Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

satix

25.2.2007 18:53
satix

jsou tu nějací staforďáci???

25.2.2007 19:00

satix napsal(a):

No jasně, že tady jsou stafordáři

satix

25.2.2007 19:09
satix

satix napsal(a):

...

satix

25.2.2007 19:10
satix

mucholabka napsal(a):
No jasně, že tady jsou stafordáři

to je super, aspon nekdo...

satix

2.3.2007 13:26
satix

satix napsal(a):

no tak kde mate ty stafordy!

2.3.2007 16:22

satix napsal(a):

Taky zdavímee

pavels

2.3.2007 16:44
pavels

mmagic j napsal(a):

Zde má 7,5 měsíce stará fenka

2.3.2007 16:48

satix napsal(a):

Stafordar sice nejsem, ale mam dve stafordsirske bulterierky.jinak Stafordi a ostane vsichni psi typu bull jsou naprosto super

pavels

2.3.2007 16:52
pavels

pavels napsal(a):
Zde má 7,5 měsíce stará fenka

Na balkoně.

2.3.2007 17:25

satix napsal(a):

Tak jsem se dnes pokoušela fotit Bucu v tahu. No, bude mi s tím muset někdo pomoct, zítra ji postavím a přítel bude fotit. Dala jsem jí na zem maso, připla jsem ji vodítkem ke plotu. Tah opravdu vyvinula, jenže to kožené vodítko přervala. Ach jo. Ještě že neruplo včera na obranách.

2.3.2007 17:26

mucholabka napsal(a):
Tak jsem se dnes pokoušela fotit Bucu v tahu. No, bude mi s tím muset někdo pomoct, zítra ji postavím a přítel bude fotit. Dala jsem jí na zem maso, připla jsem ji vodítkem ke plotu. Tah opravdu vyvinula, jenže to kožené vodítko přervala. Ach jo. Ještě že neruplo včera na obranách.

A máme krásný nový obojek :-)

satix

3.3.2007 15:40
satix

mucholabka napsal(a):
A máme krásný nový obojek :-)

no tak to je super, konecne nejaci stafordaci, uz sem myslela ze stafi vymreli...

jestli si nekdo chce psat neo neco moje icq 255453935 tak se ozvete, vsechno ohledne stafu vitano! s pozdravem Mariana a Chucky

3.3.2007 21:53

satix napsal(a):
no tak to je super, konecne nejaci stafordaci, uz sem myslela ze stafi vymreli...

jestli si nekdo chce psat neo neco moje icq 255453935 tak se ozvete, vsechno ohledne stafu vitano! s pozdravem Mariana a Chucky

Já dnes nemám čas, ale určitě se připojím na pokec. Mám teď zkaženou náladu na rok dopředu. Moc chci pita, navštívila jsem chovatele-plánuju to ale dost dopředu. No, a od toho chovatele je teď na prodej jeden skvělý úžasný pes, krásný, v povaze, se super rodokmenem. Ach jooo, ale já teď na něj nemám místo ani sumu na účtě...možná kdyby ta suma byla, tak by se i místo našlo...kurňa, to je šance jak nikdy a zrovna já to musím pros..at.

satix

4.3.2007 22:14
satix

mucholabka napsal(a):
Já dnes nemám čas, ale určitě se připojím na pokec. Mám teď zkaženou náladu na rok dopředu. Moc chci pita, navštívila jsem chovatele-plánuju to ale dost dopředu. No, a od toho chovatele je teď na prodej jeden skvělý úžasný pes, krásný, v povaze, se super rodokmenem. Ach jooo, ale já teď na něj nemám místo ani sumu na účtě...možná kdyby ta suma byla, tak by se i místo našlo...kurňa, to je šance jak nikdy a zrovna já to musím pros..at.

a za kolik toho pitta prodavaji? urcite to neni zas tak hrozne... nas stafik stal 18.000 coz si myslim ze dost je... a to mas vyhlidle stene neo kolik mu je?

5.3.2007 07:39

satix napsal(a):
a za kolik toho pitta prodavaji? urcite to neni zas tak hrozne... nas stafik stal 18.000 coz si myslim ze dost je... a to mas vyhlidle stene neo kolik mu je?

No, chtějí za něj mnohem víc :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík