Narodily se nám štěňátka - musím se pochlubit :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.11.2006 09:47

Ahoj, narodily se nám štěnda - 1 holčička a tři kluci, všechny jsou zdravý a krásný

28.11.2006 09:49

katcha napsal(a):
Ahoj, narodily se nám štěnda - 1 holčička a tři kluci, všechny jsou zdravý a krásný

¨To první je holčička a tohle jsou ti tři kluci :-)

28.11.2006 10:03

katcha napsal(a):

A co je to za plemeno??

maťa

28.11.2006 10:04
maťa

impact napsal(a):
A co je to za plemeno??

To by mě taky zajímalo

28.11.2006 10:05

katcha napsal(a):

Aha, pardón - zapoměla jsem - jsou to bullteriéří prckové

28.11.2006 10:07

katcha napsal(a):

A maminku s tatínkem nemáme??

maťa

28.11.2006 10:07
maťa

katcha napsal(a):

Tak to je krása Bulíci jsou super psi, ale tady vubec nevypadjí, jak bulíci, natož jak psi
Ty štěnítka se dokážou maskovat přímo profesionálně! Jsou krásní a gratuluju, ať jsou zdravoučký a naajdou jen bezva páníčky

28.11.2006 11:57

katcha napsal(a):

maminku s tatínkem dodám zítra, v tom spěchu jsem jen nafotila frcky a teď v práci nemám fenu a psa, ale zítra budou :-) Fena i pes jsou oba naši, jinak toto je poprvé, co se nám narodila všechna štěňátka podobně vybarvená, pokaždé jsme měli všechny barvy. Ale jsou moc krásní, hlavně ta fenka, má jen bílou náprsenku, jinak celá jednobarevná, ta bude moc krásná.

28.11.2006 11:59

katcha napsal(a):

Jinak fotky jsou cca hodinu po porodu

28.11.2006 12:31

katcha napsal(a):
Jinak fotky jsou cca hodinu po porodu

Taky se tedy musím pochlubit. Malí mopsíci.

28.11.2006 12:34

petr33 napsal(a):

A ještě jedna fotka

28.11.2006 16:34

petr33 napsal(a):

Ty jsou krásný
To mají mopsíci takové početné vrhy, nebo jde tak trošku o raritku?

29.11.2006 11:30

jessie napsal(a):
Ty jsou krásný
To mají mopsíci takové početné vrhy, nebo jde tak trošku o raritku?

No teď na to taky koukám. Takovej pidipejsek a tolik štěňat??

29.11.2006 12:00

katcha napsal(a):

Tak kde jsou ti buličí maminek s tatínkou??? My tu na ně čeeeeekámeeeee!
L*

29.11.2006 12:12

katcha napsal(a):

Tak tady máme maminku těch štěňátek (je to ta vlevo, s půlkou hlavy bílou (ta fenka napravo je její dcera)...

29.11.2006 12:13

katcha napsal(a):
Tak tady máme maminku těch štěňátek (je to ta vlevo, s půlkou hlavy bílou (ta fenka napravo je její dcera)...

Tady je ta mladší pořádně :-)

29.11.2006 12:15

katcha napsal(a):
Tady je ta mladší pořádně :-)

A tady je pro srovnání celý vrh minulý rok - to jsme měli každý štěňdo jiný :-)

29.11.2006 12:16

katcha napsal(a):

A tátu dodám za chvíli - nejde mi to nějak stáhnout z foťáku

29.11.2006 13:54

katcha napsal(a):
A tátu dodám za chvíli - nejde mi to nějak stáhnout z foťáku

Můžu se zeptat, jak se jmenují rodičové a Vaše CHS? Jestli nechcete veřejně, prosím na mail GILLAHEDUS@EMAIL.CZ. Dětičky jsou moc pěkné. (Ta fenečka mě včera nijak nezaujala, ale čím dýl na ni koukám, tím víc Vám dávám za pravdu. Je nádherná!)
Lucie

30.11.2006 10:10

katcha napsal(a):

tak jsem tady konečně s pořádnýma fotkama rodičů těch bulíků - tady je táta Sam...

30.11.2006 10:11

katcha napsal(a):
tak jsem tady konečně s pořádnýma fotkama rodičů těch bulíků - tady je táta Sam...

... ještě jeden táta Sam...

30.11.2006 10:13

katcha napsal(a):
... ještě jeden táta Sam...

... a Sameček naposledy...

30.11.2006 10:14

katcha napsal(a):

A tady máme mámu Megynku

30.11.2006 10:14

katcha napsal(a):
A tady máme mámu Megynku

... a ještě jedna máma...

Neregistrovaný uživatel

30.11.2006 11:15
Neregistrovaný uživatel

katcha napsal(a):

Pro Lucku: My chov. stanici nemáme, máme jen tři bulíky, mají PP, nicméně nejsou uchovnění. Máma Megynka je z chovatelské stanice paní Mullerové a Sam od paní Zezulové (WILD FÁMY).

30.11.2006 12:24

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Pro Lucku: My chov. stanici nemáme, máme jen tři bulíky, mají PP, nicméně nejsou uchovnění. Máma Megynka je z chovatelské stanice paní Mullerové a Sam od paní Zezulové (WILD FÁMY).

Gratuluji k chlupatému nadělení!! Dnes je už málo kompletních psích rodin. Pro zajímavost, nechceš nám napsat , jak reaguje psí máma na otce, co na to táta, jestli ho fena ke štěňatům pustí a pod postřehy. Musí to být hodně zajímavý pozorovat. Helena

30.11.2006 13:21

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Děkuju za odpověď!
Od MVDr. Müllerové mám objednanou fenečku někdy na jaro, takže sháním informace a zkušenosti. Vaši psi jsou krásní!! Ke štěňatům gratuluju a přeju, ať se všem daří.
O ty zkušenosti s vzájemnými vztahy ve smečce bych měla taky zájem.
Lucie

1.12.2006 10:16

katcha napsal(a):

Jasně Takže za prvé, Megynka je úplně super máma, v podstatě všechno dělá za nás a my se skoro o nic nemusíme starat (hlavně o ni, o štěňata se stará ona - i když třeba uklidit ty hovínka až budou větší bohužel nezvládá ). Máme dvě feny (Megynu a její dceru) a dva psy (jednoho bulíka a jednoho výmaráka). Bulík a výmarák se nesnáší a po několika náročných léčeních po společném setkání už jsme natolik vycvičení, že se nám k sobě nedostanou (snad). Megyna po porodu cenila zuby na všechny, co se k pelechu přiblížili, ani Sama (otce) k nim nepustí, ale z nimula víme, že tak po měsíci už těch prcků má natolik plný zuby, že se klidně můžou chodit dívat i ostatní pejsci. Megynu teď se štěňatama máme v ložnici u postele, výmarák je postelový a musí chodit kolem Megyny, když chce jít za náma, nicméně asi ví a cítí, že není dobré se na štěňata ani zbytečně dívat, protože hrozí prokouslý ucho, takže se kolem ní vždycky proplíží jak duch a dělá, že o štěňatech ani neví ale když megynu vyženeme se ven aspoň vyčůrat (a to dá dost práce, ona je fakt magor a nejradši by s něma byla pořád), tak hned ke štěňatům strčí hlavu a pozoruje, co to je za "potkany". Kdyby vás cokoliv ještě zajímalo, ptejte se

1.12.2006 10:55

katcha napsal(a):
Jasně Takže za prvé, Megynka je úplně super máma, v podstatě všechno dělá za nás a my se skoro o nic nemusíme starat (hlavně o ni, o štěňata se stará ona - i když třeba uklidit ty hovínka až budou větší bohužel nezvládá ). Máme dvě feny (Megynu a její dceru) a dva psy (jednoho bulíka a jednoho výmaráka). Bulík a výmarák se nesnáší a po několika náročných léčeních po společném setkání už jsme natolik vycvičení, že se nám k sobě nedostanou (snad). Megyna po porodu cenila zuby na všechny, co se k pelechu přiblížili, ani Sama (otce) k nim nepustí, ale z nimula víme, že tak po měsíci už těch prcků má natolik plný zuby, že se klidně můžou chodit dívat i ostatní pejsci. Megynu teď se štěňatama máme v ložnici u postele, výmarák je postelový a musí chodit kolem Megyny, když chce jít za náma, nicméně asi ví a cítí, že není dobré se na štěňata ani zbytečně dívat, protože hrozí prokouslý ucho, takže se kolem ní vždycky proplíží jak duch a dělá, že o štěňatech ani neví ale když megynu vyženeme se ven aspoň vyčůrat (a to dá dost práce, ona je fakt magor a nejradši by s něma byla pořád), tak hned ke štěňatům strčí hlavu a pozoruje, co to je za "potkany". Kdyby vás cokoliv ještě zajímalo, ptejte se

A toho bulíka tedy máte kde? Venku v kotci, když je výmar doma?

