Kavkazani a ostatní méďové...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

maťa

28.12.2006 22:17
maťa

kaca napsal(a):
A jedeme dál...

Ahoj všem

Tak nám už půl dne taky snížkuje.....hurááááááááááá
Agbíš s toho mám strrrašnou radost....o zbytku smečky ni nemluvě Zítra vezmu foťák a hodlám se ufotit k smrti....kdo ví, kdy zas uvidím sníížek, když má být na Silvestra +9 stupňů

A tady se mi podařil jakž takž mistrovský kousek....všici milášci pohromadě

maťa

28.12.2006 22:18
maťa

maťa napsal(a):
Ahoj všem

Tak nám už půl dne taky snížkuje.....hurááááááááááá
Agbíš s toho mám strrrašnou radost....o zbytku smečky ni nemluvě Zítra vezmu foťák a hodlám se ufotit k smrti....kdo ví, kdy zas uvidím sníížek, když má být na Silvestra +9 stupňů

A tady se mi podařil jakž takž mistrovský kousek....všici milášci pohromadě

Áááá eščéééé

maťa

28.12.2006 22:21
maťa

maťa napsal(a):
Áááá eščéééé

A poslední....méďa právě rozbil skleničku, takže jdu zabít napřed přítele, pak štěně.....

28.12.2006 23:10

maťa napsal(a):
A poslední....méďa právě rozbil skleničku, takže jdu zabít napřed přítele, pak štěně.....

Na severoplzeňsku hlásím taky cca 10 cm sněhu, snad vydrží alespoň do soboty...

29.12.2006 06:49

monika s napsal(a):
Na severoplzeňsku hlásím taky cca 10 cm sněhu, snad vydrží alespoň do soboty...

Taky hlásím večerní úžasné snežení,ale ted po ránu už to letze pěkně dolu,takže bude pěkný bahýnko

29.12.2006 09:00

nada napsal(a):
Taky hlásím večerní úžasné snežení,ale ted po ránu už to letze pěkně dolu,takže bude pěkný bahýnko

Nás už taky zavalilo a zatím nic dolů neleze. Máme tak 7 čísel, i když u nás na zahradě už nee, psiska už to rozválela

29.12.2006 10:07

susan napsal(a):
Nás už taky zavalilo a zatím nic dolů neleze. Máme tak 7 čísel, i když u nás na zahradě už nee, psiska už to rozválela

Ahoj, u nás už taky nasněžilo

29.12.2006 10:09

lmusa napsal(a):
Ahoj, u nás už taky nasněžilo

29.12.2006 10:11

susan napsal(a):

Zuzko, ta fotka je povedená To "tančí" Kajka s Talískem ?

29.12.2006 12:14

kaca napsal(a):
A jedeme dál...

Zuzko moc povedaná fotečka

29.12.2006 12:58

kaca napsal(a):
A jedeme dál...

MŮŽE MI PROSÍM NĚKDO VYSVĚTLIT,CO ZNAMENÁ PŘENESENÁ AGRESIVITA?KDYSI NA JEDNÉ VÝSTAVĚ JSEM VIDĚLA PSA KPP-BÍLO ČERNÝ,JAK SE V KRUHU VRHAL NA MAJITELKU(KOUSAL JI DO STEHNA),KTERÁ SE HO SNAŽILA SPACIFIKOVAT,ABY SE NEVRHAL NA OSTATNÍ PSY.JE TO PRO KPP VHODNÉ?KDYŽ NEMOHU VĚDĚT,CO OD SVÉHO PSA MÁM ČEKAT- - -
DĚKUJI.A NEBERTE TO JAKO PROVOKACI.

29.12.2006 13:04

kaca napsal(a):
A jedeme dál...

PANÍ (SLEČNO) MAŤO,MÁTE MOC KRÁSNÉ ŠTĚŇÁTKO,AŤ VÁM DĚLÁ JEN RADOST!

29.12.2006 15:45

nada napsal(a):
Zuzko moc povedaná fotečka

Díky jo jo, to tančí Kajka s Talískem, akorát se divím, že se nepřerazili přes vodítka, na tom poli neustále poletovaly i srny, tak jsem je radšipouštěla i s vodítkama, abych měla delší ruku A když Talíš nechce tančit, tak poslouží aspoň jako sedačka

29.12.2006 16:19

ladyboss napsal(a):
PANÍ (SLEČNO) MAŤO,MÁTE MOC KRÁSNÉ ŠTĚŇÁTKO,AŤ VÁM DĚLÁ JEN RADOST!

Přenesená agresivita se na fauně řešila už hodněkrát, stačí zadat do vyhledávače, i na nemoderce

29.12.2006 16:56

maťa napsal(a):
Áááá eščéééé

Teda Marti,jak se ti povedlo všechny nacpat do jedný fotky?

29.12.2006 17:15

susan napsal(a):
Díky jo jo, to tančí Kajka s Talískem, akorát se divím, že se nepřerazili přes vodítka, na tom poli neustále poletovaly i srny, tak jsem je radšipouštěla i s vodítkama, abych měla delší ruku A když Talíš nechce tančit, tak poslouží aspoň jako sedačka

Zuzko, ta Kajka je chytrá holka Talísek jako sedačka, když je nasněžíno a na prcku to studí, tak to nemá chybu ! Ale Tališ krapet protestuje, ne ?

29.12.2006 17:37

susan napsal(a):
Přenesená agresivita se na fauně řešila už hodněkrát, stačí zadat do vyhledávače, i na nemoderce

venčení malé vztekliny

29.12.2006 17:39

nada napsal(a):
venčení malé vztekliny

tak tady Bredík zuřil na mimča s hračkou

29.12.2006 17:41

nada napsal(a):
tak tady Bredík zuřil na mimča s hračkou

neviňátko

29.12.2006 17:43

nada napsal(a):
neviňátko

a Dášenka

29.12.2006 17:44

nada napsal(a):
venčení malé vztekliny

Naďo, tu sis nechala ? A máš ještě nějaké ty "vztekliny" ?
Čímpak si to to miminko vysloužilo, že ho tak tituluješ ?

29.12.2006 17:45

lmusa napsal(a):

Tak to patřilo k té první fotce Dášenka určitě vzteklina není

29.12.2006 17:48

lmusa napsal(a):

Ahoj Líbo - vzteklina zůstává
No vzteklina jelikož nechce chodit ven mimo travnatej povrch a řve u toho jak tur , že se na mně všichni koukaj proč tejrám tak roztomilé miminko
takže v Budějovicích to bude veselé pokud nezmění přístup

29.12.2006 18:04

nada napsal(a):
Ahoj Líbo - vzteklina zůstává
No vzteklina jelikož nechce chodit ven mimo travnatej povrch a řve u toho jak tur , že se na mně všichni koukaj proč tejrám tak roztomilé miminko
takže v Budějovicích to bude veselé pokud nezmění přístup

Tak to chápu Přece si nebude odírat tlapinky někde po asfaltce nebo po šutrech ? Má rozum. Tráva je nejlepší

29.12.2006 19:36

susan napsal(a):

ANO,PŘENESENÁ AGRESIVITA SE TU JISTĚ ŘEŠILA,ALE PŘES VYHLEDÁVAČ NIC NENACHÁZÍM.PRAVDĚPODOBNĚ SE TO ŘEŠILO V TOMTO DISKUSNÍM KROUŽKU.DĚKUJI.
NAĎO,PĚKNÁ ŠTĚŇÁTKA.

maťa

29.12.2006 20:12
maťa

ladyboss napsal(a):
ANO,PŘENESENÁ AGRESIVITA SE TU JISTĚ ŘEŠILA,ALE PŘES VYHLEDÁVAČ NIC NENACHÁZÍM.PRAVDĚPODOBNĚ SE TO ŘEŠILO V TOMTO DISKUSNÍM KROUŽKU.DĚKUJI.
NAĎO,PĚKNÁ ŠTĚŇÁTKA.

Ladyboss: Agbíšek děkuje za pochvalu

Jinak přenesená agresivita se tu opravdu řešila hodněkrát, ve starších diskuzích, zkuste pročíst všechny kavkazáky Názor si jistě uděláte sama

Já Vám odpověděla ve Vašem tématu Svůj názor.....holky tady mají jiný, ale to se dočtete....je to prostě člověk od člověka....všichni se ve všem shodnout nemůže, někdo se tu shodoval se mnou, někdo ne....ale tak to má být

A jinak holkýýý....my máme mokro sníh, a ještě minimum....děs a hrůza..... Psiska sou jak bahniví vodníci

A jak píšu na stránkách a psala jsem i tu, o té zlé briardici tadyk, a modlila se, aby si jiného psa nepořizovali, popř. max. středního pudla.....dneska jsem je potkala....s briardicí a..........ASIATKOU!!!!!!

Budu si dělat zbroják na dva typy zbraní....bo jinak tu nebudu moct v klidu žít.....nejsou totiž jediní....ach jooo...proč právě u nás musí žít takoví lidi????? Bych brečela, fakt!

29.12.2006 20:13

ladyboss napsal(a):
NAĎO,PĚKNÁ ŠTĚŇÁTKA.

Naďo,mimísci jsou k sežrání.....moc krásný...jen toho vzteklounka....chi,chi..kdopak si ho asi koupí

A tady máme dvě Popelky ,patrně zamilované

29.12.2006 20:15

kaca napsal(a):
A jedeme dál...

Z dnešní prochajdy, jen ten sníh chybí...

29.12.2006 20:21

ladyboss napsal(a):
NAĎO,PĚKNÁ ŠTĚŇÁTKA.

Musíte překliknout na nemoderku a tam to zadat. A najdete

29.12.2006 20:24

susan napsal(a):
Musíte překliknout na nemoderku a tam to zadat. A najdete

AHA,DĚKUJI.

29.12.2006 20:24

kaca napsal(a):
Z dnešní prochajdy, jen ten sníh chybí...

Tak teď jsem se nachytala. Čučím na tu fotku a říkám si, že Jess je nějaká jiná, že se mi zdálo, že má uši. A pak kouknu na podpis...

29.12.2006 20:58

lmusa napsal(a):
Zuzko, ta Kajka je chytrá holka Talísek jako sedačka, když je nasněžíno a na prcku to studí, tak to nemá chybu ! Ale Tališ krapet protestuje, ne ?

No jemu to jako dobrý nápad nepřišlo

maťa

29.12.2006 21:31
maťa

susan napsal(a):
Tak teď jsem se nachytala. Čučím na tu fotku a říkám si, že Jess je nějaká jiná, že se mi zdálo, že má uši. A pak kouknu na podpis...

