Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.12.2006 22:17

lidičky kdo z vás máte tyto úžasné pesánky doma? Já mam skoro roční fenečku a je to miláček

7.12.2006 07:23

lisakova napsal(a):
lidičky kdo z vás máte tyto úžasné pesánky doma? Já mam skoro roční fenečku a je to miláček

Nemám, ale hrozně ráda bych měla...

7.12.2006 12:00

impact napsal(a):
Nemám, ale hrozně ráda bych měla...

tak se jukni na www.minies.eu tak se narodily stenatka staficku

7.12.2006 12:49

lisakova napsal(a):
tak se jukni na www.minies.eu tak se narodily stenatka staficku

Hele na papíráka nemám dostatek financí. Jinak bych ho už dávno doma měla... A bezpapíráky bych nechtěla, aby mi z toho nevyrostl třeba chrt.

7.12.2006 13:40

impact napsal(a):
Hele na papíráka nemám dostatek financí. Jinak bych ho už dávno doma měla... A bezpapíráky bych nechtěla, aby mi z toho nevyrostl třeba chrt.

Ale až budete mít štěňátka, ráda se nechám podarovat.

7.12.2006 15:41

impact napsal(a):
Ale až budete mít štěňátka, ráda se nechám podarovat.

Je pravda, ze tenhle pejsek neni z nejlevnejsich, ale investice se vyplatila a penez nelituju a navic nase mala ziskala na specialni vystave ve Smiricich ve tride dorostu 3 misto se znamkou velmi nadejna a na mezinarodni vystave v Letnanech 2 misto se znamkou vyborna ve tride mladych.
Stenatka do budoucna planujeme, ale napred musi projit pisemnym svodem, aby byla uchovnena.Je ji necely rok
Sice jsme s manzelem neplanovali chodit na vystavy, ale jak sme dorazili na prvni klubovou vystavu tak me to uchvatilo a rada vystavuju.

7.12.2006 16:10

lisakova napsal(a):
Je pravda, ze tenhle pejsek neni z nejlevnejsich, ale investice se vyplatila a penez nelituju a navic nase mala ziskala na specialni vystave ve Smiricich ve tride dorostu 3 misto se znamkou velmi nadejna a na mezinarodni vystave v Letnanech 2 misto se znamkou vyborna ve tride mladych.
Stenatka do budoucna planujeme, ale napred musi projit pisemnym svodem, aby byla uchovnena.Je ji necely rok
Sice jsme s manzelem neplanovali chodit na vystavy, ale jak sme dorazili na prvni klubovou vystavu tak me to uchvatilo a rada vystavuju.

Mě je to taky moc líto. Nechápu jak to může někdo udělat. Zajímalo by mě, jestli to ten člověk udělal z nesnášenlivosti ke psům nebo jenom ze závisti...
Je to strašný, fenečka byla v nejlepším věku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík