maťa

kaca
napsal(a):
A jedeme dál...
Ahoj všem
Tak nám už půl dne taky snížkuje.....hurááááááááááá
Agbíš s toho mám strrrašnou radost....o zbytku smečky ni nemluvě Zítra vezmu foťák a hodlám se ufotit k smrti....kdo ví, kdy zas uvidím sníížek, když má být na Silvestra +9 stupňů
A tady se mi podařil jakž takž mistrovský kousek....všici milášci pohromadě
maťa

maťa
napsal(a):
Ahoj všem
Tak nám už půl dne taky snížkuje.....hurááááááááááá
Agbíš s toho mám strrrašnou radost....o zbytku smečky ni nemluvě Zítra vezmu foťák a hodlám se ufotit k smrti....kdo ví, kdy zas uvidím sníížek, když má být na Silvestra +9 stupňů
A tady se mi podařil jakž takž mistrovský kousek....všici milášci pohromadě
Áááá eščéééé
maťa

maťa
napsal(a):
Áááá eščéééé
A poslední....méďa právě rozbil skleničku, takže jdu zabít napřed přítele, pak štěně.....
maťa
napsal(a):
A poslední....méďa právě rozbil skleničku, takže jdu zabít napřed přítele, pak štěně.....
Na severoplzeňsku hlásím taky cca 10 cm sněhu, snad vydrží alespoň do soboty...
nada
napsal(a):
Taky hlásím večerní úžasné snežení,ale ted po ránu už to letze pěkně dolu,takže bude pěkný bahýnko
Nás už taky zavalilo a zatím nic dolů neleze. Máme tak 7 čísel, i když u nás na zahradě už nee, psiska už to rozválela
susan
napsal(a):
Nás už taky zavalilo a zatím nic dolů neleze. Máme tak 7 čísel, i když u nás na zahradě už nee, psiska už to rozválela
Ahoj, u nás už taky nasněžilo
kaca
napsal(a):
A jedeme dál...
MŮŽE MI PROSÍM NĚKDO VYSVĚTLIT,CO ZNAMENÁ PŘENESENÁ AGRESIVITA?KDYSI NA JEDNÉ VÝSTAVĚ JSEM VIDĚLA PSA KPP-BÍLO ČERNÝ,JAK SE V KRUHU VRHAL NA MAJITELKU(KOUSAL JI DO STEHNA),KTERÁ SE HO SNAŽILA SPACIFIKOVAT,ABY SE NEVRHAL NA OSTATNÍ PSY.JE TO PRO KPP VHODNÉ?KDYŽ NEMOHU VĚDĚT,CO OD SVÉHO PSA MÁM ČEKAT- - -
DĚKUJI.A NEBERTE TO JAKO PROVOKACI.
nada
napsal(a):
Zuzko moc povedaná fotečka
Díky jo jo, to tančí Kajka s Talískem, akorát se divím, že se nepřerazili přes vodítka, na tom poli neustále poletovaly i srny, tak jsem je radšipouštěla i s vodítkama, abych měla delší ruku
A když Talíš nechce tančit, tak poslouží aspoň jako sedačka
susan
napsal(a):
Díky jo jo, to tančí Kajka s Talískem, akorát se divím, že se nepřerazili přes vodítka, na tom poli neustále poletovaly i srny, tak jsem je radšipouštěla i s vodítkama, abych měla delší ruku
A když Talíš nechce tančit, tak poslouží aspoň jako sedačka
Zuzko, ta Kajka je chytrá holka Talísek jako sedačka, když je nasněžíno a na prcku to studí, tak to nemá chybu !
Ale Tališ krapet protestuje, ne ?
susan
napsal(a):
Přenesená agresivita se na fauně řešila už hodněkrát, stačí zadat do vyhledávače, i na nemoderce
venčení malé vztekliny
nada
napsal(a):
venčení malé vztekliny
tak tady Bredík zuřil na mimča s hračkou
lmusa
napsal(a):
Naďo, tu sis nechala ? A máš ještě nějaké ty "vztekliny" ?
Čímpak si to to miminko vysloužilo, že ho tak tituluješ ?
Ahoj Líbo - vzteklina zůstává
No vzteklina jelikož nechce chodit ven mimo travnatej povrch a řve u toho jak tur , že se na mně všichni koukaj proč tejrám tak roztomilé miminko
takže v Budějovicích to bude veselé pokud nezmění přístup
nada
napsal(a):
Ahoj Líbo - vzteklina zůstává
No vzteklina jelikož nechce chodit ven mimo travnatej povrch a řve u toho jak tur , že se na mně všichni koukaj proč tejrám tak roztomilé miminko
takže v Budějovicích to bude veselé pokud nezmění přístup
Tak to chápu Přece si nebude odírat tlapinky někde po asfaltce nebo po šutrech ? Má rozum. Tráva je nejlepší
maťa

