Ahoj,
mám prosbu. Znáte nějaký klub, kde se agilití i přes zimu? Oblast Havířov - Karviná - Český Těšín (a okolí), v horším případě i Ostrava. Pokud možno přes týden. Vím o agility v Horní Suché, ale tam od změny času na zimní cvičí jen v neděli, jenže o víkendech bývám se psy na akcích, takže jako kdyby nebylo...
Díky za jakýkoliv tip!
wami
napsal(a):
Ahoj,
mám prosbu. Znáte nějaký klub, kde se agilití i přes zimu? Oblast Havířov - Karviná - Český Těšín (a okolí), v horším případě i Ostrava. Pokud možno přes týden. Vím o agility v Horní Suché, ale tam od změny času na zimní cvičí jen v neděli, jenže o víkendech bývám se psy na akcích, takže jako kdyby nebylo...
Díky za jakýkoliv tip!
Ahoj ,já běhám v Horní Suché a stou zimou máš pravdu.Je to asi jedno z negativ toho cvičáku.Vím že se ještě běhá v Karviné,ale nevím na ně kontakt..Tak si to zkus najít na netu.Zatím ahoj a doufám,že se ti to podaří.Lucka
wami
napsal(a):
Ahoj,
Díky za jakýkoliv tip!
www.osavosa.cz
v ostravě