korra
napsal(a):
Zdravim,
pre vsetkych ktori krmia prirodzenou surovou stravou. Rozhodla som sa prejst na tento typ krmenia len nedavno, zaujimali by ma Vase skusenosti, a aj recepty.
Mame uz prve uspechy...teda v "chutnosti", ziadne prehovaranie ako pri granuliach
Přešla jsem na BARF (syrovou stravu) nedávno cca před měsícem. Mám 4 psy, 3 nemají žádný problém, pozoruji jen zhoršení kvality srsti, ale bude to asi jen přechodné. Jeden pes má ovšem projevy až alergické - drbe se, vypadává mu srst, hodně zhubnul. Odčervený je. Pravda je, že sklony k potravní alergii měl vždycky a dlouho nám trvalo, než jsme našli granule, které mu vyhovovaly (First Mate Maitenance). Hlavně kvůli němu jsem začala krmit BARF. Jsem zvědavá, zda se jedná o projev očisty organizmu nebo je to opravdu alergie na některou složku potravy. Alergologické testy jsme zatím neabsolvovali, pokud ale problém do měsíce nevymizí, půjdeme na ně. Pozorovali jste někdo podobný problém? Snažím se, aby byla strava pestrá a vyvážená. Přidávám vitamíny, bio oleje, semínka a kvalitní suroviny.