Jaké barvy na nich máte

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.11.2006 17:02

Ahoj zajímá mě jaké barvy máte na pejskách (vodítko a obojek, miska, obleček atd..). Nezapomeňte napsat jakou barvu má pejsek / fena...............
Díky moc a vkládejte fotečky (já žádnou nemůžu najít)
Ale mám kavalíra, blenhejma (hnědobílí), má modré vodítko a obojek, nerez misku a šátky ve spoustě barev, přepravní tašku má červenou (modrou jsme nesehnali.....)
Ahoj a díky za příspěvky

15.11.2006 17:10

lucie buresova napsal(a):
Ahoj zajímá mě jaké barvy máte na pejskách (vodítko a obojek, miska, obleček atd..). Nezapomeňte napsat jakou barvu má pejsek / fena...............
Ale mám kavalíra, blenhejma (hnědobílí), má modré vodítko a obojek, nerez misku a šátky ve spoustě barev, přepravní tašku má červenou (modrou jsme nesehnali.....)
Ahoj a díky za příspěvky

Tak já mám labradorku - žlutou. Většinu obojků má červených (světle nebo tmavě), nebo černých (kožené). Vodítka vybíráme vždycky k obojku - takže povětšinou červená
Šáteček měla jen jeden, černobílý, ale teď nevím, kde vězí. No a misky má nerezové, ani ne tak kvůli barvě, ale spíš kvůli odolnosti....

15.11.2006 18:10

jessie napsal(a):
Tak já mám labradorku - žlutou. Většinu obojků má červených (světle nebo tmavě), nebo černých (kožené). Vodítka vybíráme vždycky k obojku - takže povětšinou červená
Šáteček měla jen jeden, černobílý, ale teď nevím, kde vězí. No a misky má nerezové, ani ne tak kvůli barvě, ale spíš kvůli odolnosti....

Teda ta červená ji opravdu sluší Hezky jste to vybrali

15.11.2006 18:19

Ahoj a díky za příspěvky

Ahojky,
ja mam stafordsirskou bullterierku a nejcasteji nosime barvu cervenou s indianskym vzorem, ale taky mame cernej obojek s indianskym vzorem, par modrych obojku, cerny flexi voditko a ke ksiram ve stejny barve a vzoru voditko, pelisek ma plastovou prepravku sedo cernou pro velky plemena, ale spi s nama a misky sou nerez, kvuli prakticnosti. Dastynka je zihana s bilimi znaky.

15.11.2006 19:30

lisakova napsal(a):
Ahojky,
ja mam stafordsirskou bullterierku a nejcasteji nosime barvu cervenou s indianskym vzorem, ale taky mame cernej obojek s indianskym vzorem, par modrych obojku, cerny flexi voditko a ke ksiram ve stejny barve a vzoru voditko, pelisek ma plastovou prepravku sedo cernou pro velky plemena, ale spi s nama a misky sou nerez, kvuli prakticnosti. Dastynka je zihana s bilimi znaky.

to je moje fenecka ktera ma cerveny obojek a cerne voditko spolecne se psem pelisky maji strakaty a druhej kostickovanej s cervenou barvou, misticky maj plastovy zeleny i cerveny jelikoz jsou dva tak mame vse dvakrat aby se nehadali

15.11.2006 19:32

Ahoj a díky za příspěvky

Ja mam tiez cavaliera-tricolora, bohuzial nefotim s obojkom ani podobne, tak prihodim iba jeho fotku v prenosnej taske, ktoru si oblubil ako pelech.
Na oficialne nosenie ma klasicky cierny kozeny obojok a rovnake voditko. Potom mam retiazku, ktoru samozrejme nikdy nenosi ako stahovaciu, dalej kozeny cierny obojok so zelenou satkou, samostatnu cervenu satku, nylonovy reflexny obojok, nylonovy cierny obojok s jemnym farebnym vzorom, modry nylonovy obojok Rogz aj s voditkom.
Voditko mam modre flexi, modre nylonove-kratke, stopovacku-zelenu, cervene prepinacie.
Nahubok mame jeden cierny kozeny a jeden kovovy.
Dva cierne oblecky, zebrovany nevyuzity pelech a modru prenosnu tasku.
Misky ma zelene, cervenu, sedu a nerezovu.
Vsetkov podstate nosi pravidelne, ked trenujeme agility ma inu vybavu ako bezne na sidlisku a podobne. Tie obojky...to je moja uchylka, lebo som dlho nevedela co vlastne chcem a teraz som stavila na klasicku kozu
Ale ked budem mat chvilku tak ho ofotim a hodim fotky aj s vybavou

15.11.2006 19:33

gekko napsal(a):
to je moje fenecka ktera ma cerveny obojek a cerne voditko spolecne se psem pelisky maji strakaty a druhej kostickovanej s cervenou barvou, misticky maj plastovy zeleny i cerveny jelikoz jsou dva tak mame vse dvakrat aby se nehadali

a to je jeste nas pejsek kterej ma modry obojek i modry svetrik uz jsme je vybavily na zimu

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.11.2006 19:43
Uživatel s deaktivovaným účtem

gupka napsal(a):
Ja mam tiez cavaliera-tricolora, bohuzial nefotim s obojkom ani podobne, tak prihodim iba jeho fotku v prenosnej taske, ktoru si oblubil ako pelech.
Na oficialne nosenie ma klasicky cierny kozeny obojok a rovnake voditko. Potom mam retiazku, ktoru samozrejme nikdy nenosi ako stahovaciu, dalej kozeny cierny obojok so zelenou satkou, samostatnu cervenu satku, nylonovy reflexny obojok, nylonovy cierny obojok s jemnym farebnym vzorom, modry nylonovy obojok Rogz aj s voditkom.
Voditko mam modre flexi, modre nylonove-kratke, stopovacku-zelenu, cervene prepinacie.
Vsetkov podstate nosi pravidelne, ked trenujeme agility ma inu vybavu ako bezne na sidlisku a podobne. Tie obojky...to je moja uchylka, lebo som dlho nevedela co vlastne chcem a teraz som stavila na klasicku kozu

modrá je dobrá

15.11.2006 21:21

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
modrá je dobrá

Nase psi holky maji obojky a voditka cervene barvy s cernyma pacickama (predcasny Jezisek od Red dogs), jediny zastupce muzskeho pohlavi ma to same, ale v modre. Jinak u pelisku a tasek na prenaseni jsem barvy moc neresila, ale treba to casem napravim. Misky maji z nerezu (plast neprezil utoky zubu).

maťa

15.11.2006 21:27
maťa

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
modrá je dobrá

Jo jo.....modrá je fakt dobrá!

15.11.2006 21:50

maťa napsal(a):
Jo jo.....modrá je fakt dobrá!

Fakt skvělí psíci
Koukám, že převládá červená s modrou .

No jo já zapomněla na pelíšek ten máme zelenej s kytičkama (ale jak jinak spinkáme spolu v postýlce)
Tak jen tak dál do toho

15.11.2006 22:10

Fakt skvělí psíci
Koukám, že převládá červená s modrou .

No jo já zapomněla na pelíšek ten máme zelenej s kytičkama (ale jak jinak spinkáme spolu v postýlce)
Tak jen tak dál do toho

No tak já se svým Bišonkem taky ladíme do modré
Má taky modré vodítko(teda vodítka) ale i obojek

16.11.2006 11:22

Ahoj a díky za příspěvky

My máme ManMat, pes Sam v modré a fenka Bára v červené

16.11.2006 12:57

Ahoj a díky za příspěvky

pekna tema Mne sa vsemozne indianske vzory strasne pacia, no na psoch nie, takze mam vsetko len jednofarebne, modre kockovane alebo prirodne kozene doplnky. Mame dva modre oblecky a jeden cerveny. Obojkov, ktore pravidelne pouzivam mam dva- cierny nylon a prirodna koza s modrou satkou, dvoje popruhy- nylon, cierne. Voditka- cierna flexina, cierne kratke, nylonove, modre prepinacie nylonove, kratke modre karovane a prirodne kozene. Jaj a zelenu stopovacku a jednu modru karovanu satku bez obojka. Vlozim par foto

16.11.2006 13:00

mrenka napsal(a):
pekna tema Mne sa vsemozne indianske vzory strasne pacia, no na psoch nie, takze mam vsetko len jednofarebne, modre kockovane alebo prirodne kozene doplnky. Mame dva modre oblecky a jeden cerveny. Obojkov, ktore pravidelne pouzivam mam dva- cierny nylon a prirodna koza s modrou satkou, dvoje popruhy- nylon, cierne. Voditka- cierna flexina, cierne kratke, nylonove, modre prepinacie nylonove, kratke modre karovane a prirodne kozene. Jaj a zelenu stopovacku a jednu modru karovanu satku bez obojka. Vlozim par foto

16.11.2006 13:04

mrenka napsal(a):

no co, tak je stale mokry, pudlici so vodne psy

16.11.2006 13:04

gupka napsal(a):

no a este som zabudla na popruhy-mame dvoje, jedny cervene a jedny cierne s reflexnym vzorom

16.11.2006 13:05

mrenka napsal(a):
no co, tak je stale mokry, pudlici so vodne psy

posledna

16.11.2006 16:36

Ahoj a díky za příspěvky

My máme vše v červené nebo světlemodré. A máme bersnkého salašnického psa. Foto příslušenství bohužel nemám...fotím většinou jen "to hlavní".

16.11.2006 16:37

Ahoj a díky za příspěvky

Taky máme oblečení

16.11.2006 16:46

jessie napsal(a):
Taky máme oblečení

koukám jessie, že konečně jsi vyzkoušela tu mikinu? Jsou v tom srandovní, ne?

16.11.2006 17:03

Ahoj a díky za příspěvky

myslím, že je to úplně jedno, jaká je barva

16.11.2006 17:13

sabina napsal(a):
koukám jessie, že konečně jsi vyzkoušela tu mikinu? Jsou v tom srandovní, ne?

chtěla jsem to napsat na \"Něčím zajímavé fotky\", ale nějak mi to blbnulo a nešlo vložit, tak je to tady....chudák, vypadá v tom jak duchovní
Že se ale paničky s těma psama vyblbnou

Je toto taky doplněk?

17.11.2006 11:17

rebus napsal(a):
myslím, že je to úplně jedno, jaká je barva

Sme jen tak blbli

17.11.2006 17:08

gekko napsal(a):
a to je jeste nas pejsek kterej ma modry obojek i modry svetrik uz jsme je vybavily na zimu

Šmankote, mám doma něco jako středního pinče a má úplně stejnou vestu

17.11.2006 17:15

Ahoj a díky za příspěvky

No a tohle je můj Fidla.Má postroj v černé barvě, aby ladil. Zimní obleček má taky černý (viz fotka),má krtaší nožičky než obleček,takže v hlubokém sněhu mu to ještě ohrnujeme, no vypadá fešácky.
A od minulé zimy máme i šmrncovní oranžovou vestičku.......vypadá v ní jako záchranář.....fotku bohužel nemám...brzo dodám

Přidejte reakci

Přidat smajlík