Agbíšek s Míťovou mamkou....aneb, čtyři psi už Míťovým rodičům do baráku nesmí

....hlavně "kynologicky"---to je důležité......

maťa

29.12.2006 21:33
maťa

maťa napsal(a):

Fotka je z mobilu, tak se omlouvám za kvalitu

A zde další důkaz....že prej hlavně ten zlej kavkaz tam nesmí....

29.12.2006 21:38

susan napsal(a):

Zuzko, máme stejné myšlenky Bondík je dost podobný na Cerba, ale ta fenka Bára vedle Bonda na Jess podobná není.

29.12.2006 21:40

maťa napsal(a):

Maťo nějak není vidět to "hlavně kynologicky", co tím bylo myšleno?

29.12.2006 21:40

jesie napsal(a):
Naďo,mimísci jsou k sežrání.....moc krásný...jen toho vzteklounka....chi,chi..kdopak si ho asi koupí

A tady máme dvě Popelky ,patrně zamilované

Jindřiško, nekoupí si vzteklouna nikdo, protože holčina zůstává doma, jak jsem pochopila od Nadě

29.12.2006 21:48

lmusa napsal(a):
Zuzko, máme stejné myšlenky Bondík je dost podobný na Cerba, ale ta fenka Bára vedle Bonda na Jess podobná není.

No právě že se mi zdál ten vrchní nějakej divnej

maťa

29.12.2006 21:48
maťa

susan napsal(a):
Maťo nějak není vidět to "hlavně kynologicky", co tím bylo myšleno?

Nooo já dnes mám to vyjadřování fakt jak pitomeček, omlouvám se
Bylo tím myšleno, že Míťovi rodiče "rozhodně a za žádnou cenu" nepřipustili, aby jim do uklizeného domečku vlezli už 4 psi, a ještě k tomu jedno lulající štěně zabijáckého kavkaze - jejich názor, bohužel, ale myslím, že se mi daří ho rychle měnit - a tak jsme jen přijeli s tím, že teda budem venku, v té zimě, neb kam nesmí psi, nejdem my taky....a takhle to dopadlo....tím kynologicky tedy bylo myšleno, že oni si "kynologicky" stáli za svým....a jaksi....nedostáli

mimochodem, od té doby nás tam furt zvou a volají, kdy přijedem...že tam mají pejsci ňamky a my oběd apod

maťa

29.12.2006 22:02
maťa

susan napsal(a):
No právě že se mi zdál ten vrchní nějakej divnej

A holky, su já normální? Sem se tolik těšila, jak se s kavkazákem nebudu bát vlka nic....a teď ho mám a bojím se pětkrát tolik....aby ho nikdo nenapadl a nezískal špatné zkušenosti se psy, aby ho někdo neotrávil, nedráždil ho, a jánevímcoještě

Kdyby přišel vrah a zloděj a kde kdo....nevypustím ani jednoho psa, všecky schovám a půjdu bojovat sama....páč se bojím, že by těm psům někdo mohl ublížit, zastřelit je, apod. a mám je příliš ráda, než abych je vystavila takovému riziku...
...to je situace totok...ale s tím, jak tadyk v okolí máme "veselo", mně to vrtá v hlavě dnes a denně....

maťa

29.12.2006 22:03
maťa

maťa napsal(a):
A holky, su já normální? Sem se tolik těšila, jak se s kavkazákem nebudu bát vlka nic....a teď ho mám a bojím se pětkrát tolik....aby ho nikdo nenapadl a nezískal špatné zkušenosti se psy, aby ho někdo neotrávil, nedráždil ho, a jánevímcoještě

Kdyby přišel vrah a zloděj a kde kdo....nevypustím ani jednoho psa, všecky schovám a půjdu bojovat sama....páč se bojím, že by těm psům někdo mohl ublížit, zastřelit je, apod. a mám je příliš ráda, než abych je vystavila takovému riziku...
...to je situace totok...ale s tím, jak tadyk v okolí máme "veselo", mně to vrtá v hlavě dnes a denně....

Jedno pracovní modrákové nevinné medvídě

maťa

29.12.2006 22:05
maťa

maťa napsal(a):
Jedno pracovní modrákové nevinné medvídě

A páč náš Vánoční dáreček se nám do krabice už nevešel, dostal alespoň mašličku

30.12.2006 13:08

kaca napsal(a):
A jedeme dál...

Zuzko a Líbo, jsem se chtěla pochlubit fotkou z prochajdy a zatím z toho byla nachytávka .

30.12.2006 13:18

kaca napsal(a):
Zuzko a Líbo, jsem se chtěla pochlubit fotkou z prochajdy a zatím z toho byla nachytávka .

Nachytávka a parádní jsem se nasmála,že Jes fakt vypadá o dost jinak momentálně je z ní zrzka....

Marťo,ten pocit znám....taky pořád dokola řešíme,co bychom dělali,kdyby nám někdo otrávil psa....jsem z toho pořád vylekaná...pořád hlídám psy ....neměli by hlídat oni mě?
Na druhou stranu si říkám,že každý si rozmyslí vykrást tu naši haciendu,když tam hlídají takové potvory a radši půjde o dům dál,kde je to bez komplikací.

maťa

30.12.2006 16:54
maťa

jesie napsal(a):
Nachytávka a parádní jsem se nasmála,že Jes fakt vypadá o dost jinak momentálně je z ní zrzka....

Marťo,ten pocit znám....taky pořád dokola řešíme,co bychom dělali,kdyby nám někdo otrávil psa....jsem z toho pořád vylekaná...pořád hlídám psy ....neměli by hlídat oni mě?
Na druhou stranu si říkám,že každý si rozmyslí vykrást tu naši haciendu,když tam hlídají takové potvory a radši půjde o dům dál,kde je to bez komplikací.

