Lidičky vidíte v těchto štěňátkách nějaké plemeno?Co by to mohlo být....jsou to pravděpodobně kříženci...ale neuším čeho...
rubie
napsal(a):
Lidičky vidíte v těchto štěňátkách nějaké plemeno?Co by to mohlo být....jsou to pravděpodobně kříženci...ale neuším čeho...
2
rubie
napsal(a):
No myslim, ze hlavne na tej prvej fotke je to vlci spic keby nemali hnede fliacky. Podla mna je tam urcite spic mozno vlci spareny z hnedym alebo z nejakym hnedym plemenom.
tan
napsal(a):
No myslim, ze hlavne na tej prvej fotke je to vlci spic keby nemali hnede fliacky. Podla mna je tam urcite spic mozno vlci spareny z hnedym alebo z nejakym hnedym plemenom.
Tak právě se mi dostaly do rukou aktuální fotečky.....už tam vidím hooodně vlčáčka.... Tak tuhle slečnu si snad brzy přivezu
rubie
napsal(a):
Tak právě se mi dostaly do rukou aktuální fotečky.....už tam vidím hooodně vlčáčka.... Tak tuhle slečnu si snad brzy přivezu
To bude Kosicky pes vesnicky . Z me vlastni zkusenosti tam lita tolik podvrataku, ze ztracis prehled. Muj chlap je vychodniar (vychodni slovensko, stropkov) a rikal, ze tam byla delsi dobu moda v hunatych psech se stojicima usima typy spic. Rekla bych, ze kdyz jsou v utulku, tak cisti nebudou a tim padem tipuji na neco se spicem.
alfi pav
napsal(a):
To bude Kosicky pes vesnicky . Z me vlastni zkusenosti tam lita tolik podvrataku, ze ztracis prehled. Muj chlap je vychodniar (vychodni slovensko, stropkov) a rikal, ze tam byla delsi dobu moda v hunatych psech se stojicima usima typy spic. Rekla bych, ze kdyz jsou v utulku, tak cisti nebudou a tim padem tipuji na neco se spicem.
no mám přesně stejný pocit.....asi to bude hodně kvalitní mix...ale to neva....
alfi pav
napsal(a):
Ja jsem zase o Svidníka
alfi pav
napsal(a):
Parří to se. Ja jsem zase o Svidníka
jarka
napsal(a):
Ta malá slečna je moc pěkná.Ať Vám přináší jen radost.
Děkuji...už ji mám doma a je skvělá
rubie
napsal(a):
No jsem ji teď zkoušela měřit a teda měřit rtuť je asi jednodušší-ale cca 35 cm a má přibližně 8 týdnů
Když jsem se podívala na to štěndo ještě malé se sklopenýma ušima, viděla jsem kavkazánče, hodně se tady na ty kavkazy dívám, moc se mi líbí, a tak jsem možná ovlivněná, taky se z fotky nedá vyčíst velikost štěněte. No, uši se vám postavily, teď uř se kavkazí rysy ztrácejí, ale to je fuk. Hlavně ať vám dělá jen radost !!!
rubie
napsal(a):
Tak štěňátko roste jak z vody......
cobli

rubie
napsal(a):
ahoj, neřekla bych že to bude ovčák, je to spíše československý vlčák kříženecj s NO a halvně krásnej !
cobli
napsal(a):
ahoj, neřekla bych že to bude ovčák, je to spíše československý vlčák kříženecj s NO a halvně krásnej !
Určitě NO nebo ČV mimochodem tohle měla být kříženka BO.Ta vzadu
danemary
napsal(a):
Určitě NO nebo ČV mimochodem tohle měla být kříženka BO.Ta vzadu
ještě jedna
rubie
napsal(a):
Děkuji jsem zvědavá jaká bude .....zatím se pořád odstíny dokreslují
Tak už máme 6 měsíců.....