eva nohelova
napsal(a):
Můžete sem dát někdo nějaké nejlépe "akční" fotografie a napsat cenu, jak se toto plemeno pohubuje? Máte někdo s tímto plemenem zkušenosti co se výcviku týče.
Dobrý den. Tady máte nějaké fotky mých amíků. Možná si vzpomenete, potkali jsme se na cvičáku v Těšíně.
eva nohelova
napsal(a):
Můžete sem dát někdo nějaké nejlépe "akční" fotografie a napsat cenu, jak se toto plemeno pohubuje? Máte někdo s tímto plemenem zkušenosti co se výcviku týče.
odložení
eva nohelova
napsal(a):
nový přírůstek Hannibal
eva nohelova
napsal(a):
ještě
eva nohelova
napsal(a):
a ještě společné foto
eva nohelova
napsal(a):
poslední
rici2
napsal(a):
........8 měsíců stará fena
...tak taky přispěju svou troškou ...co se výcviku týče je ,,amík ,, typický moloss...není tak rychlý jako malinák a nemaká až s takovou chutí jako ovčoun , ale vše co dělá , dělá pro pána,křik na ni neplatí, výcvik musí být důsledný ale spravedlivý ,alespon tak je to s mojí fenkou.., taky dokáže být pěkný komik...
, je to můj první amík a navíc ten lehčí typ -standard-, tak můžu mluvit jen jak je to s tou mojí princeznou....hrozně ráda chodí na stopy a žádná překážka pro ni není problém /máme za sebou i skoky z venku do místnosti oknem atd....vždy mě něčím překvapí ....v květnu bude mít dva roky...jinak cena pesů s PP je cca od 12000kč ....
bffb
napsal(a):
...tak taky přispěju svou troškou ...co se výcviku týče je ,,amík ,, typický moloss...není tak rychlý jako malinák a nemaká až s takovou chutí jako ovčoun , ale vše co dělá , dělá pro pána,křik na ni neplatí, výcvik musí být důsledný ale spravedlivý ,alespon tak je to s mojí fenkou.., taky dokáže být pěkný komik...
, je to můj první amík a navíc ten lehčí typ -standard-, tak můžu mluvit jen jak je to s tou mojí princeznou....hrozně ráda chodí na stopy a žádná překážka pro ni není problém /máme za sebou i skoky z venku do místnosti oknem atd....vždy mě něčím překvapí ....v květnu bude mít dva roky...jinak cena pesů s PP je cca od 12000kč ....
...
rici2
napsal(a):
Co se povahy a schopnosti výcivku týče dle mého jsou srovnatelní s RTW ,ale pohyblivější s velkou chutí stopovat ,milují aportování a to čehokoli.
Floyd Kovacs-27.2.2007 -1rok
zapos
napsal(a):
Floyd Kovacs-27.2.2007 -1rok
floyd -zahradní skotačení
zapos
napsal(a):
floyd -zahradní skotačení
floyd-jedna z oblíbených pozic
eva nohelova
napsal(a):
Mockrát všem děkuji za reakce, informace a bezva fotky!
Pro Zapose jeho milovaný žíhaný.
eva nohelova
napsal(a):
tak abych nezůstal pozadu Hannibal Kovac's
eva nohelova
napsal(a):
...
eva nohelova
napsal(a):
Ashley a Hanis
eva nohelova
napsal(a):
....
eva nohelova
napsal(a):
Hannibal byl na své první výstavě, tak se chceme pochlubit
holder
napsal(a):
Hannibal byl na své první výstavě, tak se chceme pochlubit
floyd potomci
zapos
napsal(a):
a ještě
Dobý den tohle je jeden z nových importů u nás roční pes Double Peeter's Brandon of V8 , při treninku na hang time.
koren
napsal(a):
Dobý den tohle je jeden z nových importů u nás roční pes Double Peeter's Brandon of V8 , při treninku na hang time.
Tak já také přidám,včera narozený vrh po Alex Bullhammer x D.J. Grufíks
rici2
napsal(a):
Tak já také přidám,včera narozený vrh po Alex Bullhammer x D.J. Grufíks
odkaz na stránky ,předem se omlouvám zatím ve výstavbě www.americanbulldog.wgz.cz