Jindří, právě....jenže, ono copak kdyby nás chtěl někdo vykrást, musel by být slepej, bo jsme chudičtí, hluchej - aby neslyšel ten řev psů, a naprosto imbecilní - kdyby i přesto hodlal "vstoupit" S takovým chudákem bych si poradila sama, aneb jak mi jednúc řekl ujo včelár....beštiu vezmem po hlavě lahví....

Jenže jsou i hnusáci hnusní, co ti prostě otráví psa jen tak....pro zábavu, ze závisti, z nenávisti....a pak jsou taky úchylové, ketrým nejde o majetek, ale o pomstu, ať už jakoukoliv, a ti klidně odstřelí psa bez mrknutí oka, bohužel

Teda netvrdím, že někoho takového přímo znám, to ne....ale vím, že tady jsou, a dostat se s nima do sporu kvůli čemukoliv není problém

Takže se taky bojím...a v neposlední řadě právě toho, že Agbíška napadne nějaký pes, nezabráním tomu včas, a veškeré mé usílí a snaha stylu: hodnej pejsek, toho NE! bude v háječku zeleným Neb těch psích magorů tadyk okolo je dost a dost....

sabora

30.12.2006 18:04
sabora

kaca napsal(a):
A jedeme dál...

ahoja, tak ke konci toho roku taky něco toho slitování ..........

30.12.2006 20:24

sabora napsal(a):
ahoja, tak ke konci toho roku taky něco toho slitování ..........

30.12.2006 20:32

kaca napsal(a):

Taky jedno přáníčko od nás...

30.12.2006 21:16

kaca napsal(a):

Tak Káčo a už je mi jasný nadpis tohoto fóra
Kavkazani jsou tu pořád a konečně tu dal někdo i toho "méďu"

31.12.2006 16:05

kaca napsal(a):
A jedeme dál...

Pro Jindřišku: Na dubnovou MVP v Praze jsem přihlásila Bonďase, tak se tam potkáme a uvidíme jestli jsou si kluci opravdu tak podobní .

31.12.2006 17:35

kaca napsal(a):
A jedeme dál...

Takže , všem přispěvatelům Krásný Nový rok , hodně chovatelských úspěchů a jen to nej,nej,nej !!!!

31.12.2006 18:22

kaca napsal(a):
Pro Jindřišku: Na dubnovou MVP v Praze jsem přihlásila Bonďase, tak se tam potkáme a uvidíme jestli jsou si kluci opravdu tak podobní .

Jéééé.díky za info,tak to jsem sama zvědavá,já teprve budu posílat přihlášku,ale rozhodně jedeme,už se těším

31.12.2006 23:57

nada napsal(a):
Takže , všem přispěvatelům Krásný Nový rok , hodně chovatelských úspěchů a jen to nej,nej,nej !!!!

Všem do nového roku jenom samé nej nej .

maťa

1.1.2007 11:41
maťa

kaca napsal(a):
Všem do nového roku jenom samé nej nej .

Tak také přejeme všem vše NEJ NEJ NEJ.....

2.1.2007 14:23

maťa napsal(a):
Tak také přejeme všem vše NEJ NEJ NEJ.....

sice opožděně ale také přeji všem nej nej do Nového Roku

maťa

2.1.2007 22:15
maťa

marie m napsal(a):
sice opožděně ale také přeji všem nej nej do Nového Roku

Ahoooj, kde stéééé všicíííí????

Normálka su na Guinessovku....páč nemám doma jen dvouhlavého psa .....

maťa

2.1.2007 22:15
maťa

maťa napsal(a):
Ahoooj, kde stéééé všicíííí????

Normálka su na Guinessovku....páč nemám doma jen dvouhlavého psa .....

...ale i dvouprdýlkového

2.1.2007 22:40

maťa napsal(a):
...ale i dvouprdýlkového

tahle se líbá naše Aura

5.1.2007 12:37

marie m napsal(a):
tahle se líbá naše Aura

Jééé, tak takhle podobně se líbají moje dítka s Barborkou

19.1.2007 14:54

kaca napsal(a):
A jedeme dál...

Nedorazíme napřed tohle téma?

Bela Sluneční vrch

19.1.2007 14:57

kaca napsal(a):
Nedorazíme napřed tohle téma?

Bela Sluneční vrch

Argon sluneční vrch

21.1.2007 07:49

kaca napsal(a):
A jedeme dál...

Ahoj všem
tak vkládám pro oživení pár foteček ze včerejšího setkání!!
Počasí vzhledem k podmínkám jaké panují nám vyšlo fantasticky
nepršelo a vichr nás neodnesl

Psí zápasy byly hlavní náplní sobotního dne
KAO + SAO

21.1.2007 07:52

nada napsal(a):
Ahoj všem
tak vkládám pro oživení pár foteček ze včerejšího setkání!!
Počasí vzhledem k podmínkám jaké panují nám vyšlo fantasticky
nepršelo a vichr nás neodnesl

Psí zápasy byly hlavní náplní sobotního dne
KAO + SAO

AZGIRA,AUDREY + ALFÍK

21.1.2007 07:55

kaca napsal(a):
A jedeme dál...

A šílená Cinda

21.1.2007 08:23

nada napsal(a):
A šílená Cinda

Agripa

21.1.2007 08:25

kaca napsal(a):
A jedeme dál...