1.12.2006 11:57

impact napsal(a):
A toho bulíka tedy máte kde? Venku v kotci, když je výmar doma?

ne, ne, oba jsou psi domácí, máme dům a výmr je nahoře v patře /jak na té fotce stojí Megyna na schodech/ a bulcí jsou dole - když pouštíme ven, musíme bulíka zavřít, pustit výmara a pak zase zpátky

1.12.2006 12:01

katcha napsal(a):
ne, ne, oba jsou psi domácí, máme dům a výmr je nahoře v patře /jak na té fotce stojí Megyna na schodech/ a bulcí jsou dole - když pouštíme ven, musíme bulíka zavřít, pustit výmara a pak zase zpátky

chápu to dobře, že cíleně množíte nestandartní bezpapíráky neboli vořechy? a dokonce již několikátý vrh? myslíte že to plemenu prospěje? asi ne jedině vaší kapse.

proč jste nenechala rodiče uchovnit? z vaší lenosti nebo proto, že jsou nestandartní?

1.12.2006 12:11

zatloukal napsal(a):
chápu to dobře, že cíleně množíte nestandartní bezpapíráky neboli vořechy? a dokonce již několikátý vrh? myslíte že to plemenu prospěje? asi ne jedině vaší kapse.

proč jste nenechala rodiče uchovnit? z vaší lenosti nebo proto, že jsou nestandartní?

Víte, řeknu Vám to úplně jednoduše. Před pár lety jsme si od jedné hrozně uznávané chovatelky bulíků koupili tři psy - 2 kluky a jednu fenu. Kluci byli bráchové, fena z jiného krytí. Psi byli samozřejmě s PP, všechno nej nej nej, včetně ceny. Po dvou letech jsme se rozloučili nejprve s jedním klukem, potom s druhým klukem - oba vrozená vada ledvin, umřel celý vrh. Jediná fena zůstala, to je matka současných štěňat, ta je zdravá jako rybka, nicméně, jak vidíte - její zbarvení není standartní tricolor a na výstavě by neuspěla. Nicméně ona uznávaná chovatelka tvrdila, jak se fena dobarví a jak to bude dobrý a nechala si za ni zaplatit stejně jak za ostatní štěňata. Tudíž vzhledem ke zkušenostem s PP psy a super chovatelskými stanicemi mi s těmito názory už polibte víte co a pokud se vám to nelíbí, chovejte si pouze psy s PP - však v tom vám nic nebrání. Veřtě, že pro tyto "vořechy" najdeme super pánečky, víme, že štěňata po těchto rodičích jsou zdraví a to je pro spoustu lidí důležitější než deset titulů. Až vám umře nějaký pejsek v náruči proto, že nějakej debil kryl jen kvůli super titulům a nebral ohled na zdravotní stav rodičů, taky vám PP bude ukradený. Já vám štěně od nás vůbec neutím a pokud se vám to nelíbí, nemusíte si příspěvky pod tímto odkazem ani číst. Hodně zdaru v chovu psů přeje Katka

1.12.2006 12:24

katcha napsal(a):
Víte, řeknu Vám to úplně jednoduše. Před pár lety jsme si od jedné hrozně uznávané chovatelky bulíků koupili tři psy - 2 kluky a jednu fenu. Kluci byli bráchové, fena z jiného krytí. Psi byli samozřejmě s PP, všechno nej nej nej, včetně ceny. Po dvou letech jsme se rozloučili nejprve s jedním klukem, potom s druhým klukem - oba vrozená vada ledvin, umřel celý vrh. Jediná fena zůstala, to je matka současných štěňat, ta je zdravá jako rybka, nicméně, jak vidíte - její zbarvení není standartní tricolor a na výstavě by neuspěla. Nicméně ona uznávaná chovatelka tvrdila, jak se fena dobarví a jak to bude dobrý a nechala si za ni zaplatit stejně jak za ostatní štěňata. Tudíž vzhledem ke zkušenostem s PP psy a super chovatelskými stanicemi mi s těmito názory už polibte víte co a pokud se vám to nelíbí, chovejte si pouze psy s PP - však v tom vám nic nebrání. Veřtě, že pro tyto "vořechy" najdeme super pánečky, víme, že štěňata po těchto rodičích jsou zdraví a to je pro spoustu lidí důležitější než deset titulů. Až vám umře nějaký pejsek v náruči proto, že nějakej debil kryl jen kvůli super titulům a nebral ohled na zdravotní stav rodičů, taky vám PP bude ukradený. Já vám štěně od nás vůbec neutím a pokud se vám to nelíbí, nemusíte si příspěvky pod tímto odkazem ani číst. Hodně zdaru v chovu psů přeje Katka

ale vy nechováte, vy množíte?

proč? jestli máte ty psy ráda, tak proč pouštíte do světa nestandartní zrůdičky?

jak víte, že fena nepřenáší na štěňata taky vrozenou vadu ledvin, pokud byla matka společná?

1.12.2006 12:29

katcha napsal(a):

muzu se zeptat v cem je presne vase cubina nestandardni? ted nerejpu, buliky nechovam a opravdu se v nich nevyznam....

1.12.2006 12:40

janaj napsal(a):
muzu se zeptat v cem je presne vase cubina nestandardni? ted nerejpu, buliky nechovam a opravdu se v nich nevyznam....

jak píše sama "chovatelka" - zdravá jako rybka, nicméně, jak vidíte - její zbarvení není standartní tricolor a na výstavě by neuspěla

nemám nic proti vořechům, jen si myslím, že je zbytečné posílat do světa cíleně další

1.12.2006 13:20

zatloukal napsal(a):
jak píše sama "chovatelka" - zdravá jako rybka, nicméně, jak vidíte - její zbarvení není standartní tricolor a na výstavě by neuspěla

nemám nic proti vořechům, jen si myslím, že je zbytečné posílat do světa cíleně další

Mám takovej pocit, že asi nebudete moc inteligentní, že? Přečtete si ještě jednou moji odpověď pro vás, v klidu, před tím napočítejte do deseti a pak se dozvíte, že pejsci byli bratři a fena byla z jiného spojení, byla to tři stejně stará štěňata.

Stejně tak - jestli pro vás "zdraví" představuje zbarvení psa, tak to potom jo... Já to mám jinak. To je jak když byste napsal, že zrzavý člověk je nemocný... A popravdě, budu mít svýho psa ráda pořád stejně, když bude mít škaredější arvu než ti ostatní, když bude menší, když bude mít křivý zuby, když se bude bát ohňostroje... Prostě je to můj pes a já jsem jeho panička a o tom je láska, ne že fena má flek jinde, než ho má mít a proto ji strčím do kouta... Takhle přemýšlí jen primitiv.

Předpokládám, že chováte bulíky, takže vás štve každej, kdo má štěňata bez PP a nechce za jedno 20 tisíc, jako vy,že?

A k tomu množení x chování? Co je chov a co množení? Fena má ve svých pěti letech po druhé štěňatal - připadne vám to jako množení??? Mě tedy ne, mě to připadne přirozené.

1.12.2006 13:23

janaj napsal(a):

No prostě to zbarvení není ončo - místa, která by tricolorka měla mít spíše světle hnědá, ona má žíhaná (jak třeba žíhanej boxer) a tak by to být nemělo. To máte těžky, kamarádka má třeba výmara, kterej má hnědy drápky, což je u výmarů taky chyba a na výstavě nemá šanci a myslíte, že ho bude mít míň ráda? Ne, nebude. Ale ten pán, co tady se mnou polemizuje na to téma, které se tu probíralo už milionkrát, ten to tak asi má, ale to podle mě není milovník zvířat, to je magor, co rád rýpe do lidí. Nicméně není na světě sám, tudíž mu to nemám za zlé a ráda mu na všechny jeho dotazy odpovím.

1.12.2006 13:29

katcha napsal(a):

A ještě byste se mě pane Zatloukal mohl zeptat, jestli má ten můj výmar PP (má) a jestli je uchovněný (je - a věřte že uchovnit výmara je docela fuška) a hlavně - třeba byste mi mohl nadat za to, že má useknutý ocásek - i takového týrání se já dopouštím na psem, představte si :-) No jo, každý máme něco, hlavně že jsou ale pejsci zdraví, ne?

1.12.2006 13:35

katcha napsal(a):
Mám takovej pocit, že asi nebudete moc inteligentní, že? Přečtete si ještě jednou moji odpověď pro vás, v klidu, před tím napočítejte do deseti a pak se dozvíte, že pejsci byli bratři a fena byla z jiného spojení, byla to tři stejně stará štěňata.

Stejně tak - jestli pro vás "zdraví" představuje zbarvení psa, tak to potom jo... Já to mám jinak. To je jak když byste napsal, že zrzavý člověk je nemocný... A popravdě, budu mít svýho psa ráda pořád stejně, když bude mít škaredější arvu než ti ostatní, když bude menší, když bude mít křivý zuby, když se bude bát ohňostroje... Prostě je to můj pes a já jsem jeho panička a o tom je láska, ne že fena má flek jinde, než ho má mít a proto ji strčím do kouta... Takhle přemýšlí jen primitiv.

Předpokládám, že chováte bulíky, takže vás štve každej, kdo má štěňata bez PP a nechce za jedno 20 tisíc, jako vy,že?