ladyboss
napsal(a):
ANO,PŘENESENÁ AGRESIVITA SE TU JISTĚ ŘEŠILA,ALE PŘES VYHLEDÁVAČ NIC NENACHÁZÍM.PRAVDĚPODOBNĚ SE TO ŘEŠILO V TOMTO DISKUSNÍM KROUŽKU.DĚKUJI.
NAĎO,PĚKNÁ ŠTĚŇÁTKA.
Ladyboss: Agbíšek děkuje za pochvalu
Jinak přenesená agresivita se tu opravdu řešila hodněkrát, ve starších diskuzích, zkuste pročíst všechny kavkazáky Názor si jistě uděláte sama
Já Vám odpověděla ve Vašem tématu Svůj názor.....holky tady mají jiný, ale to se dočtete....je to prostě člověk od člověka....všichni se ve všem shodnout nemůže, někdo se tu shodoval se mnou, někdo ne....ale tak to má být
A jinak holkýýý....my máme mokro sníh, a ještě minimum....děs a hrůza..... Psiska sou jak bahniví vodníci
A jak píšu na stránkách a psala jsem i tu, o té zlé briardici tadyk, a modlila se, aby si jiného psa nepořizovali, popř. max. středního pudla.....dneska jsem je potkala....s briardicí a..........ASIATKOU!!!!!!
Budu si dělat zbroják na dva typy zbraní....bo jinak tu nebudu moct v klidu žít.....nejsou totiž jediní....ach jooo...proč právě u nás musí žít takoví lidi????? Bych brečela, fakt!
ladyboss
napsal(a):
ANO,PŘENESENÁ AGRESIVITA SE TU JISTĚ ŘEŠILA,ALE PŘES VYHLEDÁVAČ NIC NENACHÁZÍM.PRAVDĚPODOBNĚ SE TO ŘEŠILO V TOMTO DISKUSNÍM KROUŽKU.DĚKUJI.
NAĎO,PĚKNÁ ŠTĚŇÁTKA.
Naďo,mimísci jsou k sežrání.....moc krásný...jen toho vzteklounka....chi,chi..kdopak si ho asi koupí
A tady máme dvě Popelky ,patrně zamilované
kaca
napsal(a):
A jedeme dál...
Z dnešní prochajdy, jen ten sníh chybí...
maťa

susan
napsal(a):
Tak teď jsem se nachytala. Čučím na tu fotku a říkám si, že Jess je nějaká jiná, že se mi zdálo, že má uši. A pak kouknu na podpis...
Agbíšek s Míťovou mamkou....aneb, čtyři psi už Míťovým rodičům do baráku nesmí
....hlavně "kynologicky"---to je důležité......
maťa

maťa
napsal(a):
Agbíšek s Míťovou mamkou....aneb, čtyři psi už Míťovým rodičům do baráku nesmí
....hlavně "kynologicky"---to je důležité......
Fotka je z mobilu, tak se omlouvám za kvalitu
A zde další důkaz....že prej hlavně ten zlej kavkaz tam nesmí....
maťa

susan
napsal(a):
Maťo nějak není vidět to "hlavně kynologicky", co tím bylo myšleno?
Nooo já dnes mám to vyjadřování fakt jak pitomeček, omlouvám se
Bylo tím myšleno, že Míťovi rodiče "rozhodně a za žádnou cenu" nepřipustili, aby jim do uklizeného domečku vlezli už 4 psi, a ještě k tomu jedno lulající štěně zabijáckého kavkaze - jejich názor, bohužel, ale myslím, že se mi daří ho rychle měnit - a tak jsme jen přijeli s tím, že teda budem venku, v té zimě, neb kam nesmí psi, nejdem my taky....a takhle to dopadlo....tím kynologicky tedy bylo myšleno, že oni si "kynologicky" stáli za svým....a jaksi....nedostáli
mimochodem, od té doby nás tam furt zvou a volají, kdy přijedem...že tam mají pejsci ňamky a my oběd apod
maťa

susan
napsal(a):
No právě že se mi zdál ten vrchní nějakej divnej
A holky, su já normální? Sem se tolik těšila, jak se s kavkazákem nebudu bát vlka nic....a teď ho mám a bojím se pětkrát tolik....aby ho nikdo nenapadl a nezískal špatné zkušenosti se psy, aby ho někdo neotrávil, nedráždil ho, a jánevímcoještě
Kdyby přišel vrah a zloděj a kde kdo....nevypustím ani jednoho psa, všecky schovám a půjdu bojovat sama....páč se bojím, že by těm psům někdo mohl ublížit, zastřelit je, apod. a mám je příliš ráda, než abych je vystavila takovému riziku...
...to je situace totok...ale s tím, jak tadyk v okolí máme "veselo", mně to vrtá v hlavě dnes a denně....
maťa

maťa
napsal(a):
A holky, su já normální? Sem se tolik těšila, jak se s kavkazákem nebudu bát vlka nic....a teď ho mám a bojím se pětkrát tolik....aby ho nikdo nenapadl a nezískal špatné zkušenosti se psy, aby ho někdo neotrávil, nedráždil ho, a jánevímcoještě
Kdyby přišel vrah a zloděj a kde kdo....nevypustím ani jednoho psa, všecky schovám a půjdu bojovat sama....páč se bojím, že by těm psům někdo mohl ublížit, zastřelit je, apod. a mám je příliš ráda, než abych je vystavila takovému riziku...
...to je situace totok...ale s tím, jak tadyk v okolí máme "veselo", mně to vrtá v hlavě dnes a denně....
Jedno pracovní modrákové nevinné medvídě
maťa

maťa
napsal(a):
Jedno pracovní modrákové nevinné medvídě
A páč náš Vánoční dáreček se nám do krabice už nevešel, dostal alespoň mašličku
kaca
napsal(a):
Zuzko a Líbo, jsem se chtěla pochlubit fotkou z prochajdy a zatím z toho byla nachytávka .
Nachytávka a parádní jsem se nasmála,že Jes fakt vypadá o dost jinak
momentálně je z ní zrzka....
Marťo,ten pocit znám....taky pořád dokola řešíme,co bychom dělali,kdyby nám někdo otrávil psa....jsem z toho pořád vylekaná...pořád hlídám psy ....neměli by hlídat oni mě?
Na druhou stranu si říkám,že každý si rozmyslí vykrást tu naši haciendu,když tam hlídají takové potvory a radši půjde o dům dál,kde je to bez komplikací.
maťa

jesie
napsal(a):
Nachytávka a parádní jsem se nasmála,že Jes fakt vypadá o dost jinak
momentálně je z ní zrzka....
Marťo,ten pocit znám....taky pořád dokola řešíme,co bychom dělali,kdyby nám někdo otrávil psa....jsem z toho pořád vylekaná...pořád hlídám psy ....neměli by hlídat oni mě?
Na druhou stranu si říkám,že každý si rozmyslí vykrást tu naši haciendu,když tam hlídají takové potvory a radši půjde o dům dál,kde je to bez komplikací.
Jindří, právě....jenže, ono copak kdyby nás chtěl někdo vykrást, musel by být slepej, bo jsme chudičtí, hluchej - aby neslyšel ten řev psů, a naprosto imbecilní - kdyby i přesto hodlal "vstoupit" S takovým chudákem bych si poradila sama, aneb jak mi jednúc řekl ujo včelár....beštiu vezmem po hlavě lahví....
Jenže jsou i hnusáci hnusní, co ti prostě otráví psa jen tak....pro zábavu, ze závisti, z nenávisti....a pak jsou taky úchylové, ketrým nejde o majetek, ale o pomstu, ať už jakoukoliv, a ti klidně odstřelí psa bez mrknutí oka, bohužel
Teda netvrdím, že někoho takového přímo znám, to ne....ale vím, že tady jsou, a dostat se s nima do sporu kvůli čemukoliv není problém
Takže se taky bojím...a v neposlední řadě právě toho, že Agbíška napadne nějaký pes, nezabráním tomu včas, a veškeré mé usílí a snaha stylu: hodnej pejsek, toho NE! bude v háječku zeleným Neb těch psích magorů tadyk okolo je dost a dost....
sabora

kaca
napsal(a):
A jedeme dál...
ahoja, tak ke konci toho roku taky něco toho slitování ..........
maťa

kaca
napsal(a):
Všem do nového roku jenom samé nej nej .
Tak také přejeme všem vše NEJ NEJ NEJ.....
maťa
napsal(a):
Tak také přejeme všem vše NEJ NEJ NEJ.....
sice opožděně ale také přeji všem nej nej do Nového Roku
maťa

marie m
napsal(a):
sice opožděně ale také přeji všem nej nej do Nového Roku
Ahoooj, kde stéééé všicíííí????
Normálka su na Guinessovku....páč nemám doma jen dvouhlavého psa .....
maťa

