Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.12.2006 16:14

Zdravím,
měl bych na správce, popř. programátora dvě otázečky - zdá se, že nový vývoj ifauny se již zastavil.

1) Proč náhled se vždy zdeformuje do jedné věty bez strukturování?

2) Proč nemůžu se z práce dostat na ifaunu? Jsem za FW, proxinou atd. a mám zakázaný přístup. Tahle ochrana je sice proti anonymitě, ale:
a) z domu se dostanu bez problému
b) z práce se nemám šanci dostat
c) přes proxy SW se na ifaunu dostanu
d) přes nějaké web proxiny se taktéž dostanu

Z toho mi plyne otázka, proč to tady je? nehodlám furt líz přes proxiny a stejně v takovéto formě tu anonymita stále bude. Mimochodem, toto omezování by se dalo vyložit i jako trestný čin - konkrétně porušení autorského práva dle:

Zákon č. 121/2000 Sb.,
o právu autorském, o právech souvisejících s právem autorským a o změně některých zákonů (autorský zákon)
Ve znění:
zákona č. 81/2005 Sb. (s účinností od 23. února 2005),
zákona č. 61/2006 Sb. (s účinností od 1. ledna 2006),
zákona č. 186/2006 Sb. (s účinností od 1. ledna 2007),
zákona č. 216/2006 Sb. (s účinností od 22. května 2005).

Oddíl 3: Majetková práva

§ 18 Obecná ustanovení

(2) Sdělováním díla veřejnosti podle odstavce 1 je také zpřístupňování díla veřejnosti způsobem, že kdokoli může mít k němu přístup na místě a v čase podle své vlastní volby zejména počítačovou nebo obdobnou sítí.

Předem děkuji za reakci.

28.12.2006 00:25

krizpe napsal(a):
Zdravím,
měl bych na správce, popř. programátora dvě otázečky - zdá se, že nový vývoj ifauny se již zastavil.

1) Proč náhled se vždy zdeformuje do jedné věty bez strukturování?

2) Proč nemůžu se z práce dostat na ifaunu? Jsem za FW, proxinou atd. a mám zakázaný přístup. Tahle ochrana je sice proti anonymitě, ale:
a) z domu se dostanu bez problému
b) z práce se nemám šanci dostat
c) přes proxy SW se na ifaunu dostanu
d) přes nějaké web proxiny se taktéž dostanu

Z toho mi plyne otázka, proč to tady je? nehodlám furt líz přes proxiny a stejně v takovéto formě tu anonymita stále bude. Mimochodem, toto omezování by se dalo vyložit i jako trestný čin - konkrétně porušení autorského práva dle:

Zákon č. 121/2000 Sb.,
o právu autorském, o právech souvisejících s právem autorským a o změně některých zákonů (autorský zákon)
Ve znění:
zákona č. 81/2005 Sb. (s účinností od 23. února 2005),
zákona č. 61/2006 Sb. (s účinností od 1. ledna 2006),
zákona č. 186/2006 Sb. (s účinností od 1. ledna 2007),
zákona č. 216/2006 Sb. (s účinností od 22. května 2005).

Oddíl 3: Majetková práva

§ 18 Obecná ustanovení

(2) Sdělováním díla veřejnosti podle odstavce 1 je také zpřístupňování díla veřejnosti způsobem, že kdokoli může mít k němu přístup na místě a v čase podle své vlastní volby zejména počítačovou nebo obdobnou sítí.

Předem děkuji za reakci.

Jen tak mimochodem.Vám se zdá být normální se v pracovní době věnovat ifauně???Ovšem pokud Vás to přímo nějakým způsobem "neživí".

28.12.2006 00:53

litanie napsal(a):
Jen tak mimochodem.Vám se zdá být normální se v pracovní době věnovat ifauně???Ovšem pokud Vás to přímo nějakým způsobem "neživí".

Asi máš zablokovaný přístup od zprávce, proto se musíš připojovat přes proxy nebo z jiného počítače, na nemoderovanou.

zuzazx

28.12.2006 07:32
zuzazx

litanie napsal(a):

A jéje ty budeš asi pěkně zarytej šéf a nerudnej protiva!Si myslíš, že každej v práci maká 8 hodin jak vzteklej a nemá na nic jiného čas?

28.12.2006 19:40

zuzazx napsal(a):
A jéje ty budeš asi pěkně zarytej šéf a nerudnej protiva!Si myslíš, že každej v práci maká 8 hodin jak vzteklej a nemá na nic jiného čas?

No,pokud to bylo myšleno na mne,tak zajedno nejsem ani zarytej,ani jiný šéf,
během 8.hod.prac.doby 2 10ti min a1 1/2hod.pauza,jinak se maká,což si asi hodně lidí ani nedokáže představit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík