Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

cobli

20.2.2007 14:01
cobli

ahoj,dneska se mi stalo s mým RR-10měs. něco co mě vystrašilo,normálně seděl na pělíšku a já si ho šla pomazlit,tak jsem si ho prohlížela a najela jsem na něco tvrdýho,na kousku srsti na hlavě měl zaschlou hlínu nebo co to bylo,trochu jsem to chytla,a stou hlinou vypadla i srst s kořínkem,na hlavě mu to ted chybí kousek kde to vypadlo nevim jestli bych se měla bát ,má tam jen růžovou kůži,krev neteče..klíště tam není. Nemáte s tím zkušenosti ? Myslím,že se někde škrábnul tak proto to tam takhle měl,strašně si to drbal, dá se to namazat obyčejným framikoinem nebo otírat heřmánkem ? Díky za radu ! =(

20.2.2007 14:44

cobli napsal(a):
ahoj,dneska se mi stalo s mým RR-10měs. něco co mě vystrašilo,normálně seděl na pělíšku a já si ho šla pomazlit,tak jsem si ho prohlížela a najela jsem na něco tvrdýho,na kousku srsti na hlavě měl zaschlou hlínu nebo co to bylo,trochu jsem to chytla,a stou hlinou vypadla i srst s kořínkem,na hlavě mu to ted chybí kousek kde to vypadlo nevim jestli bych se měla bát ,má tam jen růžovou kůži,krev neteče..klíště tam není. Nemáte s tím zkušenosti ? Myslím,že se někde škrábnul tak proto to tam takhle měl,strašně si to drbal, dá se to namazat obyčejným framikoinem nebo otírat heřmánkem ? Díky za radu ! =(

Neslíš to nebyla hlína, ale zaschlý a odhojený stroupek, a růžová kůže pod tím obyčejná jizva, která zarůst může, ale taky nemusí.

cobli

20.2.2007 15:27
cobli

mucholabka napsal(a):
Neslíš to nebyla hlína, ale zaschlý a odhojený stroupek, a růžová kůže pod tím obyčejná jizva, která zarůst může, ale taky nemusí.

snad zaroste ...díky za radu ... ted jenom přemýšlím,jestli se to bre jako vada - na výstavách ? .. díky !! ..mohla bych tomu nějak pomoct ?

21.2.2007 17:07

cobli napsal(a):
snad zaroste ...díky za radu ... ted jenom přemýšlím,jestli se to bre jako vada - na výstavách ? .. díky !! ..mohla bych tomu nějak pomoct ?

Ahoj.Náš plavej hovík si o branku ,jak chtěl zahnat zlodějě,udělal pořádnej šrám /asi 5 cm/na čumáku.No nádhera.Hned jsem mu to namazala gelem na popáleniny a pooperační jizvy/JUWIM GEL/ mimochodem je to výborný i na vrásky.Hodně rychle se to zatáhlo a začalo se to pěkně hojit./Používá to celá naše rodina na různé odřeniny a drobné úrazy./
Jsou to teď asi 3 měs.a pěkně to zarostlo.Tento gel se dá koupit jen u fy.Natim a.s.
Za opravnou 276/8 PSČ 151 23 Praha 5.tel.257 282 283-6. Snad na dobírku./ asi 100 kč/10ml/.Stačí opravdu malé množství. Na výstavách se to občas maskuje šminkama.Jako vadu to myslím nikdo nebere,ale je lepší nepoutat pozornost.Rozhodčí jsou různí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík