Berezína z Darganova dvora

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.11.2006 12:35

Ahoj ,Jmenuji se Berezína ,ale panička mi říká Beruno,když jsem hodná tak Berko ,Beruško,ale když zlobím tak ma mě ječí ,nechápu ji ,vždyď já slyším dobře,ale panička si myslí ,že když mě někde něco zajímá ,tak že mě jako odvolá ihned"to určitě jen ať si ty hlasivky namáhá!

1.11.2006 12:44

bednarik petr napsal(a):
Ahoj ,Jmenuji se Berezína ,ale panička mi říká Beruno,když jsem hodná tak Berko ,Beruško,ale když zlobím tak ma mě ječí ,nechápu ji ,vždyď já slyším dobře,ale panička si myslí ,že když mě někde něco zajímá ,tak že mě jako odvolá ihned"to určitě jen ať si ty hlasivky namáhá!

Původně jsem měla hlídat koně,ale když oni jen jedí trávu a to mě nebaví a taky divně se na mě koukají ,takže jsem raději utekla tam kde na mě tyhle divný zvířata nemůžou.Samozdřejmě se to nelíbilo paničce, tak mě dala na zahradu,abych se netoulala po ulici. Na zahradě je víc zábava,jsou tady kočky,no a když nadzvednu plot nebo udělám díru tak honím i souseda! nechápu proč se vždycky rozčiluje a jde na mě žalovat.To pak panička zase ječí a zavře mě na dvůr,zajímal by mě kam mě zavře až provedu něco i na dvoře.Pak se tvářím takto

1.11.2006 12:46

bednarik petr napsal(a):
Původně jsem měla hlídat koně,ale když oni jen jedí trávu a to mě nebaví a taky divně se na mě koukají ,takže jsem raději utekla tam kde na mě tyhle divný zvířata nemůžou.Samozdřejmě se to nelíbilo paničce, tak mě dala na zahradu,abych se netoulala po ulici. Na zahradě je víc zábava,jsou tady kočky,no a když nadzvednu plot nebo udělám díru tak honím i souseda! nechápu proč se vždycky rozčiluje a jde na mě žalovat.To pak panička zase ječí a zavře mě na dvůr,zajímal by mě kam mě zavře až provedu něco i na dvoře.Pak se tvářím takto

berunko a kolik ti je?Jsi moc krásná....myslím,že na hlídání koní jsi ještě mladá a chce to trochu počkat a trpělivost....

1.11.2006 12:47

bednarik petr napsal(a):

b

1.11.2006 12:48

jesie napsal(a):
berunko a kolik ti je?Jsi moc krásná....myslím,že na hlídání koní jsi ještě mladá a chce to trochu počkat a trpělivost....

budou mi tři v únoru,

1.11.2006 12:50

bednarik petr napsal(a):
b

Když jedu na výstavu tak se těším na svoje kamarády,Mášu,...

1.11.2006 12:52

bednarik petr napsal(a):
Když jedu na výstavu tak se těším na svoje kamarády,Mášu,...

ještě s Mášou

1.11.2006 12:55

bednarik petr napsal(a):
ještě s Mášou

tady tohle není můj kamarád,pořád na mě vrčí,no je to chlap! ale od paničky se dal podplatit.

1.11.2006 13:00

bednarik petr napsal(a):
tady tohle není můj kamarád,pořád na mě vrčí,no je to chlap! ale od paničky se dal podplatit.

já ty kočky tak proháním a ony si stejně dělají co chtějí! Ne to je naše a tu já nehoní,jen někdy,ale ty sousedovic................jednu jsem už chytla a ani jsem si nestačila pohrát,nějak se přestala hýbat,

1.11.2006 13:09

bednarik petr napsal(a):
já ty kočky tak proháním a ony si stejně dělají co chtějí! Ne to je naše a tu já nehoní,jen někdy,ale ty sousedovic................jednu jsem už chytla a ani jsem si nestačila pohrát,nějak se přestala hýbat,

tady jsem na procházce,nemyslete si ,že bych šla do vody stojím na cestě,ale to je jero a to u nás"u moravy" bývají záplavy

1.11.2006 13:10

bednarik petr napsal(a):
tady jsem na procházce,nemyslete si ,že bych šla do vody stojím na cestě,ale to je jero a to u nás"u moravy" bývají záplavy

ještě

1.11.2006 13:14

bednarik petr napsal(a):
ještě

když jsem se nehodila na hlídání koní tak mi na krk hodila panička dítě! no umíte si představit jaká je to dřina! když byl malinkej tak to šlo ,to jsem ležela jen u kočárku

1.11.2006 13:22

bednarik petr napsal(a):
když jsem se nehodila na hlídání koní tak mi na krk hodila panička dítě! no umíte si představit jaká je to dřina! když byl malinkej tak to šlo ,to jsem ležela jen u kočárku

někdy jsem se hádala s Tessou kde budu ležet,

1.11.2006 13:24

bednarik petr napsal(a):
někdy jsem se hádala s Tessou kde budu ležet,

no tady jsem zrovna u koní,moc hrdě nevypadám.

1.11.2006 13:26

bednarik petr napsal(a):
no tady jsem zrovna u koní,moc hrdě nevypadám.

za to Tessa,ta je u nich pořád,jenže když na ni se tak divně nekoukají.

1.11.2006 13:31

bednarik petr napsal(a):
za to Tessa,ta je u nich pořád,jenže když na ni se tak divně nekoukají.

tady jsem s pánečkem,dovezla se nová kobyla tak jsme u ohrady a díváme se na ni,

1.11.2006 13:33

bednarik petr napsal(a):
tady jsem s pánečkem,dovezla se nová kobyla tak jsme u ohrady a díváme se na ni,

a tady jsem u pánečka v kamionu

1.11.2006 13:37

bednarik petr napsal(a):
a tady jsem u pánečka v kamionu

tady jsem na výstavě v Ostravě

1.11.2006 13:39

bednarik petr napsal(a):

byla tam i moje sestra ,

1.11.2006 13:40

bednarik petr napsal(a):
byla tam i moje sestra ,

ještě

1.11.2006 13:40

bednarik petr napsal(a):

Zdravíme Tě Berezko A páníčky taky Jistě až se uvidíme někde na výstavě, Agirek už brublat nebude, to on vždycky jenom po ránu! Třeba si s Tebou i pohraje

1.11.2006 13:44

bednarik petr napsal(a):
ještě

páneček byl na takovém zajímavém místě ,nějak tam tlačil, tak mě zajímal co tam dělá,ale kdybych věděla že to tam bude tak smrdět tak tam nestrčím ani čumák

1.11.2006 13:48

bllerkovaci napsal(a):
Zdravíme Tě Berezko A páníčky taky Jistě až se uvidíme někde na výstavě, Agirek už brublat nebude, to on vždycky jenom po ránu! Třeba si s Tebou i pohraje

ahoj taky vás zdravíme,nějak se nudím tak si tady tak blbnu.Co děláte? jak se máte?

1.11.2006 13:50

bednarik petr napsal(a):
ahoj taky vás zdravíme,nějak se nudím tak si tady tak blbnu.Co děláte? jak se máte?

a tady jsem na výstavě v Brně,to běhání je tak nudný

1.11.2006 13:52

bednarik petr napsal(a):
a tady jsem na výstavě v Brně,to běhání je tak nudný

a takhle jsem dopadla ,

1.11.2006 13:53

bednarik petr napsal(a):

Mám volno před odpoledníma cvikama Máme se celkem dobře, děkujeme. A co Vy? Chtěla jsem se zeptat, přihlašovali jste Berezku na tu bonitaci?

1.11.2006 13:55

bednarik petr napsal(a):
a takhle jsem dopadla ,

tohle já hlídám

1.11.2006 13:57

bednarik petr napsal(a):
tohle já hlídám

chytá po mě už nějaký ksichty,ale moc mu to nejde

1.11.2006 14:09

bllerkovaci napsal(a):
Mám volno před odpoledníma cvikama Máme se celkem dobře, děkujeme. A co Vy? Chtěla jsem se zeptat, přihlašovali jste Berezku na tu bonitaci?

ano,odesílala jsem přihlášku,ale Dáša mi dnes říkala ,že jim to tam ještě nepřišlo,tak doufám že to dojde,neboť jsem tam dala i origoš ústřižek.Ale myslím si že to nezvládneme,ona je takové trdlo.Vy už máte bonitaci?

