Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.12.2006 18:23

Vkládejte fotečky svých miláčků kříženců....Já budu mít štěňátko, takže hned jak dostanu fot pejsánka, dodatečně vložím...Ahoj PS:Napiště třeba i čeho je to kříženec a zda děláte nějaký sport, věk a jméno

maťa

1.12.2006 18:32
maťa

malpik napsal(a):
Vkládejte fotečky svých miláčků kříženců....Já budu mít štěňátko, takže hned jak dostanu fot pejsánka, dodatečně vložím...Ahoj PS:Napiště třeba i čeho je to kříženec a zda děláte nějaký sport, věk a jméno

Kříženka nudle s něčím, skoro 9 měsíců stará, našla jsem jí jako 4 měsíční
Sport si zatím dělá sama, nezastaví se, jak je den dlouhej, a pomaličku na ni začíná lézt puboška
Jinak se jmenuje Kika, ale neřeknu jí jinak, než Kikčufína, či Kičiky Nudlu v sobě nezapře ani povahou, je tvrdohlavější a jako každá fenka má tendenci hrát na city, ovšem platí to jen na pánečka

1.12.2006 19:23

malpik napsal(a):

Bubáček - tedy Bublina
Původně nechtěné štěně,teď jeden z milovaných členů naší smečky.
Mamina jack russel teriér a taťka čivava - po mamce teréní a houževnatá,po tátovi tak trochu nervík chvilku není v klidu,i když sedí,alespoň si přešlapává předníma ...

2.12.2006 08:39

kavka napsal(a):
Bubáček - tedy Bublina
Původně nechtěné štěně,teď jeden z milovaných členů naší smečky.
Mamina jack russel teriér a taťka čivava - po mamce teréní a houževnatá,po tátovi tak trochu nervík chvilku není v klidu,i když sedí,alespoň si přešlapává předníma ...

My mame rocni skoro krysarindu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík