Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.2.2007 18:07

přestaly se mi zoobrazovat obrázky zcela určitě jsem něco blbě zmáčkla poradte jak to vrátit

18.2.2007 22:04

danemary napsal(a):
přestaly se mi zoobrazovat obrázky zcela určitě jsem něco blbě zmáčkla poradte jak to vrátit

Zkus se podívat na nastavení prohlížeče, jestli si si nezakázala zobrazování obrázků.

19.2.2007 05:53

lesterka napsal(a):
Zkus se podívat na nastavení prohlížeče, jestli si si nezakázala zobrazování obrázků.

nejspíš jo ale jak?

19.2.2007 12:59

danemary napsal(a):
nejspíš jo ale jak?

To záleží na tom, jaký máš prohlížeč...v každém je to trošku jinak. Projdi si nahoře hlavní menu a tam hledej něco jako nastavení nebo nastavení prohlížeče...a pod, tam se potom koukni do záložek, které tam jsou, musíš to tam najít. Chce to jenom trošku hledat...

Pokud máš mozilu Firefox, tak ti poradím konkrétně, s explorerem neporadím, ten nemám.

19.2.2007 16:54

danemary napsal(a):
nejspíš jo ale jak?

ak mas Operu, na lište nad strankou mas vpravo medzi "autorskym modom" a "prizbusobit sirce" polozku bud:"zadne obrazky" alebo "obrazky z chache" alebo"vsechny obrazky" Tak sa treb apreklikat na vsetky obrazky

19.2.2007 17:45

lesterka napsal(a):
To záleží na tom, jaký máš prohlížeč...v každém je to trošku jinak. Projdi si nahoře hlavní menu a tam hledej něco jako nastavení nebo nastavení prohlížeče...a pod, tam se potom koukni do záložek, které tam jsou, musíš to tam najít. Chce to jenom trošku hledat...

Pokud máš mozilu Firefox, tak ti poradím konkrétně, s explorerem neporadím, ten nemám.

ano mám děkuji

19.2.2007 18:16

danemary napsal(a):
ano mám děkuji

Tak ve Firefoxu je to následovně:

Takže si klikneš nahoře na hlavní menu: Nástroje - Možnosti - záložka obsah - a zaškrtni položku Načíst automaticky obrázky.

To by mohlo být ono, tak na to koukni.

19.2.2007 18:46

lesterka napsal(a):
Tak ve Firefoxu je to následovně:

Takže si klikneš nahoře na hlavní menu: Nástroje - Možnosti - záložka obsah - a zaškrtni položku Načíst automaticky obrázky.

To by mohlo být ono, tak na to koukni.

povedlo se díky moc

19.2.2007 20:33

danemary napsal(a):
povedlo se díky moc

Super, tak gratuluji

Přidejte reakci

Přidat smajlík