maťa
napsal(a):
Ahoooj, kde stéééé všicíííí????
Normálka su na Guinessovku....páč nemám doma jen dvouhlavého psa .....
...ale i dvouprdýlkového
kaca
napsal(a):
A jedeme dál...
Nedorazíme napřed tohle téma?
Bela Sluneční vrch
kaca
napsal(a):
Nedorazíme napřed tohle téma?
Bela Sluneční vrch
Argon sluneční vrch
kaca
napsal(a):
A jedeme dál...
Ahoj všem
tak vkládám pro oživení pár foteček ze včerejšího setkání!!
Počasí vzhledem k podmínkám jaké panují nám vyšlo fantasticky
nepršelo a vichr nás neodnesl
Psí zápasy byly hlavní náplní sobotního dne
KAO + SAO
nada
napsal(a):
Ahoj všem
tak vkládám pro oživení pár foteček ze včerejšího setkání!!
Počasí vzhledem k podmínkám jaké panují nám vyšlo fantasticky
nepršelo a vichr nás neodnesl
Psí zápasy byly hlavní náplní sobotního dne
KAO + SAO
AZGIRA,AUDREY + ALFÍK
nada
napsal(a):
a tady ještě jedna Dášenka
tak a ještě Abadon a končím , nebo mně ukamenujete ,že to tady zaflákám
lmusa
napsal(a):
To muselo být príma tolik štěníků pohromadě na srazu
Zdravím, pokud se chcete podívat na další fotky ze srazu, mrkněte ke mně: www.daibo.websnadno.cz - přes "Aktualizace" snadno naleznete Setkání bylo super, zvlášt kvůli hojné účasti štěňátek
kaca
napsal(a):
A jedeme dál...
Jedna fotečka ze včerejší větrné procházky
nada
napsal(a):
Lucko pročpak jsi nebyla na srazíku ???
Chodím teď na školení, zvyšuju si kvalifikaci a v úterý mám zkoušky, takže víkend jsem obětovala učení-mučení. Drž mi palce ať to v úterý zvládnu, je to první pomoc, tělověda a péče o pacienta. Příští srazík mi snad vyjde. Budeš na mezinárodce v Praze něco vystavovat? Já jsem přihlásila Bonďáka, tak mu to, doufám, moc nepokazím.
kaca
napsal(a):
Chodím teď na školení, zvyšuju si kvalifikaci a v úterý mám zkoušky, takže víkend jsem obětovala učení-mučení. Drž mi palce ať to v úterý zvládnu, je to první pomoc, tělověda a péče o pacienta. Příští srazík mi snad vyjde. Budeš na mezinárodce v Praze něco vystavovat? Já jsem přihlásila Bonďáka, tak mu to, doufám, moc nepokazím.
Tak se pěkně uč
V Praze určitě budu ,ale asi přihlásím jen Audrey a možná Bredíka
Cinda má letos asi utrum,protože je z ni už naháč největší,že ji ani nikdo nepoznává matka naše protivná
No a ono to má něco do sebe ,jelikož Audrey si bud hraje a nebo spí , takže nebudu mit chvíli vykloubený ruce .Jen do chvíle než doroste - teda pokud bude celá maminka A nebo tatínek ??
Ono to vyjde asi nastejno
kaca
napsal(a):
Můžu se zvědavě zeptat,co je to za zkoušky?Jako u jakého oboru...?
No koukám,že se nás v Praze sejde hodně....a taky mám obavy,abych to Cerbovi nezkazila já...neb on je dokonalý od přírody
jesie
napsal(a):
Můžu se zvědavě zeptat,co je to za zkoušky?Jako u jakého oboru...?
No koukám,že se nás v Praze sejde hodně....a taky mám obavy,abych to Cerbovi nezkazila já...neb on je dokonalý od přírody
Školení a potom zkoušky jsou na "všeobecného sanitáře". Dělám na patologii a zvyšuju si tímhle kurzem vzdělání (hlavně kvůli vyšší výplatě ).
marie m
napsal(a):
ahoj všem, tak u nás už to začalo na zahradě 10 čísel sněhu, pesani šílej radostí a já zteky , ach jo jdu pro šornu a hurá čistit chodník
Marie nekécejte , u nás nic, jen děsně mrzne - asi -2
Na fotu nejen naše smečka s mojí máti
marie m
napsal(a):
Moniko jěště chvilku knourat a je u Vás já už ho mám dost zlomila jsem šornu tak na to kašlu a jdu péct buchty doufám že nedopadnou jako šorna
Kňourám, kňourám a NIC, holky už se venku skoro opalují
Jinak ten NO je mamky přítele, nejspíš je něčím přišmrncnutej, uši mu jdou obě na jednu stranu Vysokej tedy je dost, podle holek odhadem tak 74 cm, ale šířku nemá. Jinak naprosto nevychovanej trdloň., nechtěla bych ho tu mít stále...
Marie a buchty cííí takýýý
monika s
napsal(a):
Kňourám, kňourám a NIC, holky už se venku skoro opalují
Jinak ten NO je mamky přítele, nejspíš je něčím přišmrncnutej, uši mu jdou obě na jednu stranu Vysokej tedy je dost, podle holek odhadem tak 74 cm, ale šířku nemá. Jinak naprosto nevychovanej trdloň., nechtěla bych ho tu mít stále...
Marie a buchty cííí takýýý
Ahoj všem. Tak u nás už taky řádně chumelí a vypadá to na dlouho. Tak snad nezapadnu v práci Vy se holky máte, že jste aspoň doma, tam to nevadí
cipalka

bllerkovaci
napsal(a):
Ahoj Zuzi No doma sice jo, ale už mi to leze krkem
Jak to vidíš s tím Brnem, vezmeš Kajku?
holky, neplánujte Brno, plánujte radši sraz
cipalka

bllerkovaci
napsal(a):
já myslela, že už je to naplánovaný, na ten začátek února, ne? jen si mně ještě nedala vědět, na kterým tom odpočívadle mám čekat
no to jsme si ale plánovaly mezi sebou, ono to prošlo i na nejvyšších místech?
cipalka

bllerkovaci
napsal(a):
tak to nevím, měla sem za to, že to někdo pošle na vyšší místo ale asi neposlal... ale nejdřív bysme teda měly zjistit, kolik lidí by se asi dostavilo!!
cheche, dyť sem vám psala mejla, jak to dopadlo a prd. teda Liba je z obliga, té prej blbne odesílání pošty, či co...
cipalka

bllerkovaci
napsal(a):
hohó, tak nevim, ale mně asi nic nedošlo tak jak to dopadlo? tak Líbě pisnem sms nebo necháme vzkaz tady
to já právě nevím, jak to dopadlo.... tak abys tam na tom - nevím kterým - odpočívadle nečekala do soudnýho dne...
kaca
napsal(a):
A jedeme dál...
ahojky , tak pořád padá něco pro Moniku
marie m
napsal(a):
ahojky , tak pořád padá něco pro Moniku
a naštvanej Baršín Barenis hárá a má svoje dny tak akorád pro něj
marie m
napsal(a):
a naštvanej Baršín Barenis hárá a má svoje dny tak akorád pro něj
monika s
napsal(a):
No a u nás furt nic- tedy ať nekecám- poletovalo tu cosi, ale bylo tak malé a napadlo toho tak málo, že ani nevím jetli to byl sníh
Vzpomínka na loňský březen ...
monika s
napsal(a):
No a u nás furt nic- tedy ať nekecám- poletovalo tu cosi, ale bylo tak malé a napadlo toho tak málo, že ani nevím jetli to byl sníh
Moniko, začínám vám tam to počasí závidět ! U nás je to kalamita
A to má jet Máša zítra na návštěvu za Cipískem
Tak nevím, jestli vůbec vyjedeme....
cipalka

bllerkovaci
napsal(a):
Líbo neboj, nesežere, on má holky kavkazský rád a po minulém Mašíkovic hárání ještě víc
a klidně se můžete stavit až cestou zpátky
cha, Zuzo, obávám se, že Cipulda dá Mašikovi tak do těla, že ten bude následující celej týden (cestu zpět domů nevyjímaje) spát jako Šípková Růženka, takže nějaký laškování s Agirkem nehrozí a vůbec, Mášenka je Cipískova, Ága ať si blbne s těma svejma nevěstama... Libo, řekni taky něco
cipalka
napsal(a):
cha, Zuzo, obávám se, že Cipulda dá Mašikovi tak do těla, že ten bude následující celej týden (cestu zpět domů nevyjímaje) spát jako Šípková Růženka, takže nějaký laškování s Agirkem nehrozí a vůbec, Mášenka je Cipískova, Ága ať si blbne s těma svejma nevěstama... Libo, řekni taky něco
hele, Mášenka je náhodou Ágova sestřenka takže!! a rodinné vztahy sou důležité
no s nevěstama, jak mu nějakou fenu naservírujem, tak je akorát otrávenej a tím tuplem se k ní moc nemá
Líbo, tak řekni něco
bllerkovaci
napsal(a):
no s nevěstama, jak mu nějakou fenu naservírujem, tak je akorát otrávenej a tím tuplem se k ní moc nemá
Líbo, tak řekni něco
Jejda holky, nehádejte se Já budu ráda, když zítra vůbec vyjedeme !!!
To je děs ! A když jsem viděla v televizi, jak vypadají cesty v okolí Olomouce a pak na Brno, tak už teď jsem orosená hrůzou
Jo a pro Dášu, Zuzku K. a spol. pořád nám neodchází emailová pošta takže bohužel nemůžu odpovídat na mejlíky, ale Dášo jsem ráda, že všechno dopadlo O.K. a hlavně, že jste v pořádku dojeli !!!!!!!!!
cipalka

bllerkovaci
napsal(a):
Líbo, tak řekni něco
pééése, sestřenka-nesestřenka, prostě je Cipísova a basta a Libo, radši už nic neříkej......
cipalka
napsal(a):
pééése, sestřenka-nesestřenka, prostě je Cipísova a basta a Libo, radši už nic neříkej......
Ahoj, tak napřed se tu hádáte, kdo si veme Dášenku, teď zas o Mášu...Jo a k tomu srazu, na vyšší místa jsem to neposílala, protože napsat, že jede Alka a já se psema a Zuzka N bez psa mi nepřišlo jako pádný argument, aby organizovali sraz, tak pořád čekám, kdo se přidá.
Tak kolik by nás teda bylo? Hlavně teda psů
A Libo ty jedeš jen tak vyvenčit Mašíka do Brna, jóó? Já jsem už přemýšlela, že bychom mohly až bude lepší počasí uspořádat nějaký hromadný výlet třeba na Pálavu, nebo tak. To by šlo,ne? Co Alko?
susan
napsal(a):
Ahoj, tak napřed se tu hádáte, kdo si veme Dášenku, teď zas o Mášu...Jo a k tomu srazu, na vyšší místa jsem to neposílala, protože napsat, že jede Alka a já se psema a Zuzka N bez psa mi nepřišlo jako pádný argument, aby organizovali sraz, tak pořád čekám, kdo se přidá.
A Libo ty jedeš jen tak vyvenčit Mašíka do Brna, jóó? Já jsem už přemýšlela, že bychom mohly až bude lepší počasí uspořádat nějaký hromadný výlet třeba na Pálavu, nebo tak. To by šlo,ne? Co Alko?
Teda já se do té postele nedostanu
Tak na sraz by Mašík jel, pokud po ní nikdo nebude chtít, aby byla zlá na ty hodné pány figuranty
No, Zuzko, chci venčit Mašíka v Brně. To je dobrý, ne ?
A jaká zase Pálava ?? Co to vymýšlíte ? Kde to vůbec je ? Už jdu fakt spát
cipalka

susan
napsal(a):
no to bylo konečně slovo do pranice, Zuzo II. vás provedu po Pálavě tak, že vám pudou voči šejdrem
a nezlob se na mě, ale jakej jinej pádnej argument než ten, který jsi uvedla, bys chtěla pro pořádání srazu??? zdravé jádro je připraveno, tak co chtít víc?
lmusa
napsal(a):
Tak na sraz by Mašík jel, pokud po ní nikdo nebude chtít, aby byla zlá na ty hodné pány figuranty
Dášo díky a už fakt končím
cipalka

lmusa
napsal(a):
Brno je na venčení Mašíka IDEÁLNÍ!!!
cipalka
napsal(a):
no to bylo konečně slovo do pranice, Zuzo II. vás provedu po Pálavě tak, že vám pudou voči šejdrem
a nezlob se na mě, ale jakej jinej pádnej argument než ten, který jsi uvedla, bys chtěla pro pořádání srazu??? zdravé jádro je připraveno, tak co chtít víc?
To je fakt, tak teď už jsme aspoň 3
Tak já to písnu na vyšší místa a třeba nás zachrání asiati. Mimochodem Herbíci v Olomouci říkali, že by snad jeli, tak jestli na ně máte někdo kontakt, tak jim to prosím písněte. A na tu Pálavu se už těším
hlavně na ty voči šejdrem, ale abychom si z toho výletu pak něco taky pamatovaly
Takže předběžně domluveno
cipalka

susan
napsal(a):
To je fakt, tak teď už jsme aspoň 3
Tak já to písnu na vyšší místa a třeba nás zachrání asiati. Mimochodem Herbíci v Olomouci říkali, že by snad jeli, tak jestli na ně máte někdo kontakt, tak jim to prosím písněte. A na tu Pálavu se už těším
hlavně na ty voči šejdrem, ale abychom si z toho výletu pak něco taky pamatovaly
Takže předběžně domluveno
betelný!!!
psala jsem známým, co mají asi ročního asiatka, jestli by nechtěli jet taky. prý plánují ještě jednoho, tak jsem je vnadila na paní Mayerovou
cipalka

susan
napsal(a):
Tak návrh byl poslán do vyšších kruhů
haha, Ty seš dobrá až bude sraz v létě, tak už pojedem ve třech, zatím to musí zrzavec zvládat sám.... a tak jsem zvědavá, co na ten návrh řeknou vyšší kruhy