1.11.2006 14:17

bednarik petr napsal(a):

to je ta nová kobyla ,nesmím se k ní ani přiblížit,panička si jí hlídá,no aby se z ní.......................

1.11.2006 16:47

bednarik petr napsal(a):
ano,odesílala jsem přihlášku,ale Dáša mi dnes říkala ,že jim to tam ještě nepřišlo,tak doufám že to dojde,neboť jsem tam dala i origoš ústřižek.Ale myslím si že to nezvládneme,ona je takové trdlo.Vy už máte bonitaci?

Ahoj Berezko, když už tu máš svůj medailonek, tak přidám pár Tvých fotek

1.11.2006 16:49

lmusa napsal(a):
Ahoj Berezko, když už tu máš svůj medailonek, tak přidám pár Tvých fotek

1.11.2006 17:02

lmusa napsal(a):

Tak a poslední je taky z MVP v Brně
A na tu bonitaci Ti budeme s Mášou držet palce, abys jim všem ukázala, jak jsi šikovná holka

1.11.2006 18:54

bednarik petr napsal(a):
to je ta nová kobyla ,nesmím se k ní ani přiblížit,panička si jí hlídá,no aby se z ní.......................

Ahoj Libo,děkujeme za fotky ,jsou pěkný.A jak se máš ty? Máša?

1.11.2006 19:01

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Libo,děkujeme za fotky ,jsou pěkný.A jak se máš ty? Máša?

Děkujeme za optání Máme se všichni dobře

2.11.2006 08:24

lmusa napsal(a):
Děkujeme za optání Máme se všichni dobře

na tý fotce je Máša? je krásná,

2.11.2006 14:24

bednarik petr napsal(a):
na tý fotce je Máša? je krásná,

Ano. To je Máša Děkuji za pochvalu a vyřídím jí to

4.11.2006 07:46

lmusa napsal(a):
Ano. To je Máša Děkuji za pochvalu a vyřídím jí to

takle řádíme ve sněhu

4.11.2006 07:48

bednarik petr napsal(a):
takle řádíme ve sněhu

nejlepší místečko ! jak pro koho

4.11.2006 15:04

bednarik petr napsal(a):
nejlepší místečko ! jak pro koho

Ahoj Berezko, poznáváš sebe a rodinku

4.11.2006 15:32

dargan napsal(a):

A ještě jedna vzpomínka na "dětství", doufám, že dnes už v baště nesedáváš?

4.11.2006 19:37

dargan napsal(a):
A ještě jedna vzpomínka na "dětství", doufám, že dnes už v baště nesedáváš?

ahoj Dáši,no poznávám se ,jsem to ,ale pěkná! no někdy si tam sednu,ale jen aby Tesina na to jídlo nemohla.

4.11.2006 19:40

bednarik petr napsal(a):
ahoj Dáši,no poznávám se ,jsem to ,ale pěkná! no někdy si tam sednu,ale jen aby Tesina na to jídlo nemohla.

Berunka

6.11.2006 07:01

dargan napsal(a):

Tak já přidám taky jednu archivní. A víš, Berezko, s kým se to na té fotce pusinkuješ ?

6.11.2006 07:03

lmusa napsal(a):
Tak já přidám taky jednu archivní. A víš, Berezko, s kým se to na té fotce pusinkuješ ?

a ještě

6.11.2006 07:06

lmusa napsal(a):
a ještě

a poslední

6.11.2006 11:34

lmusa napsal(a):
a poslední

No určitě to musí být moje sestra nebo bratr,ale jak marně vspomínám nemohu přijít na to kdo měl tak velikou náprsenku ,že by Byrranga?

6.11.2006 12:57

bednarik petr napsal(a):
No určitě to musí být moje sestra nebo bratr,ale jak marně vspomínám nemohu přijít na to kdo měl tak velikou náprsenku ,že by Byrranga?

Ale prdlajs Byrranga, to je přece Bašenka, sluníčko, Ty jsi se určitě nechala zmást páníčkama co?

6.11.2006 12:59

bednarik petr napsal(a):
budou mi tři v únoru,

Byrranga je prosím tady

6.11.2006 13:02

dargan napsal(a):
Byrranga je prosím tady

Tak to se mi uložilo úplně blbě, patří to dolů pod Bašenku!

6.11.2006 13:03

dargan napsal(a):
Ale prdlajs Byrranga, to je přece Bašenka, sluníčko, Ty jsi se určitě nechala zmást páníčkama co?

No trochu jo!!! jak je to s tou bonitací nevíš ?

6.11.2006 13:03

dargan napsal(a):

Byrranga je tady

6.11.2006 14:08

dargan napsal(a):

Jo, jo, nechala se zmást páníčkama Já fotila, tak Bašenku držela Dáša

6.11.2006 14:23

lmusa napsal(a):
Jo, jo, nechala se zmást páníčkama Já fotila, tak Bašenku držela Dáša

jsem ostuda! ale jenom malinkatá

10.12.2006 09:50

jesie napsal(a):

Ahoj Berezko
V minulé diskuzi jsem ti odpovídala na tu Olomouc, ale se to už neposunulo, protože jsme byli u příspěvku č. 127. Takže jsme přihlášeni, ale nevím, jestli pojedeme, protože jsme začali línat
A co vy děláte a jak se máte ?
Snažím se to posunout, ale nevím, kde se to teda uloží

10.12.2006 09:53

bednarik petr napsal(a):
jsem ostuda! ale jenom malinkatá

no to je bezva, tak se mi to uložilo pod příspěvek z 6.11. Berezka tam má vzkaz od Máše
Jak se to posunuje, aby se nepsalo úplně vpravo v rohu ???

maťa

10.12.2006 10:18
maťa

bednarik petr napsal(a):

Libo, klikneš na úplně první příspěvek a máš to

cipalka

10.12.2006 10:46
cipalka

maťa napsal(a):
Libo, klikneš na úplně první příspěvek a máš to

já mám pořád hokej v tom, který to Dargáně nosilo to triko. byla to Berezka?
jeden urósanec z dneška

cipalka

10.12.2006 10:47
cipalka

cipalka napsal(a):
jeden urósanec z dneška

ještě jeden

cipalka

10.12.2006 10:49
cipalka

cipalka napsal(a):
ještě jeden

a poslední. v lese jsme narazili na část Cipísovo harému

10.12.2006 12:08

cipalka napsal(a):
jeden urósanec z dneška

Triko nosila Birjusa - Beruška

10.12.2006 12:48

cipalka napsal(a):
a poslední. v lese jsme narazili na část Cipísovo harému

Teda ten harém ihned ukážu Máše !! Aby věděla, jaký ten Cipísek je přelétavec, až zas kolem ní bude křepčit na srazíku

10.12.2006 12:58

lmusa napsal(a):
Teda ten harém ihned ukážu Máše !! Aby věděla, jaký ten Cipísek je přelétavec, až zas kolem ní bude křepčit na srazíku

ahoj holky. No ať se Máša nediví, to má právě za ten sraz

10.12.2006 12:59

lmusa napsal(a):
Triko nosila Birjusa - Beruška

No a ještě měla triko Grozina od Monče Té to taky seklo

cipalka

10.12.2006 14:13
cipalka

lmusa napsal(a):
No a ještě měla triko Grozina od Monče Té to taky seklo

ajo Beruškááá, tak teď už v tom snad budu mít jasno
a Libi, Mašikovi nic nebonzuj, dokud si nepostavíme nějaký to společný bydlení na půli cesty nebo ten ranč v Montaně, tak si holt Cipís bude muset volné chvíle, než zas Mášenku uvidí, vyplňovat jak to de... to přece musiš pochopit, nééé???

10.12.2006 14:24

cipalka napsal(a):
ajo Beruškááá, tak teď už v tom snad budu mít jasno
a Libi, Mašikovi nic nebonzuj, dokud si nepostavíme nějaký to společný bydlení na půli cesty nebo ten ranč v Montaně, tak si holt Cipís bude muset volné chvíle, než zas Mášenku uvidí, vyplňovat jak to de... to přece musiš pochopit, nééé???

Tak jo
Mašík tu má vlastně Denyša, tak ji ta pánská společnost snad nechybí

cipalka

10.12.2006 14:30
cipalka

lmusa napsal(a):
Tak jo
Mašík tu má vlastně Denyša, tak ji ta pánská společnost snad nechybí

no vidiš, já říct Cipísovi o Denyšovi, tak tady samou žárlivostí něco rozfláká

10.12.2006 14:40

cipalka napsal(a):
no vidiš, já říct Cipísovi o Denyšovi, tak tady samou žárlivostí něco rozfláká

Jo, jenže Denyš je něco jako bratr, když ji vychovával s tetou Chiarou od miminka.
Akorát v době hárání se jako slušný bratr nechová

cipalka

10.12.2006 14:45
cipalka

lmusa napsal(a):
Jo, jenže Denyš je něco jako bratr, když ji vychovával s tetou Chiarou od miminka.
Akorát v době hárání se jako slušný bratr nechová

v době hárání se chová jako normální prasák, takže musí být vyexpedován na hory
Zuzko K., jak to vůbec řešíš s Taldou, když hárá Kajka?

10.12.2006 16:09

cipalka napsal(a):
v době hárání se chová jako normální prasák, takže musí být vyexpedován na hory
Zuzko K., jak to vůbec řešíš s Taldou, když hárá Kajka?

No jo, Denyš teď jezdí na chatu. A tam sexuálně abstinuje A Zuzka šla s Talískem na obhlídku nových štěnítek kavkazáčků, které objevila v okolí

10.12.2006 16:14

lmusa napsal(a):
No jo, Denyš teď jezdí na chatu. A tam sexuálně abstinuje A Zuzka šla s Talískem na obhlídku nových štěnítek kavkazáčků, které objevila v okolí

Už jsem tu Alko poslala jsem ti to meilem. Štěňátko se rvalo s kobercem z boudy, měli by si pořídit ještě jedno, ať se zabaví

10.12.2006 16:34

susan napsal(a):
Už jsem tu Alko poslala jsem ti to meilem. Štěňátko se rvalo s kobercem z boudy, měli by si pořídit ještě jedno, ať se zabaví

Tak to určitě bude nějaký příbuzný našího Mašíka. Nejspíš ten bráška z vrhu G Ona by mu s tím kobercem určitě pomohla Nejspíš to mají v genech

10.12.2006 17:01

lmusa napsal(a):
Tak to určitě bude nějaký příbuzný našího Mašíka. Nejspíš ten bráška z vrhu G Ona by mu s tím kobercem určitě pomohla Nejspíš to mají v genech

Asi jo

cipalka

10.12.2006 22:18
cipalka

susan napsal(a):
Asi jo

Zuzko dík, už je mně všechno jasný

10.12.2006 22:36

susan napsal(a):
Asi jo

Zuzi tak je to ten pejsek jak sem mu dohodila páníčky?

11.12.2006 17:46

bllerkovaci napsal(a):
Zuzi tak je to ten pejsek jak sem mu dohodila páníčky?

Ahoj Zuzi, tak to zatím nevím, protože páníčci tam nebyli. Ale je pískový, a prý je v okolí ještě jedno štěndo, vlkošedé, to jsem ještě ale nenašla, ono je teď taky v tý tmě prd vidět musím vyrazit někdy za světla, jak psala Liba

11.12.2006 17:50

susan napsal(a):
Ahoj Zuzi, tak to zatím nevím, protože páníčci tam nebyli. Ale je pískový, a prý je v okolí ještě jedno štěndo, vlkošedé, to jsem ještě ale nenašla, ono je teď taky v tý tmě prd vidět musím vyrazit někdy za světla, jak psala Liba

A hlavně, Zuzko, s foťákem !!!!!!!!!! Ať z toho taky něco máme

11.12.2006 17:50

susan napsal(a):

Aha, tak to bude spíš ten druhý, myslím, že byl vlkošedý

11.12.2006 17:52

lmusa napsal(a):
A hlavně, Zuzko, s foťákem !!!!!!!!!! Ať z toho taky něco máme

11.12.2006 18:00

bllerkovaci napsal(a):

No jo no, pokusím se ho nezapomenout. Já se vždycky chystám jít s foťákem, ale nějak to nevychází

11.12.2006 18:04

bllerkovaci napsal(a):

Nevím jak ve vrhu G, ale v tom Mášině byli jak pískoví, tak vlkošedí

11.12.2006 18:07

lmusa napsal(a):
Nevím jak ve vrhu G, ale v tom Mášině byli jak pískoví, tak vlkošedí

Jenže oni si brali nějakýho vlkošedýho pejska, ne-li tmavě vlkošedýho Nebo nevíš jaké jméno mají na zvonku?

