedí trávu a to mě nebaví a taky divně se na mě koukají ,takže jsem raději utekla tam kde na mě tyhle divný zvířata nemůžou.Samozdřejmě se to nelíbilo paničce, tak mě dala na zahradu,abych se netoulala po ulici. Na zahradě je víc zábava,jsou tady kočky,no a když nadzvednu plot nebo udělám díru tak honím i souseda! nechápu proč se vždycky rozčiluje a jde na mě žalovat.To pak panička zase ječí a zavře mě na dvůr,zajímal by mě kam mě zavře až provedu něco i na dvoře.Pak se tvářím takto
berunko a kolik ti je?Jsi moc krásná....myslím,že na hlídání koní jsi ještě mladá a chce to trochu počkat a trpělivost....
bednarik petr
napsal(a):
b
jesie
napsal(a):
berunko a kolik ti je?Jsi moc krásná....myslím,že na hlídání koní jsi ještě mladá a chce to trochu počkat a trpělivost....
budou mi tři v únoru,
bednarik petr
napsal(a):
b
Když jedu na výstavu tak se těším na svoje kamarády,Mášu,...
bednarik petr
napsal(a):
Když jedu na výstavu tak se těším na svoje kamarády,Mášu,...
ještě s Mášou
bednarik petr
napsal(a):
ještě s Mášou
tady tohle není můj kamarád,pořád na mě vrčí,no je to chlap! ale od paničky se dal podplatit.
bednarik petr
napsal(a):
tady tohle není můj kamarád,pořád na mě vrčí,no je to chlap! ale od paničky se dal podplatit.
já ty kočky tak proháním a ony si stejně dělají co chtějí! Ne to je naše a tu já nehoní,jen někdy,ale ty sousedovic................jednu jsem už chytla a ani jsem si nestačila pohrát,nějak se přestala hýbat,
bednarik petr
napsal(a):
já ty kočky tak proháním a ony si stejně dělají co chtějí! Ne to je naše a tu já nehoní,jen někdy,ale ty sousedovic................jednu jsem už chytla a ani jsem si nestačila pohrát,nějak se přestala hýbat,
tady jsem na procházce,nemyslete si ,že bych šla do vody stojím na cestě,ale to je jero a to u nás"u moravy" bývají záplavy
bednarik petr
napsal(a):
tady jsem na procházce,nemyslete si ,že bych šla do vody stojím na cestě,ale to je jero a to u nás"u moravy" bývají záplavy
ještě
bednarik petr
napsal(a):
ještě
když jsem se nehodila na hlídání koní tak mi na krk hodila panička dítě! no umíte si představit jaká je to dřina! když byl malinkej tak to šlo ,to jsem ležela jen u kočárku
bednarik petr
napsal(a):
když jsem se nehodila na hlídání koní tak mi na krk hodila panička dítě! no umíte si představit jaká je to dřina! když byl malinkej tak to šlo ,to jsem ležela jen u kočárku
někdy jsem se hádala s Tessou kde budu ležet,
bednarik petr
napsal(a):
někdy jsem se hádala s Tessou kde budu ležet,
no tady jsem zrovna u koní,moc hrdě nevypadám.
bednarik petr
napsal(a):
no tady jsem zrovna u koní,moc hrdě nevypadám.
za to Tessa,ta je u nich pořád,jenže když na ni se tak divně nekoukají.
bednarik petr
napsal(a):
za to Tessa,ta je u nich pořád,jenže když na ni se tak divně nekoukají.
tady jsem s pánečkem,dovezla se nová kobyla tak jsme u ohrady a díváme se na ni,
bednarik petr
napsal(a):
tady jsem s pánečkem,dovezla se nová kobyla tak jsme u ohrady a díváme se na ni,
a tady jsem u pánečka v kamionu
bednarik petr
napsal(a):
a tady jsem u pánečka v kamionu
tady jsem na výstavě v Ostravě
bednarik petr
napsal(a):
tady jsem na výstavě v Ostravě
byla tam i moje sestra ,
bednarik petr
napsal(a):
ještě
páneček byl na takovém zajímavém místě ,nějak tam tlačil, tak mě zajímal co tam dělá,ale kdybych věděla že to tam bude tak smrdět tak tam nestrčím ani čumák
bllerkovaci
napsal(a):
Zdravíme Tě Berezko A páníčky taky
Jistě až se uvidíme někde na výstavě, Agirek už brublat nebude, to on vždycky jenom po ránu! Třeba si s Tebou i pohraje
ahoj taky vás zdravíme,nějak se nudím tak si tady tak blbnu.Co děláte? jak se máte?
bednarik petr
napsal(a):
ahoj taky vás zdravíme,nějak se nudím tak si tady tak blbnu.Co děláte? jak se máte?
a tady jsem na výstavě v Brně,to běhání je tak nudný
bednarik petr
napsal(a):
a tady jsem na výstavě v Brně,to běhání je tak nudný
a takhle jsem dopadla ,
bednarik petr
napsal(a):
tohle já hlídám
chytá po mě už nějaký ksichty,ale moc mu to nejde
bllerkovaci
napsal(a):
Mám volno před odpoledníma cvikama Máme se celkem dobře, děkujeme. A co Vy? Chtěla jsem se zeptat, přihlašovali jste Berezku na tu bonitaci?
ano,odesílala jsem přihlášku,ale Dáša mi dnes říkala ,že jim to tam ještě nepřišlo,tak doufám že to dojde,neboť jsem tam dala i origoš ústřižek.Ale myslím si že to nezvládneme,ona je takové trdlo.Vy už máte bonitaci?
bednarik petr
napsal(a):
to je ta nová kobyla ,nesmím se k ní ani přiblížit,panička si jí hlídá,no aby se z ní.......................
bednarik petr
napsal(a):
ano,odesílala jsem přihlášku,ale Dáša mi dnes říkala ,že jim to tam ještě nepřišlo,tak doufám že to dojde,neboť jsem tam dala i origoš ústřižek.Ale myslím si že to nezvládneme,ona je takové trdlo.Vy už máte bonitaci?
Ahoj Berezko, když už tu máš svůj medailonek, tak přidám pár Tvých fotek
lmusa
napsal(a):
Ahoj Berezko, když už tu máš svůj medailonek, tak přidám pár Tvých fotek
lmusa
napsal(a):
Tak a poslední je taky z MVP v Brně
A na tu bonitaci Ti budeme s Mášou držet palce, abys jim všem ukázala, jak jsi šikovná holka
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj Libo,děkujeme za fotky ,jsou pěkný.A jak se máš ty? Máša?
Děkujeme za optání Máme se všichni dobře
lmusa
napsal(a):
Ano. To je Máša Děkuji za pochvalu a vyřídím jí to
takle řádíme ve sněhu
bednarik petr
napsal(a):
takle řádíme ve sněhu
nejlepší místečko ! jak pro koho
bednarik petr
napsal(a):
nejlepší místečko ! jak pro koho
Ahoj Berezko, poznáváš sebe a rodinku
dargan
napsal(a):
A ještě jedna vzpomínka na "dětství", doufám, že dnes už v baště nesedáváš
?
bednarik petr
napsal(a):
ahoj Dáši,no poznávám se ,jsem to ,ale pěkná! no někdy si tam sednu,ale jen aby Tesina na to jídlo nemohla.
Berunka
dargan
napsal(a):
Tak já přidám taky jednu archivní. A víš, Berezko, s kým se to na té fotce pusinkuješ ?
lmusa
napsal(a):
Tak já přidám taky jednu archivní. A víš, Berezko, s kým se to na té fotce pusinkuješ ?
a ještě
bednarik petr
napsal(a):
No určitě to musí být moje sestra nebo bratr,ale jak marně vspomínám nemohu přijít na to kdo měl tak velikou náprsenku ,že by Byrranga?
Ale prdlajs Byrranga, to je přece Bašenka
, sluníčko
, Ty jsi se určitě nechala zmást páníčkama co?
bednarik petr
napsal(a):
budou mi tři v únoru,
Byrranga je prosím tady
dargan
napsal(a):
Ale prdlajs Byrranga, to je přece Bašenka
, sluníčko
, Ty jsi se určitě nechala zmást páníčkama co?
Byrranga je tady
jesie
napsal(a):
Ahoj Berezko
V minulé diskuzi jsem ti odpovídala na tu Olomouc, ale se to už neposunulo, protože jsme byli u příspěvku č. 127. Takže jsme přihlášeni, ale nevím, jestli pojedeme, protože jsme začali línat
A co vy děláte a jak se máte ?
Snažím se to posunout, ale nevím, kde se to teda uloží
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Libo, klikneš na úplně první příspěvek a máš to
cipalka

maťa
napsal(a):
Libo, klikneš na úplně první příspěvek a máš to
já mám pořád hokej v tom, který to Dargáně nosilo to triko. byla to Berezka?
jeden urósanec z dneška
cipalka

cipalka
napsal(a):
já mám pořád hokej v tom, který to Dargáně nosilo to triko. byla to Berezka?
jeden urósanec z dneška
ještě jeden
cipalka

cipalka
napsal(a):
ještě jeden
a poslední. v lese jsme narazili na část Cipísovo harému
cipalka

lmusa
napsal(a):
No a ještě měla triko Grozina od Monče Té to taky seklo
ajo Beruškááá, tak teď už v tom snad budu mít jasno
a Libi, Mašikovi nic nebonzuj, dokud si nepostavíme nějaký to společný bydlení na půli cesty nebo ten ranč v Montaně, tak si holt Cipís bude muset volné chvíle, než zas Mášenku uvidí, vyplňovat jak to de... to přece musiš pochopit, nééé???
cipalka
napsal(a):
ajo Beruškááá, tak teď už v tom snad budu mít jasno
a Libi, Mašikovi nic nebonzuj, dokud si nepostavíme nějaký to společný bydlení na půli cesty nebo ten ranč v Montaně, tak si holt Cipís bude muset volné chvíle, než zas Mášenku uvidí, vyplňovat jak to de... to přece musiš pochopit, nééé???
Tak jo
Mašík tu má vlastně Denyša, tak ji ta pánská společnost snad nechybí
cipalka

lmusa
napsal(a):
Tak jo
Mašík tu má vlastně Denyša, tak ji ta pánská společnost snad nechybí
no vidiš, já říct Cipísovi o Denyšovi, tak tady samou žárlivostí něco rozfláká
cipalka

lmusa
napsal(a):
Jo, jenže Denyš je něco jako bratr, když ji vychovával s tetou Chiarou od miminka.
Akorát v době hárání se jako slušný bratr nechová
v době hárání se chová jako normální prasák, takže musí být vyexpedován na hory
Zuzko K., jak to vůbec řešíš s Taldou, když hárá Kajka?
cipalka

susan
napsal(a):
Asi jo
Zuzko dík, už je mně všechno jasný
bllerkovaci
napsal(a):
Zuzi tak je to ten pejsek jak sem mu dohodila páníčky?
Ahoj Zuzi, tak to zatím nevím, protože páníčci tam nebyli. Ale je pískový, a prý je v okolí ještě jedno štěndo, vlkošedé, to jsem ještě ale nenašla, ono je teď taky v tý tmě prd vidět musím vyrazit někdy za světla, jak psala Liba
susan
napsal(a):
Ahoj Zuzi, tak to zatím nevím, protože páníčci tam nebyli. Ale je pískový, a prý je v okolí ještě jedno štěndo, vlkošedé, to jsem ještě ale nenašla, ono je teď taky v tý tmě prd vidět musím vyrazit někdy za světla, jak psala Liba
A hlavně, Zuzko, s foťákem !!!!!!!!!! Ať z toho taky něco máme
susan
napsal(a):
Aha, tak to bude spíš ten druhý, myslím, že byl vlkošedý
bednarik petr
napsal(a):
#
01# berezína je krásná holka máme doma taky skoro tříletou asiandu
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj berezína děkuje ,pošlete fotku,asiati se mi hodně líbí,přemýšlela jsem o feně,ale asi už bych toho zvěřince měla hodně.
Aby nám Berezka úplně nezapadla. Jedna z dnešní prochajdy. Je teď ale všude plno srnek, takže aby v klidu poseděli je téměř nemožné
susan
napsal(a):
Aby nám Berezka úplně nezapadla. Jedna z dnešní prochajdy. Je teď ale všude plno srnek, takže aby v klidu poseděli je téměř nemožné
Ahoj Berezko, předevčírem jsme byli s Mášou v Darganově dvoře a tak Ti posílám pár fotek mámy Bintilky a ségry a samo taky Mašíka
lmusa
napsal(a):
Ahoj Berezko, předevčírem jsme byli s Mášou v Darganově dvoře a tak Ti posílám pár fotek mámy Bintilky a ségry a samo taky Mašíka
lmusa
napsal(a):
lmusa
napsal(a):
Koukám, že fotky, které jsem fotila na velké rozlišení mi sem nejdou vložit... hmm... škoda....
lmusa
napsal(a):
bednarik petr
napsal(a):
KRÁSKA
lmusa
napsal(a):
Ahoj Zuzko, myslím, že na Ťapku a Binču cukroví nezbylo
Jak to? Teda vy jste ale! A kdepak máme Alku? Už tu dlouho nebyla.
ladyboss
napsal(a):
KRÁSKA
Ahoj ,děkujem za fotky,jsou to kočeny všechny. Jak se k sobě chavají? Z dneška mám jen dvě fotky,nešlo toho střelence vyfotit,
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj ,děkujem za fotky,jsou to kočeny všechny. Jak se k sobě chavají? Z dneška mám jen dvě fotky,nešlo toho střelence vyfotit,
Tak Máša se chovla slušně jako návštěvnice. Bintilka je dáma a má vybrané chování. Zpočátku se i rozdováděla a chtěla si hrát. Ťapka je ovšem divoška a tak ji panička pro jistotu nechala slušivý košík Škoda, že bylo zima a tak jsme se museli jít brzy schovat do tepla domova.
lmusa
napsal(a):
Tak Máša se chovla slušně jako návštěvnice. Bintilka je dáma a má vybrané chování. Zpočátku se i rozdováděla a chtěla si hrát. Ťapka je ovšem divoška a tak ji panička pro jistotu nechala slušivý košík Škoda, že bylo zima a tak jsme se museli jít brzy schovat do tepla domova.
To je pravda,že Bintilka je dáma,je dokonalá,krásná.Ťapka měla u u nás košík,Beruna si ale chtrěla hrát,ale to je už dlouhooooooo......................
bednarik petr
napsal(a):
To je pravda,že Bintilka je dáma,je dokonalá,krásná.Ťapka měla u u nás košík,Beruna si ale chtrěla hrát,ale to je už dlouhooooooo......................
No, Ťapka je o rok starší a taky byla na svém dvorku, tak dělala trochu na Mášu "ramena". A Máša by si akorát pořád chtěla hrát. Nevím, jestli vůbec někdy dospěje
lmusa
napsal(a):
No, Ťapka je o rok starší a taky byla na svém dvorku, tak dělala trochu na Mášu "ramena". A Máša by si akorát pořád chtěla hrát. Nevím, jestli vůbec někdy dospěje
Berezka na NV v Olomouci
lmusa
napsal(a):
Se dneska už Berezka ani nemohla koukat na svou paničku, jak furt hladila cizí psy
lmusa
napsal(a):
Berezce z toho už pak šly i nohy křížem
lmusa
napsal(a):
S kámoškou Mášenkou
lmusa
napsal(a):
A ještě s Mašíkem
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj tak nohy křížem!!! To už měl asi každý dneska. Hned jak jsem dojela domů a pustila ji tak zalezla do boudy a spinká,no abych se přiznala tak já taky šla spát.
Dneska to bylo velmi náročné. Máša byla z toho všeho otrávená jako šváb a doma sebou sekla a spala a spala jako ti Karafiátovi Broučci Probudila ji až večeře a po ní už zase zařezává
Jdu taky
lmusa
napsal(a):
Dneska to bylo velmi náročné. Máša byla z toho všeho otrávená jako šváb a doma sebou sekla a spala a spala jako ti Karafiátovi Broučci Probudila ji až večeře a po ní už zase zařezává
Jdu taky
Ahoj tak už jsem tady zase, ,,Cháron vypadá dobře,ale mohl by příště mít žvýkačku.
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj tak už jsem tady zase, ,,Cháron vypadá dobře,ale mohl by příště mít žvýkačku.
tady mě panička zrazuje,ale co mám ještě pána,ne?
bednarik petr
napsal(a):
tady mě panička zrazuje,ale co mám ještě pána,ne?
a ten mě má rááád!!!!