Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.2.2007 19:29

moc sem nechodím,spíš na koně ale mám pocit že otomto užasném plemeni toho tady moc nebývá,tak prosím příznivce šv. aby se přidali a vložili sem nějákou tu fotku a třeba i příběch nebo cokoliv jiného o nich. přikládám fotky mého psa

5.2.2007 19:30

margotka napsal(a):
moc sem nechodím,spíš na koně ale mám pocit že otomto užasném plemeni toho tady moc nebývá,tak prosím příznivce šv. aby se přidali a vložili sem nějákou tu fotku a třeba i příběch nebo cokoliv jiného o nich. přikládám fotky mého psa

takhle řádil když konečně napadl sníh,který miluje

5.2.2007 19:32

margotka napsal(a):
takhle řádil když konečně napadl sníh,který miluje

5.2.2007 22:20

margotka napsal(a):
a poslední

To je pravda,že tu moc příznivců není.A přitom je to tak úžasný pes.A jak tak koukám,tak sníh milují asi všichni.Letos ho sice moc nebylo,ale když padal,tak si můj pes lehl doprostřed dvora a chytal vločky. Zdá se mi k výcviku dokonce lepší než NO .Mě fascinovalo i to,že když jsem dojela na klubový víkend,tak jsme je mohly klidně pustit na volno a přitom to byli cizí psi. No prostě nekonfliktní.

5.2.2007 22:23

pacicka napsal(a):
To je pravda,že tu moc příznivců není.A přitom je to tak úžasný pes.A jak tak koukám,tak sníh milují asi všichni.Letos ho sice moc nebylo,ale když padal,tak si můj pes lehl doprostřed dvora a chytal vločky. Zdá se mi k výcviku dokonce lepší než NO .Mě fascinovalo i to,že když jsem dojela na klubový víkend,tak jsme je mohly klidně pustit na volno a přitom to byli cizí psi. No prostě nekonfliktní.

Fotky nejsou moc kvalitní

5.2.2007 22:28

pacicka napsal(a):
Fotky nejsou moc kvalitní

A ještě

5.2.2007 22:36

pacicka napsal(a):
A ještě

Teď mám 6 měs.štěně.Foto je ve 3měs.novější mi nejdou vložit.

6.2.2007 07:10

margotka napsal(a):

Bělouši sníh milují a já taky, protože nemusím pořád hledat klacky, abych fenku zabavila. Ona je blázen do všeho létacího, ale sněhové koule jí ke štěstí stačí. To pesan si nad jejím blbnutím drží nadhled, on je spíš technický typ, takhle něco rozebrat na součástky nebo zakopat na zahradě...

6.2.2007 13:50

margotka napsal(a):

Ahoj, také u nás řádí zima

7.2.2007 18:26

blankpapilio napsal(a):
Ahoj, také u nás řádí zima

Tohle je naše Bonnie, v sobotu 10.2. jí bude přesně rok a je úžasná! Jen škoda že nám každou chvíli nějak marodí, ale to se holt stává..

Přidejte reakci

Přidat smajlík