veve
napsal(a):
Nejsem pejskař, ale miluju všechny zvířata. Včerejší výměna manželek mě šokovala. Viděl to někdo? Dá se s tím něco dělat? To je přece týrání zvířat.
je to hnus, taky je mi to proti srstsi, nejradši bych je viděla v té kleci!!Chudáček pejsek!!! Jinak se podívej na nemoderované diskuse.Tam se o tom píše snad cely den na několik témat asi 5!!Podívej se na p.Malhelm, pes v kleci, výměna manželek...)
anděla

jane007
napsal(a):
je to hnus, taky je mi to proti srstsi, nejradši bych je viděla v té kleci!!Chudáček pejsek!!! Jinak se podívej na nemoderované diskuse.Tam se o tom píše snad cely den na několik témat asi 5!!Podívej se na p.Malhelm, pes v kleci, výměna manželek...)
napsala jsem 10 stížností na novu a možná zavolám na volejte novu
nerosekdas
napsal(a):
Zdravím vás, na tu výměnu manželek jsem nekoukal, můžete mi někdo prosím přiblížit, co se tam dělo tak závažného? Dík
V jedné rodině měli asi 10ti-měsíční štěně labradora zavřené doma ve výstavní kleci, ve které si fenka mohla max. stoupnou a lehnout, jinak nic.
Pán se oháněl tím, že to má jako boudu a že proběhnout se může, když ji jdou vyvenčit. Paní dokonce tvrdila, že jim to poradil chovatel.
Jejich hlavní důvod byl, aby jim pes náhodou v bytě něco neponičil a nebyly po zemi chlupy.
No děs a hrůza
nerosekdas
napsal(a):
Zdravím vás, na tu výměnu manželek jsem nekoukal, můžete mi někdo prosím přiblížit, co se tam dělo tak závažného? Dík
Manželé žijíci v Praze v bytě mají doma fenku labradora, která je célé dny zavřena v kleci(možná má m2). Fenka nesmí být puštěna po bytě, protože by tam měli chlupy. Podle majitelů je fenka štastná, protože je prý jako kdyby byla v boudě. A toto jim poradil chovatel takže na tom nesmí být nic strašného!!!! Toho chovatele i majitele bych chtěla potkat a taky je zavřít do klece do které by si jen lehli a pořádně se neotočili. Nechápu proč si takový lidi pořizují psa?? Fenky je mi upřímně strašně moc líto a doufám že je to ojedinělí případ.....
A já si říkám jak týrám našeho psa, když chceme malovat a tak spíme na gauči, a on se tam už POUZE přes noc nevejde, takže musí spát u sebe na pelíšku nebo kdekoliv jinde po celém bytě.
dita
napsal(a):
Manželé žijíci v Praze v bytě mají doma fenku labradora, která je célé dny zavřena v kleci(možná má m2). Fenka nesmí být puštěna po bytě, protože by tam měli chlupy. Podle majitelů je fenka štastná, protože je prý jako kdyby byla v boudě. A toto jim poradil chovatel takže na tom nesmí být nic strašného!!!! Toho chovatele i majitele bych chtěla potkat a taky je zavřít do klece do které by si jen lehli a pořádně se neotočili. Nechápu proč si takový lidi pořizují psa?? Fenky je mi upřímně strašně moc líto a doufám že je to ojedinělí případ.....
A já si říkám jak týrám našeho psa, když chceme malovat a tak spíme na gauči, a on se tam už POUZE přes noc nevejde, takže musí spát u sebe na pelíšku nebo kdekoliv jinde po celém bytě.
Tak to je dost humus...Já osobně zcela sdílím celý svůj byt(a to je hodně velký) se dvěma pitbulíky.Sice je třeba pořád dokola uklízet a člověk si musí zvyknout na psí chlupy, které nejdou pryč, úplně na všem, ale nevyměnil bych to ani za nic!!!A úplně s přehledem si je oba večer nakvartýruju i do postele
Mám bohužel pocit, že až tak ojedinělý případ to nebude...A určitě ne zdaleka nejhorší příklad týrání zvířat...