kotel
napsal(a):
Laky 6 měsíců
Ještě přidám brách Lorenza H.P a už tu chybí jenom labella a lorraine aby familie byla skoro celá
kotel
napsal(a):
Ještě přidám brách Lorenza H.P a už tu chybí jenom labella a lorraine aby familie byla skoro celá
Ještě přidám maminku všech z vrhu "L" Halit Paša IZIS GABI VIGO fakt pěkná velká fenka její tatík je jeden z nej.psů Gino Gomez del Citone
kotel
napsal(a):
Ještě přidám maminku všech z vrhu "L" Halit Paša IZIS GABI VIGO fakt pěkná velká fenka její tatík je jeden z nej.psů Gino Gomez del Citone
TEDA Z LUKÁŠKA JE PĚKNEJ KUSANEC:-)),OVŠEM IZINČINU PRDKU TAKHLE VEŘEJNĚ ,NO TEDY![]()
![]()
cmoky
napsal(a):
TEDA Z LUKÁŠKA JE PĚKNEJ KUSANEC:-)),OVŠEM IZINČINU PRDKU TAKHLE VEŘEJNĚ ,NO TEDY![]()
![]()
A JEŠTĚ:-))
kotel
napsal(a):
Laky 6 měsíců
Tak tady teda po dlouhé době dávám Lebynku. Je to ale fotka focená s mobilu, když jsme byli na prochajdě, tak omluvte kvalitu!!!
luciemach
napsal(a):
super.. no my se hned večer přidáme, jelikož v práci fotečky namám..
tak už jsme tady i s podobrenkou naší princezny Lorraine..
bobrmani
napsal(a):
Ahoj všichni, pokud vím, tak všechna Lka jsou těžce v pohodě. Tedy aspoň ti, co se s nima vídám, nebo mluvím. Jinak všem mimískům všechno nejlepší k polovičním narozeninám.
Ahoj Jani kdy už budeš mít aktualizovaný tvoje stránky halit paša je to škoda jsou pěkný tak mákni ahoj
luciemach
napsal(a):
No už na stránkách ch.s. Halit Paša máme nějaké aktualitky
.. jupííí hned se tam lépe kouká..
no ale ještě stále to není všechno..
Dneska jsem byl na cvičáku u luďka Šilhavého a enzo kousal fakt skvěle baví ho to a příští týden tam beru i lakyho ten ještě figuranta v životě neviděl .Jak se na figuranta tváří holky?CHodíte s nima někam cvičit nebo ještě ne .Já už chodím od 4 měsíce a kluci to umí líp než já sem fakt proti nim opožděnej ![]()
kotel
napsal(a):
Dneska jsem byl na cvičáku u luďka Šilhavého a enzo kousal fakt skvěle baví ho to a příští týden tam beru i lakyho ten ještě figuranta v životě neviděl .Jak se na figuranta tváří holky?CHodíte s nima někam cvičit nebo ještě ne .Já už chodím od 4 měsíce a kluci to umí líp než já sem fakt proti nim opožděnej ![]()
Ahojky, my taky chodíme na cvičák poctivě asi od 3,5 měsíce, no po té co jsme měli všchno očkování, Lola je taky moc učenlivá no a na obranu chodímě taky, když vidí figuranta, tak je nepříčetná, mám co dělat, abych ji udržela..
a bude to horší..