11.12.2006 18:09

bllerkovaci napsal(a):
Jenže oni si brali nějakýho vlkošedýho pejska, ne-li tmavě vlkošedýho Nebo nevíš jaké jméno mají na zvonku?

Pošleme Zuzku aspoň s baterkou, aby zjistila jméno na zvonku, když už v té tmě nejde fotit

15.12.2006 11:58

bednarik petr napsal(a):

#
01# berezína je krásná holka máme doma taky skoro tříletou asiandu

15.12.2006 12:05

danemary napsal(a):
#
01# berezína je krásná holka máme doma taky skoro tříletou asiandu

Ahoj berezína děkuje ,pošlete fotku,asiati se mi hodně líbí,přemýšlela jsem o feně,ale asi už bych toho zvěřince měla hodně.

27.12.2006 15:46

bednarik petr napsal(a):
Ahoj berezína děkuje ,pošlete fotku,asiati se mi hodně líbí,přemýšlela jsem o feně,ale asi už bych toho zvěřince měla hodně.

Aby nám Berezka úplně nezapadla. Jedna z dnešní prochajdy. Je teď ale všude plno srnek, takže aby v klidu poseděli je téměř nemožné

29.12.2006 09:38

susan napsal(a):
Aby nám Berezka úplně nezapadla. Jedna z dnešní prochajdy. Je teď ale všude plno srnek, takže aby v klidu poseděli je téměř nemožné

Ahoj Berezko, předevčírem jsme byli s Mášou v Darganově dvoře a tak Ti posílám pár fotek mámy Bintilky a ségry a samo taky Mašíka

29.12.2006 09:43

lmusa napsal(a):
Ahoj Berezko, předevčírem jsme byli s Mášou v Darganově dvoře a tak Ti posílám pár fotek mámy Bintilky a ségry a samo taky Mašíka

29.12.2006 09:45

lmusa napsal(a):

29.12.2006 09:48

lmusa napsal(a):

Koukám, že fotky, které jsem fotila na velké rozlišení mi sem nejdou vložit... hmm... škoda....

29.12.2006 09:50

lmusa napsal(a):

29.12.2006 09:51

lmusa napsal(a):

tak a to by stačilo

29.12.2006 09:54

lmusa napsal(a):
tak a to by stačilo

Ahoj Libo A kde máš fotky holek jak se cpou cukrovím, jak Dáša psala, že jim moc chutnalo

29.12.2006 10:10

susan napsal(a):
Ahoj Libo A kde máš fotky holek jak se cpou cukrovím, jak Dáša psala, že jim moc chutnalo

Ahoj Zuzko, myslím, že na Ťapku a Binču cukroví nezbylo

29.12.2006 13:06

bednarik petr napsal(a):

KRÁSKA

29.12.2006 16:05

lmusa napsal(a):
Ahoj Zuzko, myslím, že na Ťapku a Binču cukroví nezbylo

Jak to? Teda vy jste ale! A kdepak máme Alku? Už tu dlouho nebyla.

29.12.2006 17:11

susan napsal(a):
Jak to? Teda vy jste ale! A kdepak máme Alku? Už tu dlouho nebyla.

Nevím, kde je Alka...Někam se asi ztratila
A Talísek je jako Máša. Ta taky pořád dává packu na Denyša

29.12.2006 20:15

ladyboss napsal(a):
KRÁSKA

Ahoj ,děkujem za fotky,jsou to kočeny všechny. Jak se k sobě chavají? Z dneška mám jen dvě fotky,nešlo toho střelence vyfotit,

29.12.2006 21:32

bednarik petr napsal(a):
Ahoj ,děkujem za fotky,jsou to kočeny všechny. Jak se k sobě chavají? Z dneška mám jen dvě fotky,nešlo toho střelence vyfotit,

Tak Máša se chovla slušně jako návštěvnice. Bintilka je dáma a má vybrané chování. Zpočátku se i rozdováděla a chtěla si hrát. Ťapka je ovšem divoška a tak ji panička pro jistotu nechala slušivý košík Škoda, že bylo zima a tak jsme se museli jít brzy schovat do tepla domova.