Vítězka soutěže 1.stupeň - Berenis BB

21.1.2007 08:28

kaca napsal(a):
A jedeme dál...

Vítězka soutěže 2 stupen - Aura Ušba

21.1.2007 08:28

nada napsal(a):
A šílená Cinda

ahoj všem, Nado tak jěště něco přihod určitě toho máš víc jinak srazík supr když nebudu mít příště službu určitě pojedu zas, je to bezva odpočinek

21.1.2007 08:30

kaca napsal(a):
A jedeme dál...

a jedna rodinná fotka "Obříků"

21.1.2007 08:31

nada napsal(a):
a jedna rodinná fotka "Obříků"

a jedna Aura v akci

21.1.2007 08:33

nada napsal(a):
a jedna Aura v akci

Hagran

21.1.2007 08:35

kaca napsal(a):
A jedeme dál...

a tady ještě jedna Dášenka

21.1.2007 08:39

nada napsal(a):
a tady ještě jedna Dášenka

tak a ještě Abadon a končím , nebo mně ukamenujete ,že to tady zaflákám

21.1.2007 08:49

nada napsal(a):

jen tam jěště něco dej pokud máš Jo a fota holek jsem si uložila heč

21.1.2007 08:59

nada napsal(a):

Ahoj Naďo, hezké fotečky, akorát mám trochu hokej v těch miminech co byla na srazu Krom Azgiry jsou to všechno "obříci" ?

21.1.2007 09:30

lmusa napsal(a):
Ahoj Naďo, hezké fotečky, akorát mám trochu hokej v těch miminech co byla na srazu Krom Azgiry jsou to všechno "obříci" ?

Ahoj Líbo - "moje " mimina jsou ty 3 na rodiném fotu(Něžný obříci)
Jinak obříků tam bylo více

21.1.2007 09:56

nada napsal(a):
Ahoj Líbo - "moje " mimina jsou ty 3 na rodiném fotu(Něžný obříci)
Jinak obříků tam bylo více

To muselo být príma tolik štěníků pohromadě na srazu

21.1.2007 11:21

lmusa napsal(a):
To muselo být príma tolik štěníků pohromadě na srazu

Zdravím, pokud se chcete podívat na další fotky ze srazu, mrkněte ke mně: www.daibo.websnadno.cz - přes "Aktualizace" snadno naleznete Setkání bylo super, zvlášt kvůli hojné účasti štěňátek

21.1.2007 14:59

kaca napsal(a):
A jedeme dál...

Jedna fotečka ze včerejší větrné procházky

21.1.2007 15:15

kaca napsal(a):
A jedeme dál...

Lucko pročpak jsi nebyla na srazíku ???

21.1.2007 17:33

nada napsal(a):
Lucko pročpak jsi nebyla na srazíku ???

Chodím teď na školení, zvyšuju si kvalifikaci a v úterý mám zkoušky, takže víkend jsem obětovala učení-mučení. Drž mi palce ať to v úterý zvládnu, je to první pomoc, tělověda a péče o pacienta. Příští srazík mi snad vyjde. Budeš na mezinárodce v Praze něco vystavovat? Já jsem přihlásila Bonďáka, tak mu to, doufám, moc nepokazím.

21.1.2007 17:59

kaca napsal(a):
Chodím teď na školení, zvyšuju si kvalifikaci a v úterý mám zkoušky, takže víkend jsem obětovala učení-mučení. Drž mi palce ať to v úterý zvládnu, je to první pomoc, tělověda a péče o pacienta. Příští srazík mi snad vyjde. Budeš na mezinárodce v Praze něco vystavovat? Já jsem přihlásila Bonďáka, tak mu to, doufám, moc nepokazím.

Tak se pěkně uč
V Praze určitě budu ,ale asi přihlásím jen Audrey a možná Bredíka
Cinda má letos asi utrum,protože je z ni už naháč největší,že ji ani nikdo nepoznává matka naše protivná
No a ono to má něco do sebe ,jelikož Audrey si bud hraje a nebo spí , takže nebudu mit chvíli vykloubený ruce .Jen do chvíle než doroste - teda pokud bude celá maminka A nebo tatínek ?? Ono to vyjde asi nastejno

21.1.2007 20:48

kaca napsal(a):

Můžu se zvědavě zeptat,co je to za zkoušky?Jako u jakého oboru...?

No koukám,že se nás v Praze sejde hodně....a taky mám obavy,abych to Cerbovi nezkazila já...neb on je dokonalý od přírody

22.1.2007 16:26

jesie napsal(a):
Můžu se zvědavě zeptat,co je to za zkoušky?Jako u jakého oboru...?

No koukám,že se nás v Praze sejde hodně....a taky mám obavy,abych to Cerbovi nezkazila já...neb on je dokonalý od přírody

Školení a potom zkoušky jsou na "všeobecného sanitáře". Dělám na patologii a zvyšuju si tímhle kurzem vzdělání (hlavně kvůli vyšší výplatě ).

22.1.2007 19:23

kaca napsal(a):
Školení a potom zkoušky jsou na "všeobecného sanitáře". Dělám na patologii a zvyšuju si tímhle kurzem vzdělání (hlavně kvůli vyšší výplatě ).

Tééda,Patologie se mi vždycky líbila....moc zajímavá....a hlavně náročná.Tak držím zítra palečky...a pak 4 tlapky k tomu

23.1.2007 11:34

jesie napsal(a):
Tééda,Patologie se mi vždycky líbila....moc zajímavá....a hlavně náročná.Tak držím zítra palečky...a pak 4 tlapky k tomu

ahoj všem, tak u nás už to začalo na zahradě 10 čísel sněhu, pesani šílej radostí a já zteky , ach jo jdu pro šornu a hurá čistit chodník

23.1.2007 12:22

marie m napsal(a):
ahoj všem, tak u nás už to začalo na zahradě 10 čísel sněhu, pesani šílej radostí a já zteky , ach jo jdu pro šornu a hurá čistit chodník

Marie nekécejte , u nás nic, jen děsně mrzne - asi -2
Na fotu nejen naše smečka s mojí máti

23.1.2007 12:31

monika s napsal(a):
Marie nekécejte , u nás nic, jen děsně mrzne - asi -2
Na fotu nejen naše smečka s mojí máti

Moniko nelžu fakt padá jak pominutej chtěla jsem udělat fota sněhuláků ale na co sáhnu všude mrtvé baterky lale nebojte ono to k Vám určitě přijde

23.1.2007 12:42

marie m napsal(a):
Moniko nelžu fakt padá jak pominutej chtěla jsem udělat fota sněhuláků ale na co sáhnu všude mrtvé baterky lale nebojte ono to k Vám určitě přijde

Já cí taký huhulááákýýý

23.1.2007 12:54

monika s napsal(a):
Já cí taký huhulááákýýý

Ahoj dámy
Hlásím ouplně na jihu skoro 30cm sněhu a furt pade dál. Mlaďoši ho mají pod břicho. Chvilku se jim líbil, teď jsou mokří a dožadují se do sena
Moniko, co je to za ovčáka na té fotce s maminou? Vypadá moc dobře a je to pořádnej obřík

23.1.2007 12:55

monika s napsal(a):
Já cí taký huhulááákýýý

Moniko jěště chvilku knourat a je u Vás já už ho mám dost zlomila jsem šornu tak na to kašlu a jdu péct buchty doufám že nedopadnou jako šorna

23.1.2007 13:20

marie m napsal(a):
Moniko jěště chvilku knourat a je u Vás já už ho mám dost zlomila jsem šornu tak na to kašlu a jdu péct buchty doufám že nedopadnou jako šorna

Kňourám, kňourám a NIC, holky už se venku skoro opalují
Jinak ten NO je mamky přítele, nejspíš je něčím přišmrncnutej, uši mu jdou obě na jednu stranu Vysokej tedy je dost, podle holek odhadem tak 74 cm, ale šířku nemá. Jinak naprosto nevychovanej trdloň., nechtěla bych ho tu mít stále...
Marie a buchty cííí takýýý

23.1.2007 13:41

monika s napsal(a):
Kňourám, kňourám a NIC, holky už se venku skoro opalují
Jinak ten NO je mamky přítele, nejspíš je něčím přišmrncnutej, uši mu jdou obě na jednu stranu Vysokej tedy je dost, podle holek odhadem tak 74 cm, ale šířku nemá. Jinak naprosto nevychovanej trdloň., nechtěla bych ho tu mít stále...
Marie a buchty cííí takýýý

Ahoj všem. Tak u nás už taky řádně chumelí a vypadá to na dlouho. Tak snad nezapadnu v práci Vy se holky máte, že jste aspoň doma, tam to nevadí

23.1.2007 13:46

susan napsal(a):
Ahoj všem. Tak u nás už taky řádně chumelí a vypadá to na dlouho. Tak snad nezapadnu v práci Vy se holky máte, že jste aspoň doma, tam to nevadí

Ahoj Zuzi No doma sice jo, ale už mi to leze krkem Jak to vidíš s tím Brnem, vezmeš Kajku?

cipalka

23.1.2007 14:11
cipalka

bllerkovaci napsal(a):
Ahoj Zuzi No doma sice jo, ale už mi to leze krkem Jak to vidíš s tím Brnem, vezmeš Kajku?

holky, neplánujte Brno, plánujte radši sraz

23.1.2007 14:18

cipalka napsal(a):
holky, neplánujte Brno, plánujte radši sraz

já myslela, že už je to naplánovaný, na ten začátek února, ne? jen si mně ještě nedala vědět, na kterým tom odpočívadle mám čekat

cipalka

23.1.2007 14:24
cipalka

bllerkovaci napsal(a):
já myslela, že už je to naplánovaný, na ten začátek února, ne? jen si mně ještě nedala vědět, na kterým tom odpočívadle mám čekat

no to jsme si ale plánovaly mezi sebou, ono to prošlo i na nejvyšších místech?

23.1.2007 14:29

cipalka napsal(a):
no to jsme si ale plánovaly mezi sebou, ono to prošlo i na nejvyšších místech?

tak to nevím, měla sem za to, že to někdo pošle na vyšší místo ale asi neposlal... ale nejdřív bysme teda měly zjistit, kolik lidí by se asi dostavilo!!

cipalka

23.1.2007 14:40
cipalka

bllerkovaci napsal(a):
tak to nevím, měla sem za to, že to někdo pošle na vyšší místo ale asi neposlal... ale nejdřív bysme teda měly zjistit, kolik lidí by se asi dostavilo!!

cheche, dyť sem vám psala mejla, jak to dopadlo a prd. teda Liba je z obliga, té prej blbne odesílání pošty, či co...

23.1.2007 14:43

cipalka napsal(a):
cheche, dyť sem vám psala mejla, jak to dopadlo a prd. teda Liba je z obliga, té prej blbne odesílání pošty, či co...

hohó, tak nevim, ale mně asi nic nedošlo tak jak to dopadlo? tak Líbě pisnem sms nebo necháme vzkaz tady

cipalka

23.1.2007 14:55
cipalka

bllerkovaci napsal(a):
hohó, tak nevim, ale mně asi nic nedošlo tak jak to dopadlo? tak Líbě pisnem sms nebo necháme vzkaz tady

to já právě nevím, jak to dopadlo.... tak abys tam na tom - nevím kterým - odpočívadle nečekala do soudnýho dne...

23.1.2007 15:02

kaca napsal(a):
A jedeme dál...

ahojky , tak pořád padá něco pro Moniku

23.1.2007 15:05

marie m napsal(a):
ahojky , tak pořád padá něco pro Moniku

a naštvanej Baršín Barenis hárá a má svoje dny tak akorád pro něj

23.1.2007 15:08

marie m napsal(a):
a naštvanej Baršín Barenis hárá a má svoje dny tak akorád pro něj

23.1.2007 15:55

marie m napsal(a):

kdopak se chystáte na MVP Brno? mám se bát, že zase vyfásneme kousanec?

23.1.2007 16:19

marie m napsal(a):

No a u nás furt nic- tedy ať nekecám- poletovalo tu cosi, ale bylo tak malé a napadlo toho tak málo, že ani nevím jetli to byl sníh

23.1.2007 19:42

monika s napsal(a):
No a u nás furt nic- tedy ať nekecám- poletovalo tu cosi, ale bylo tak malé a napadlo toho tak málo, že ani nevím jetli to byl sníh

Vzpomínka na loňský březen ...

23.1.2007 20:02

monika s napsal(a):

Moniko, začínám vám tam to počasí závidět ! U nás je to kalamita
A to má jet Máša zítra na návštěvu za Cipískem
Tak nevím, jestli vůbec vyjedeme....

23.1.2007 20:09

lmusa napsal(a):
Moniko, začínám vám tam to počasí závidět ! U nás je to kalamita
A to má jet Máša zítra na návštěvu za Cipískem
Tak nevím, jestli vůbec vyjedeme....

jéé Líbo, vy jedete zítra do Brna? a nechcete se stavit i v Přerově? Agirek by se potřeboval vyblbnout, je furt nějakej nevyřáděnej

23.1.2007 20:16

bllerkovaci napsal(a):
jéé Líbo, vy jedete zítra do Brna? a nechcete se stavit i v Přerově? Agirek by se potřeboval vyblbnout, je furt nějakej nevyřáděnej

Jooo, aby mi Mašíka sežral a s kým si potom bude hrát Cipísek ???

23.1.2007 20:20

lmusa napsal(a):
Jooo, aby mi Mašíka sežral a s kým si potom bude hrát Cipísek ???

Líbo neboj, nesežere, on má holky kavkazský rád a po minulém Mašíkovic hárání ještě víc a klidně se můžete stavit až cestou zpátky

cipalka

23.1.2007 20:46
cipalka

bllerkovaci napsal(a):
Líbo neboj, nesežere, on má holky kavkazský rád a po minulém Mašíkovic hárání ještě víc a klidně se můžete stavit až cestou zpátky

cha, Zuzo, obávám se, že Cipulda dá Mašikovi tak do těla, že ten bude následující celej týden (cestu zpět domů nevyjímaje) spát jako Šípková Růženka, takže nějaký laškování s Agirkem nehrozí a vůbec, Mášenka je Cipískova, Ága ať si blbne s těma svejma nevěstama... Libo, řekni taky něco

23.1.2007 20:50

cipalka napsal(a):
cha, Zuzo, obávám se, že Cipulda dá Mašikovi tak do těla, že ten bude následující celej týden (cestu zpět domů nevyjímaje) spát jako Šípková Růženka, takže nějaký laškování s Agirkem nehrozí a vůbec, Mášenka je Cipískova, Ága ať si blbne s těma svejma nevěstama... Libo, řekni taky něco

hele, Mášenka je náhodou Ágova sestřenka takže!! a rodinné vztahy sou důležité no s nevěstama, jak mu nějakou fenu naservírujem, tak je akorát otrávenej a tím tuplem se k ní moc nemá Líbo, tak řekni něco

23.1.2007 21:00

bllerkovaci napsal(a):
hele, Mášenka je náhodou Ágova sestřenka takže!! a rodinné vztahy sou důležité no s nevěstama, jak mu nějakou fenu naservírujem, tak je akorát otrávenej a tím tuplem se k ní moc nemá Líbo, tak řekni něco

Jejda holky, nehádejte se Já budu ráda, když zítra vůbec vyjedeme !!!
To je děs ! A když jsem viděla v televizi, jak vypadají cesty v okolí Olomouce a pak na Brno, tak už teď jsem orosená hrůzou

Jo a pro Dášu, Zuzku K. a spol. pořád nám neodchází emailová pošta takže bohužel nemůžu odpovídat na mejlíky, ale Dášo jsem ráda, že všechno dopadlo O.K. a hlavně, že jste v pořádku dojeli !!!!!!!!!

cipalka

23.1.2007 21:28
cipalka

bllerkovaci napsal(a):

pééése, sestřenka-nesestřenka, prostě je Cipísova a basta a Libo, radši už nic neříkej......

23.1.2007 21:33

cipalka napsal(a):
pééése, sestřenka-nesestřenka, prostě je Cipísova a basta a Libo, radši už nic neříkej......

Máš recht Nebudu už nic říkat, jdu se na to raději vyspat.
Zítra uvidíme

23.1.2007 21:40

cipalka napsal(a):

Ahoj, tak napřed se tu hádáte, kdo si veme Dášenku, teď zas o Mášu...Jo a k tomu srazu, na vyšší místa jsem to neposílala, protože napsat, že jede Alka a já se psema a Zuzka N bez psa mi nepřišlo jako pádný argument, aby organizovali sraz, tak pořád čekám, kdo se přidá. Tak kolik by nás teda bylo? Hlavně teda psů
A Libo ty jedeš jen tak vyvenčit Mašíka do Brna, jóó? Já jsem už přemýšlela, že bychom mohly až bude lepší počasí uspořádat nějaký hromadný výlet třeba na Pálavu, nebo tak. To by šlo,ne? Co Alko?

23.1.2007 21:49

susan napsal(a):
Ahoj, tak napřed se tu hádáte, kdo si veme Dášenku, teď zas o Mášu...Jo a k tomu srazu, na vyšší místa jsem to neposílala, protože napsat, že jede Alka a já se psema a Zuzka N bez psa mi nepřišlo jako pádný argument, aby organizovali sraz, tak pořád čekám, kdo se přidá. Tak kolik by nás teda bylo? Hlavně teda psů
A Libo ty jedeš jen tak vyvenčit Mašíka do Brna, jóó? Já jsem už přemýšlela, že bychom mohly až bude lepší počasí uspořádat nějaký hromadný výlet třeba na Pálavu, nebo tak. To by šlo,ne? Co Alko?

Teda já se do té postele nedostanu
Tak na sraz by Mašík jel, pokud po ní nikdo nebude chtít, aby byla zlá na ty hodné pány figuranty
No, Zuzko, chci venčit Mašíka v Brně. To je dobrý, ne ?
A jaká zase Pálava ?? Co to vymýšlíte ? Kde to vůbec je ? Už jdu fakt spát

cipalka

23.1.2007 21:50
cipalka

susan napsal(a):

no to bylo konečně slovo do pranice, Zuzo II. vás provedu po Pálavě tak, že vám pudou voči šejdrem a nezlob se na mě, ale jakej jinej pádnej argument než ten, který jsi uvedla, bys chtěla pro pořádání srazu??? zdravé jádro je připraveno, tak co chtít víc?

23.1.2007 21:50

lmusa napsal(a):
Tak na sraz by Mašík jel, pokud po ní nikdo nebude chtít, aby byla zlá na ty hodné pány figuranty

Dášo díky a už fakt končím

cipalka

23.1.2007 21:52
cipalka

lmusa napsal(a):

Brno je na venčení Mašíka IDEÁLNÍ!!!

23.1.2007 21:54

cipalka napsal(a):
no to bylo konečně slovo do pranice, Zuzo II. vás provedu po Pálavě tak, že vám pudou voči šejdrem a nezlob se na mě, ale jakej jinej pádnej argument než ten, který jsi uvedla, bys chtěla pro pořádání srazu??? zdravé jádro je připraveno, tak co chtít víc?

To je fakt, tak teď už jsme aspoň 3 Tak já to písnu na vyšší místa a třeba nás zachrání asiati. Mimochodem Herbíci v Olomouci říkali, že by snad jeli, tak jestli na ně máte někdo kontakt, tak jim to prosím písněte. A na tu Pálavu se už těším hlavně na ty voči šejdrem, ale abychom si z toho výletu pak něco taky pamatovaly Takže předběžně domluveno

23.1.2007 21:56

cipalka napsal(a):
Brno je na venčení Mašíka IDEÁLNÍ!!!

A to budete jezdit každý den,jo? A Libo hergot dyť ty máš pořád samou dovolenou, to není fééér!

cipalka

23.1.2007 21:58
cipalka

susan napsal(a):
To je fakt, tak teď už jsme aspoň 3 Tak já to písnu na vyšší místa a třeba nás zachrání asiati. Mimochodem Herbíci v Olomouci říkali, že by snad jeli, tak jestli na ně máte někdo kontakt, tak jim to prosím písněte. A na tu Pálavu se už těším hlavně na ty voči šejdrem, ale abychom si z toho výletu pak něco taky pamatovaly Takže předběžně domluveno

betelný!!!
psala jsem známým, co mají asi ročního asiatka, jestli by nechtěli jet taky. prý plánují ještě jednoho, tak jsem je vnadila na paní Mayerovou

23.1.2007 22:00

cipalka napsal(a):
betelný!!!
psala jsem známým, co mají asi ročního asiatka, jestli by nechtěli jet taky. prý plánují ještě jednoho, tak jsem je vnadila na paní Mayerovou

Tak super. A možná by sis mohla do srazu pořídit tu fenečku, ať je psisek víc!

23.1.2007 22:06

susan napsal(a):
Tak super. A možná by sis mohla do srazu pořídit tu fenečku, ať je psisek víc!

Tak návrh byl poslán do vyšších kruhů

cipalka

23.1.2007 22:13
cipalka

susan napsal(a):
Tak návrh byl poslán do vyšších kruhů

haha, Ty seš dobrá až bude sraz v létě, tak už pojedem ve třech, zatím to musí zrzavec zvládat sám.... a tak jsem zvědavá, co na ten návrh řeknou vyšší kruhy

Přidejte reakci

Přidat smajlík