Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.3.2007 13:36

Čauky,
máme 2,5 roku starého křížence a už asi před půl rokem jsme si všimli, že onanuje a to až do konce, provozuje to snad denně. Máme v tomto směru neobvyklého psíka nebo je to normální jev? My jsme se s tím nikdy předtím nesetkali.
Dokud bydlí venku, je nám to jedno, ale pokud bychom ho chtěli chovat v bytě, je to docela nepříjemné a asi by to bylo třeba řešit kastrací :-(
Díky za Vaše názory a postřehy.

6.3.2007 13:54

hancus napsal(a):
Čauky,
máme 2,5 roku starého křížence a už asi před půl rokem jsme si všimli, že onanuje a to až do konce, provozuje to snad denně. Máme v tomto směru neobvyklého psíka nebo je to normální jev? My jsme se s tím nikdy předtím nesetkali.
Dokud bydlí venku, je nám to jedno, ale pokud bychom ho chtěli chovat v bytě, je to docela nepříjemné a asi by to bylo třeba řešit kastrací :-(

A jak to prosím tě vypadá? Drží si ho pacičkou...?

6.3.2007 14:00

impact napsal(a):
A jak to prosím tě vypadá? Drží si ho pacičkou...?

No, nesledujem ho zrovna důkladně, jaksi si tam žďuchá čumákem tak dlouho, až je kolem něj mokro

6.3.2007 14:11

hancus napsal(a):
No, nesledujem ho zrovna důkladně, jaksi si tam žďuchá čumákem tak dlouho, až je kolem něj mokro

znám to....náš NO to kdysi dělal taky - tak zvláštně si sedl až úplně na zadek - začal se dole lízat a pravidelně si stahovat tu svoji chlupatou bambuly a olizovat se, až se mu třepala celá prdel a normálně dělal takový ujetý pohyby - no divný...dělával to i 5x denně

6.3.2007 14:22

sabina napsal(a):
znám to....náš NO to kdysi dělal taky - tak zvláštně si sedl až úplně na zadek - začal se dole lízat a pravidelně si stahovat tu svoji chlupatou bambuly a olizovat se, až se mu třepala celá prdel a normálně dělal takový ujetý pohyby - no divný...dělával to i 5x denně

A v kolika ho to přešlo?

6.3.2007 14:24

hancus napsal(a):
Čauky,

Měl jsem taky křížence, něco mezi jezevčíkem a buldokem a dělal to rad a často. Občas měl trošku útlum, ale pak byl schopen uspokojit každou nohavici, hadr, polštář prostě co našel. Nic zvláštního bych v tom nehledal to je příroda, zkuste ho občas nechat proběhnout mezi psama a ono ho to přejde

6.3.2007 14:30

obelix napsal(a):
Měl jsem taky křížence, něco mezi jezevčíkem a buldokem a dělal to rad a často. Občas měl trošku útlum, ale pak byl schopen uspokojit každou nohavici, hadr, polštář prostě co našel. Nic zvláštního bych v tom nehledal to je příroda, zkuste ho občas nechat proběhnout mezi psama a ono ho to přejde

Je ve výběhu s kamošem, který je pravda o něco starší a už ne tak hravý, kontaktu s ostatními psy mu nebráníme.

6.3.2007 14:32

hancus napsal(a):
Je ve výběhu s kamošem, který je pravda o něco starší a už ne tak hravý, kontaktu s ostatními psy mu nebráníme.

nikdy ho to nepřešlo

6.3.2007 14:33

sabina napsal(a):
nikdy ho to nepřešlo

No, pěkný vyhlídky, nehledě na to, že je mu jedno kolik obecenstva ho přitom pozoruje, je to někdy nepříjemné, když to vidí cizí lidé třeba na zahrádce u hospody...

6.3.2007 18:22

hancus napsal(a):
Čauky,

Ahoj, já mám pejska trpasličího pinče nar.11.3.06. Když se to stalo poprvé byla jsem dost v šoku měl ho celého venku obrovskýho na to jak je malej a stříkal všude bylo sperma nebo co to bylo a i krev. chudáček můj. No a od té doby to dělá tak 1x týdně, nejlépe by chtěl semnou úchylák malej, to mu ovšem zakuzuju. Ono ho stačí chvilku mazlit a už mu leze ven, nekdy si toho nevšimnu a už je všude mokro. Snad zněj bude dobrej plemeník :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík