Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2007 17:50

Lidičky vidíte v těchto štěňátkách nějaké plemeno?Co by to mohlo být....jsou to pravděpodobně kříženci...ale neuším čeho...

7.2.2007 17:50

rubie napsal(a):
Lidičky vidíte v těchto štěňátkách nějaké plemeno?Co by to mohlo být....jsou to pravděpodobně kříženci...ale neuším čeho...

2

7.2.2007 22:50

rubie napsal(a):
3

ty jsou tvoje?co jemáma zač?možná No,špic...

8.2.2007 07:52

nozka napsal(a):
ty jsou tvoje?co jemáma zač?možná No,špic...

Ne,nejsou-jsou z útulku z Košic...a vůbec netuším co by to mohlo být.....chci si jednu fenečku brát.tak právě zkouším jestli tam někdo něco neuvidí

8.2.2007 08:04

rubie napsal(a):

No myslim, ze hlavne na tej prvej fotke je to vlci spic keby nemali hnede fliacky. Podla mna je tam urcite spic mozno vlci spareny z hnedym alebo z nejakym hnedym plemenom.

8.2.2007 08:40

tan napsal(a):
No myslim, ze hlavne na tej prvej fotke je to vlci spic keby nemali hnede fliacky. Podla mna je tam urcite spic mozno vlci spareny z hnedym alebo z nejakym hnedym plemenom.

Tak právě se mi dostaly do rukou aktuální fotečky.....už tam vidím hooodně vlčáčka.... Tak tuhle slečnu si snad brzy přivezu

8.2.2007 10:21

rubie napsal(a):
Tak právě se mi dostaly do rukou aktuální fotečky.....už tam vidím hooodně vlčáčka.... Tak tuhle slečnu si snad brzy přivezu

To bude Kosicky pes vesnicky . Z me vlastni zkusenosti tam lita tolik podvrataku, ze ztracis prehled. Muj chlap je vychodniar (vychodni slovensko, stropkov) a rikal, ze tam byla delsi dobu moda v hunatych psech se stojicima usima typy spic. Rekla bych, ze kdyz jsou v utulku, tak cisti nebudou a tim padem tipuji na neco se spicem.

8.2.2007 10:39

alfi pav napsal(a):
To bude Kosicky pes vesnicky . Z me vlastni zkusenosti tam lita tolik podvrataku, ze ztracis prehled. Muj chlap je vychodniar (vychodni slovensko, stropkov) a rikal, ze tam byla delsi dobu moda v hunatych psech se stojicima usima typy spic. Rekla bych, ze kdyz jsou v utulku, tak cisti nebudou a tim padem tipuji na neco se spicem.

no mám přesně stejný pocit.....asi to bude hodně kvalitní mix...ale to neva....

8.2.2007 11:32

alfi pav napsal(a):

Ja jsem zase o Svidníka

8.2.2007 11:33

alfi pav napsal(a):

Parří to se. Ja jsem zase o Svidníka

8.2.2007 11:40

vpi napsal(a):
Parří to se. Ja jsem zase o Svidníka

Ta malá slečna je moc pěkná.Ať Vám přináší jen radost.

21.2.2007 19:26

jarka napsal(a):
Ta malá slečna je moc pěkná.Ať Vám přináší jen radost.

Děkuji...už ji mám doma a je skvělá

21.2.2007 19:27

rubie napsal(a):

S kamarádkou

21.2.2007 20:11

rubie napsal(a):

Ta je boží skvělý venický vořech, ale fakt krásný. Jak je veliká v kohoutku?

21.2.2007 20:25

danan napsal(a):
Ta je boží skvělý venický vořech, ale fakt krásný. Jak je veliká v kohoutku?

No jsem ji teď zkoušela měřit a teda měřit rtuť je asi jednodušší-ale cca 35 cm a má přibližně 8 týdnů

22.2.2007 08:23

rubie napsal(a):

Já tam vidim německého ovčáka.

22.2.2007 09:24

rubie napsal(a):
No jsem ji teď zkoušela měřit a teda měřit rtuť je asi jednodušší-ale cca 35 cm a má přibližně 8 týdnů

Když jsem se podívala na to štěndo ještě malé se sklopenýma ušima, viděla jsem kavkazánče, hodně se tady na ty kavkazy dívám, moc se mi líbí, a tak jsem možná ovlivněná, taky se z fotky nedá vyčíst velikost štěněte. No, uši se vám postavily, teď uř se kavkazí rysy ztrácejí, ale to je fuk. Hlavně ať vám dělá jen radost !!!

23.2.2007 00:31

rubie napsal(a):
S kamarádkou

Podle té fotky bych tipla NO, navíc je to vážně nádherná kulička

11.4.2007 18:10

rubie napsal(a):

Tak štěňátko roste jak z vody......

11.4.2007 18:11

rubie napsal(a):
Tak štěňátko roste jak z vody......

cobli

11.4.2007 18:48
cobli

rubie napsal(a):

ahoj, neřekla bych že to bude ovčák, je to spíše československý vlčák kříženecj s NO a halvně krásnej !

13.4.2007 18:30

cobli napsal(a):
ahoj, neřekla bych že to bude ovčák, je to spíše československý vlčák kříženecj s NO a halvně krásnej !

Určitě NO nebo ČV mimochodem tohle měla být kříženka BO.Ta vzadu

13.4.2007 18:31

danemary napsal(a):
Určitě NO nebo ČV mimochodem tohle měla být kříženka BO.Ta vzadu

ještě jedna

13.4.2007 20:00

rubie napsal(a):

Ahoj rubie ta má ale nádhernou barvu !!!Takovou jsem si představovala u mého pejska ale mám černou s pálením.Ale tuta je fakt krásná!!!

16.4.2007 17:35

danemary napsal(a):
ještě jedna

No já si právě spíš csv představuji tak jako je ta tvoje fenečka...užší hlavu,tmavší barvu...co jsem koukala na netu na štěnda,tak jsou úplně jiná než Šívka.....

16.4.2007 17:37

asteka napsal(a):
Ahoj rubie ta má ale nádhernou barvu !!!Takovou jsem si představovala u mého pejska ale mám černou s pálením.Ale tuta je fakt krásná!!!

Děkuji jsem zvědavá jaká bude .....zatím se pořád odstíny dokreslují

20.6.2007 19:50

rubie napsal(a):
Děkuji jsem zvědavá jaká bude .....zatím se pořád odstíny dokreslují

Tak už máme 6 měsíců.....

20.6.2007 19:51

rubie napsal(a):
Tak už máme 6 měsíců.....

20.6.2007 20:14

rubie napsal(a):

je krásná....ta barva...prostě bomba

Přidejte reakci