A k tomu množení x chování? Co je chov a co množení? Fena má ve svých pěti letech po druhé štěňatal - připadne vám to jako množení??? Mě tedy ne, mě to připadne přirozené.

inteligentní opravdu nejsem - píšete, že jste koupila 2 psy a jednu fenu z jiného spojení, o tom že byli stejně staří ani slovo, takže fena mohla mít klidně se psy společnou matku a mohla být z předchozího vrhu.......... ale čert to vem, nebudem se tu přece hádat

já mám taky jednu fenu s křivejma zubama - a nechovám na ní

nikde vám to neberu, že máte svoje psy ráda - to je dobře, já tu svoji křivozubku taky mám rád, ale proto, že není chovná tak na ní nechovám - proč posílat vadu dál, že

bulíky nechovám, ani se mi tihle ploskolebci nelíbí

abych to shrnul - je dobře, že máte své psy ráda a dobře se o ně staráte

- není dobře, že odchováváte bezpapíráky a kazíte tak rasu

je to jen můj názor a stojím si za ním

cobli

1.12.2006 14:07
cobli

katcha napsal(a):
No prostě to zbarvení není ončo - místa, která by tricolorka měla mít spíše světle hnědá, ona má žíhaná (jak třeba žíhanej boxer) a tak by to být nemělo. To máte těžky, kamarádka má třeba výmara, kterej má hnědy drápky, což je u výmarů taky chyba a na výstavě nemá šanci a myslíte, že ho bude mít míň ráda? Ne, nebude. Ale ten pán, co tady se mnou polemizuje na to téma, které se tu probíralo už milionkrát, ten to tak asi má, ale to podle mě není milovník zvířat, to je magor, co rád rýpe do lidí. Nicméně není na světě sám, tudíž mu to nemám za zlé a ráda mu na všechny jeho dotazy odpovím.

Katcho,vy asi nebudet také zrovna inteligentní,když nedokážete pochopit,co vám tady zatloukal píše. Nikdo vám nebere,že máte svoje psy ráda, to máme( doufám ) všichni tady,ale proč je množit a kazit tím rasu ? Tady přece nejde o vaše psy,ale o ty štěnata ! Proč jste si prostě neužila život s vašimi pejsky,které, jak říkáte,máte ráda, a musela množit bezpapíráky ? Co z toho máte ? Peníze a asi dobrý pocit,že ? ale že tím kazíte plemeno, je vám asi jedno. Víte kolik vidím těch inzerátu PRODÁM ŠTĚNATA BEZ PP PO RODIČICH S PP...

1.12.2006 15:01

katcha napsal(a):

Pro všechny, co chtějí řešit, proč tyto štěňata nemají PP a nadávat mi, že je to pro moje peníze: Ani pes ani fena nejsou moje (nejsem majitel, to je můj přítel). Já mám výmara, ten má i PP, i je uchovněný, ale naprosto chápu, že jsou na světě psi s PP a psi bez PP a rodí se štěňata s PP a štěňata bez PP. Popravdě je mi to úplně jedno, lidi o štěňata bez PP mají taky zájem, takže ať si každý na tuto věc udělá svůj názor. Toto fórum bylo založeno pro ty, kteří se chtějí podívat na štěňata a pokud chcete diskutovat na jiné téma (třeba štěňata s PP a bez PP) - založte si prosím nové fórum a tam o tom budeme diskutovat. Právo na založení fóra má kdokoliv. Stejně tak, když si založíte téma labradoři - nebude se vám tam nikdo cpát se čivavou. Děkuji za pochopení.

cobli

1.12.2006 17:26
cobli

katcha napsal(a):
Pro všechny, co chtějí řešit, proč tyto štěňata nemají PP a nadávat mi, že je to pro moje peníze: Ani pes ani fena nejsou moje (nejsem majitel, to je můj přítel). Já mám výmara, ten má i PP, i je uchovněný, ale naprosto chápu, že jsou na světě psi s PP a psi bez PP a rodí se štěňata s PP a štěňata bez PP. Popravdě je mi to úplně jedno, lidi o štěňata bez PP mají taky zájem, takže ať si každý na tuto věc udělá svůj názor. Toto fórum bylo založeno pro ty, kteří se chtějí podívat na štěňata a pokud chcete diskutovat na jiné téma (třeba štěňata s PP a bez PP) - založte si prosím nové fórum a tam o tom budeme diskutovat. Právo na založení fóra má kdokoliv. Stejně tak, když si založíte téma labradoři - nebude se vám tam nikdo cpát se čivavou. Děkuji za pochopení.

Lidi,kteří mají zájem o štěnata bez pp, si mají brát pejsky z útulku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík