Záměstnání se psem?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2007 20:20

Ahoj, mám takový dotaz, jsem zkrátka velký blázen do psů a vypadá to, že budeme bydlet v rodinném domě s velkou zahradou, kde by byla možnost mít pejsků víc.(Zatím máme s přítelem jednoho, ale zato hooodně temperamentniho). Zkrátka jsem se chtěla zeptat, jestli existuje nějaká práce se psy, z které by se dalo uživit. Samozřejmě nemám na mysli nějaké množírny psů. Jde mi o to, že bych chtěla dělat práci, která by mě opravdu bavila, ale potřebovala bych se také uživit....
Myslíte, že je to vůbec možné?

maťa

7.2.2007 20:23
maťa

misha napsal(a):
Ahoj, mám takový dotaz, jsem zkrátka velký blázen do psů a vypadá to, že budeme bydlet v rodinném domě s velkou zahradou, kde by byla možnost mít pejsků víc.(Zatím máme s přítelem jednoho, ale zato hooodně temperamentniho). Zkrátka jsem se chtěla zeptat, jestli existuje nějaká práce se psy, z které by se dalo uživit. Samozřejmě nemám na mysli nějaké množírny psů. Jde mi o to, že bych chtěla dělat práci, která by mě opravdu bavila, ale potřebovala bych se také uživit....

Ale ano, můžeš mít psí hotel, psí salon, psí školu.....

Hodně štěstí

8.2.2007 08:29

misha napsal(a):

Upozorňuji, že pokud nebydlíte v nějakém velkém městě s několika desetitisíci obyvatel, nemáte šanci se s psím hotelem a školou uživit. "Přividělat" snad, ale uživit rozhodně ne. Vím o čem mluvím, mám psí hotel a psí školu. (Moje hlavní zaměstnání je ale něco jiného). Pokud však budete bydlet na strategickém místě a máte asi tak půl milionu do investic (dostatečný počet kotců, kotce vnitřní pro bytové psy, překážky) a samozřejmě dostatečně velkou plochu pro realizaci všeho a v neposlední řadě podnikatelského ducha a hodně zkušeností v oboru, klidně se do toho pusťte. Jako reálnější bych ale asi viděla prodejnu chovatelských potřeb spojenou se psím salonem, samozřejmě na strategickém místě. Pokud vám je jedno, kolik vyděláte, můžete pracovat v psím útulku, nebo ve spolupráci s obcí nějaký útulek vybudovat a starat se o něj. Práce se psem jako taková, dobrá a relativně dobře výdělečná je snad pouze práce psovoda u policie, nebo u některých bezpečnostních agentur. Nic víc mě nenapadá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík