Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.1.2007 08:49

to bysme snad ani nebyli my,aby nám něco nebylo,máme nemocný tlapky a musíme objedenat botičky.mám vybraný na www.manmat.cz.porad íte velikost?dík moc

6.1.2007 12:19

ferdice napsal(a):
to bysme snad ani nebyli my,aby nám něco nebylo,máme nemocný tlapky a musíme objedenat botičky.mám vybraný na www.manmat.cz.poradíte velikost?dík moc

Když se podíváte na www.baron.cz tak tam je pro dalmatiny č. 3 (šířka 7 cm) - to by odpovídalo těm na manmatu velikosti M. My měli na bexera s poraněnou tlapkou ty z barona taky vel. 3 a byly bezva. Vůbec se jim nebránil.

6.1.2007 17:56

atika napsal(a):
Když se podíváte na www.baron.cz tak tam je pro dalmatiny č. 3 (šířka 7 cm) - to by odpovídalo těm na manmatu velikosti M. My měli na bexera s poraněnou tlapkou ty z barona taky vel. 3 a byly bezva. Vůbec se jim nebránil.

dík moc za radu.na baron.cz sem mrkla,ale tam maj botky neoprenový a to my mít nemůžem. musíme mít nožku v suchu a pod neoprenem by se to zapařilo a tomu my se musíme vyhnout,než neoprenový,to radši žádný (to mi řek vet),tak hledám cokoliv jinýho.pokud někde víte,kde sehnat kvalitní botky,který udrží nožky v suchu a nebudou padat i při delší procházce,budu moc vděčná

6.1.2007 22:41

ferdice napsal(a):
dík moc za radu.na baron.cz sem mrkla,ale tam maj botky neoprenový a to my mít nemůžem. musíme mít nožku v suchu a pod neoprenem by se to zapařilo a tomu my se musíme vyhnout,než neoprenový,to radši žádný (to mi řek vet),tak hledám cokoliv jinýho.pokud někde víte,kde sehnat kvalitní botky,který udrží nožky v suchu a nebudou padat i při delší procházce,budu moc vděčná

nikdo nemá zkušenosti s botičkama???

7.1.2007 17:31

ferdice napsal(a):

Zkušenost bohužel nemám,
co je Matýskovi?

7.1.2007 18:15

danarny napsal(a):
Zkušenost bohužel nemám,
co je Matýskovi?

asi ekzém. mokvavý místa mezi prstama,asi jak posolili nedávno chodníky,vůbec nevím,z čeho se mu to mohlo udělat,sem z toho docela nešťastná.musíme min.dvakrát denně koupat v řepíku a mazat mastičkou,je to celkem boj.a obávám se,že jak celej den lítá venku v bahně,že se mu to jen tak nezahojí.i vet mi řek,že jediný,co na to pomůže je absolutní sucho,jenže to je u mě nereálný.jezdí se mnou do práce a tam je moc bahna a celej den doma chudák zůstat nemůže.tak přemejšlim nad botkama jen nevim,který a odkud.

8.1.2007 00:45

ferdice napsal(a):

Tak zkuste ještě mrknout na www.spokojenypes.cz. Tam mají ještě jiný. Vypadají sice jak pro mimozemšťany, ale mají pevnou podrážku a píšou, že dobře "dýchají" aby se ťapky nezapařily.

12.1.2007 14:42

atika napsal(a):
Tak zkuste ještě mrknout na www.spokojenypes.cz. Tam mají ještě jiný. Vypadají sice jak pro mimozemšťany, ale mají pevnou podrážku a píšou, že dobře "dýchají" aby se ťapky nezapařily.

Jestli mohu poradit, zkuste mu jeste nozky koupat ve slabounkym roztoku hypermarganu. Mam s cubinou velice casto podobny problem. Naposledy tak osklivy, ze si vubec nemohla stoupnout na jednu nohu. Kombinace mazani antb. mastickou a koupele nam velice brzy pomohli.

13.1.2007 19:29

grrro napsal(a):
Jestli mohu poradit, zkuste mu jeste nozky koupat ve slabounkym roztoku hypermarganu. Mam s cubinou velice casto podobny problem. Naposledy tak osklivy, ze si vubec nemohla stoupnout na jednu nohu. Kombinace mazani antb. mastickou a koupele nam velice brzy pomohli.

dík za radu taky už mě ten hypermangan napad,ale zatím to vypadá,že zabírá řepík a ta mastička.tak nám držte palce,ať to má jen od tý soli,ať to neni žádný jiný kožní svinstvo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík