Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.8.2005 21:02

Zdravim všechny chovatale čtyřnohých kamarádů hlavně těch "pomačkaných".Do budoucna plánuju, že si pořídím šarpejka, ale moje vědomosti na to nestačí, tak vás prosím o pomoc. Vím o knížce ŠARPEJ od Juliette Cunliffeové a tak se vás ptám, jestli je tato knížka dobrá,nebo znáte nějakou jinou knížku, o které si myslíte, že by byla lepší.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.8.2005 13:00
Uživatel s deaktivovaným účtem

elsa napsal(a):
Zdravim všechny chovatale čtyřnohých kamarádů hlavně těch "pomačkaných".Do budoucna plánuju, že si pořídím šarpejka, ale moje vědomosti na to nestačí, tak vás prosím o pomoc. Vím o knížce ŠARPEJ od Juliette Cunliffeové a tak se vás ptám, jestli je tato knížka dobrá,nebo znáte nějakou jinou knížku, o které si myslíte, že by byla lepší.

Knihy o šarpejích jsou dvě: tato a kniha od paní Petrusové: Toto je šarpej.
Pokecat a něco se dozvědět o šarpejích můžeš na www.mujpes.cz. (fórum: Šarpejové)

25.8.2005 21:02

elsa napsal(a):

Pokud se chcete věnovat či si pořídit šarpeje, nebo jste-li "jen" jejich milovník, rozhodně doporučuji koupit obě tyto knihy. Nejsou to knihy "na jedno brdo", jedna je od české chovatelky, druhá od zahraniční, tedy nelze ani srovnávat. Tedy mé doporučení je, investovat tu pětistovku a kousek a koupit obě. Nebudete litovat. Horší to mají milovníci německých ovčáků...)

Přidejte reakci

Přidat smajlík