30.12.2006 23:40

lmusa napsal(a):
Tak Máša se chovla slušně jako návštěvnice. Bintilka je dáma a má vybrané chování. Zpočátku se i rozdováděla a chtěla si hrát. Ťapka je ovšem divoška a tak ji panička pro jistotu nechala slušivý košík Škoda, že bylo zima a tak jsme se museli jít brzy schovat do tepla domova.

To je pravda,že Bintilka je dáma,je dokonalá,krásná.Ťapka měla u u nás košík,Beruna si ale chtrěla hrát,ale to je už dlouhooooooo......................

31.12.2006 08:59

bednarik petr napsal(a):
To je pravda,že Bintilka je dáma,je dokonalá,krásná.Ťapka měla u u nás košík,Beruna si ale chtrěla hrát,ale to je už dlouhooooooo......................

No, Ťapka je o rok starší a taky byla na svém dvorku, tak dělala trochu na Mášu "ramena". A Máša by si akorát pořád chtěla hrát. Nevím, jestli vůbec někdy dospěje

13.1.2007 17:27

lmusa napsal(a):
No, Ťapka je o rok starší a taky byla na svém dvorku, tak dělala trochu na Mášu "ramena". A Máša by si akorát pořád chtěla hrát. Nevím, jestli vůbec někdy dospěje

Berezka na NV v Olomouci

13.1.2007 17:28

lmusa napsal(a):

Se dneska už Berezka ani nemohla koukat na svou paničku, jak furt hladila cizí psy

13.1.2007 17:33

lmusa napsal(a):

Berezce z toho už pak šly i nohy křížem

13.1.2007 17:34

lmusa napsal(a):

S kámoškou Mášenkou

13.1.2007 17:35

lmusa napsal(a):

A ještě s Mašíkem

13.1.2007 20:05

dargan napsal(a):
A ještě s Mašíkem

Ahoj tak nohy křížem!!! To už měl asi každý dneska. Hned jak jsem dojela domů a pustila ji tak zalezla do boudy a spinká,no abych se přiznala tak já taky šla spát.

13.1.2007 20:51

bednarik petr napsal(a):
Ahoj tak nohy křížem!!! To už měl asi každý dneska. Hned jak jsem dojela domů a pustila ji tak zalezla do boudy a spinká,no abych se přiznala tak já taky šla spát.

Dneska to bylo velmi náročné. Máša byla z toho všeho otrávená jako šváb a doma sebou sekla a spala a spala jako ti Karafiátovi Broučci Probudila ji až večeře a po ní už zase zařezává Jdu taky

22.1.2007 17:52

lmusa napsal(a):
Dneska to bylo velmi náročné. Máša byla z toho všeho otrávená jako šváb a doma sebou sekla a spala a spala jako ti Karafiátovi Broučci Probudila ji až večeře a po ní už zase zařezává Jdu taky

Ahoj tak už jsem tady zase, ,,Cháron vypadá dobře,ale mohl by příště mít žvýkačku.

22.1.2007 17:54

bednarik petr napsal(a):
Ahoj tak už jsem tady zase, ,,Cháron vypadá dobře,ale mohl by příště mít žvýkačku.

tady mě panička zrazuje,ale co mám ještě pána,ne?

22.1.2007 17:56

bednarik petr napsal(a):
tady mě panička zrazuje,ale co mám ještě pána,ne?

a ten mě má rááád!!!!

22.1.2007 17:58

bednarik petr napsal(a):
a ten mě má rááád!!!!

pozor běžím

22.1.2007 18:00

bednarik petr napsal(a):
pozor běžím

tak ne ,až tady běžím

22.1.2007 18:11

bednarik petr napsal(a):
a ten mě má rááád!!!!

Tak buď je Berezka lehká jako pírko anebo páneček má sílu jako Herkules

22.1.2007 18:46

lmusa napsal(a):
Tak buď je Berezka lehká jako pírko anebo páneček má sílu jako Herkules

Jasně ,že má páníček sílu,přeci nejsem prťavec.

22.1.2007 19:42

bednarik petr napsal(a):
Jasně ,že má páníček sílu,přeci nejsem prťavec.

ááááááááááá tak to se omlouvám
A Berezka váží kolik ?

23.1.2007 12:27

lmusa napsal(a):
ááááááááááá tak to se omlouvám
A Berezka váží kolik ?

já myslím,že Beberina má tak kolem šedesáti,možná víc!!! nevím,nevážila se půl roku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík