jaanna
napsal(a):
Dobrý den,chci si pořídit jorka a proto prosím, zda byste mi nemohli doporučit dobrou chov.stanici?Jde mi převážně o zdravý, pěkné jedince a dobrou povahu.Také, aby je neměli jen na zisk a věnovali se jim.Máte s nějakou stanicí dobré zkušenosti?Budu ráda za každou radu.
Nikdo neporadí? :-((
jaanna
napsal(a):
Dobrý den,chci si pořídit jorka a proto prosím, zda byste mi nemohli doporučit dobrou chov.stanici?Jde mi převážně o zdravý, pěkné jedince a dobrou povahu.Také, aby je neměli jen na zisk a věnovali se jim.Máte s nějakou stanicí dobré zkušenosti?Budu ráda za každou radu.
Dobrý den,
zkuste se podívat na stránky chovatelského klubu Yorkshire teriérů na www.yorkshire-club.cz. Je tam odkaz na chovatelskou inzerci, tak tam snad něco naleznete. Jsou tu inzeráty pouze na jorkšírky s PP. Teď tam inzeruje např. paní Dagmar Valešová, která je členkou výboru klubu. Ale s touto paní nemáme osobní zkušenosti. Naší jorkšírku máme z chovatelské stanice Z trojských vinic a tuto stanici můžeme doporučit.
P.S. Někdo tam dal hodně moc odkazů na nějaké stránky![]()
![]()
, takže se tím budete muset prolistovat, abyste našli nějaké inzeráty.
Držím palečky, ať najdete nějakého dobrého chovatele a přeji, ať vám jorkšírek dělá jen radost.![]()
![]()
![]()
Markéta
jaanna
napsal(a):
nechci moc radit,ale mám dobrou skušenost s pani danusí řehákovou,z chomutova.adresa webu je miocuore.cz .Má 6 dní staré štěnacka
jaanna
napsal(a):
Zkuste to tady.
http://www.yorkieland.cz/