AURORA SILVA TAROK byla výborná 5 v pořádí z konkurence patnácti fen v mezitřídě, barevného rázu skvrnitá a černá dohromady. Při čemž první tři feny byly skvrnité a naše AURORA SILVA TAROK byla druhou nejhezčí černou fenou. www.silvatarok.cz
silvatarok1
napsal(a):
AURORA SILVA TAROK byla výborná 5 v pořádí z konkurence patnácti fen v mezitřídě, barevného rázu skvrnitá a černá dohromady. Při čemž první tři feny byly skvrnité a naše AURORA SILVA TAROK byla druhou nejhezčí černou fenou. www.silvatarok.cz
U vás dávali výborná 5?
My dostali védéčko. Pan rozhodčí se holt rozhodl, že mladí psi i feny na výbornou nemají nárok ... tak všem nafrkal védé, což za 60 Euro celkem nepotěší
A aby si nemysleli majitelé dospělých psů a fen, jak jsou dobří, tak polovině z nich taky švihl védéčka, ať nemachrují ... takže byl vlastně dost spravedlivý
silvatarok1
napsal(a):
No tak my jsme dopadli vcelku pozitivně. Dědek ve veteránech V2 - sice ze dvou, ale pes co ho porazil je jednak skoro o 1,5 roku mladší a druhak velmi úspěšný. A navíc není oškubán a nědělal v kruhu bordel jako ten můj pitomec co si myslí že je puboš.
Mladší holka VD (což dostává i tady, takže taky fajn, myslela jsem že budou přísnější). Starší čubajz i přes opelichanost a vyžranost V v konkurenci tuším 21 fen, takže spokojenost veliká. Teda až na ty naprosto nečitelný posudky v polštině a šílenou zimu v halách!
arosek
napsal(a):
No tak my jsme dopadli vcelku pozitivně. Dědek ve veteránech V2 - sice ze dvou, ale pes co ho porazil je jednak skoro o 1,5 roku mladší a druhak velmi úspěšný. A navíc není oškubán a nědělal v kruhu bordel jako ten můj pitomec co si myslí že je puboš.
Mladší holka VD (což dostává i tady, takže taky fajn, myslela jsem že budou přísnější). Starší čubajz i přes opelichanost a vyžranost V v konkurenci tuším 21 fen, takže spokojenost veliká. Teda až na ty naprosto nečitelný posudky v polštině a šílenou zimu v halách!
Jj, ty posudky jsou otřesné. Já ho mám tedy v angličtině, ale vyjde to nastejno, jako kdyby byl v maďarštině. Jediné štěstí bylo, že rozhodčí byl komunikativní, takže mi řekl, co se mu na feně líbí a nelíbí. Jinak by to byly naprosto vyhozené peníze (na světovku jsem hlásila hlavně proto, aby mi čubinu posoudil rozhodčí, který má s mým plemenem aspoň trochu zkušenosti)