koukam, ze identita fiserova si zde promazava, co se ji libi, a vy na to jen vytlemene cumite a pokracujete ve svych duchaplnych diskuzich o hovinkach
prijdte radeji na www.cz-pes.cz kouknout, jak nám tam krásně diskutuje pan rudolf desensky
prijdte a reknete o tom vsem znamym, at je videt, jak je dobrej
![]()
zuzazx
aren a smecka
napsal(a):
koukam, ze identita fiserova si zde promazava, co se ji libi, a vy na to jen vytlemene cumite a pokracujete ve svych duchaplnych diskuzich o hovinkach
prijdte radeji na www.cz-pes.cz kouknout, jak nám tam krásně diskutuje pan rudolf desensky
![]()
co to tady meleš za hovadiny????
jdi s tím do háje!Fišerová tady nemá co promazávat.
zuzazx
napsal(a):
co to tady meleš za hovadiny????
jdi s tím do háje!Fišerová tady nemá co promazávat.
ne jo? tak se koukni, kolik tady zmizlo z tech for o ni, jak si tam delala ostudu s chvd?
minimálně z té serie počáteční, kde byly tři, zbylo jen jedno a je toho mnohem víc, však on i pan Desenský na svém tajném foru psal, že chvd ma smulu , nebot mu pomaha paní z ifauny :-)
a kdyz hodis na nemoderku kdykoliv cokoliv o webu chvd nebo odkaz na diskuzi s panem Desenským na www.cz-pes.cz, tak ti to hned smaznou...no proc asi ??? :-))))
mimochodem zuzo, každýmu je tady jasný, že fiserova je krom polstare i zuza :-)))) tak se radeji stahni
víš, co jsem vám slíbila, že? tak se těš!!
zuzazx
aren a smecka
napsal(a):
ne jo? tak se koukni, kolik tady zmizlo z tech for o ni, jak si tam delala ostudu s chvd?
minimálně z té serie počáteční, kde byly tři, zbylo jen jedno a je toho mnohem víc, však on i pan Desenský na svém tajném foru psal, že chvd ma smulu , nebot mu pomaha paní z ifauny :-)
a kdyz hodis na nemoderku kdykoliv cokoliv o webu chvd nebo odkaz na diskuzi s panem Desenským na www.cz-pes.cz, tak ti to hned smaznou...no proc asi ??? :-))))
mimochodem zuzo, každýmu je tady jasný, že fiserova je krom polstare i zuza :-)))) tak se radeji stahni
víš, co jsem vám slíbila, že? tak se těš!!
Tak to jsi mě pobavila![]()
to je dost dobrej fór! Já že jsem Fišerová a polštář a snad ještě Chvd ne??? Dej si hlavu do sněhu, aby jsi vychladla.A na co se mám jako těšit?
Uživatel s deaktivovaným účtem
aren a smecka
napsal(a):
![]()
No je to trošku jinak, promazal jsem to tu trochu a nejmenuji se Fišerová. Nemazal jsem to kvuli nějakým spikleneckým vazbám, jak zde naznačujete, ale kvuli neslušnému chování několika uživatelů, přičemž třem z nich jsem i zrušil přístup. Nemam nic proti vašim názorům, ale uživatelé kteří zde uráží jiné, napadají je vulgárními a osobně nepříjemnými útoky, zde nemají co dělat. Martin