z8
napsal(a):
A další
A další
www.puppia.cz
martina
napsal(a):
Já tady mám taky téma JORCI V JAPONSKU, tam jsou oblečky jedné japonské firmy, a byla jsem osočena, že je to týrání psů a ať s tím přestanu. Kdyžtak se tam podívej.
A přidáte sdresu?
Já jsem se zrovna domlouvala přes e-mail s řiditelem firmi puppia
a on mi nabídl:letáky,brožurky a dokonce slevu 8%!Jo barala bych to za to že je nikde nebudu rozhlašovat že je to týrání psů atd...Ale oni to tam nabízí úplně zdarma(letáky) a sleva 8% je tam na všechno!!!
To jste navrhovala Vy?
z8
napsal(a):
A přidáte sdresu?
a on mi nabídl:letáky,brožurky a dokonce slevu 8%!Jo barala bych to za to že je nikde nebudu rozhlašovat že je to týrání psů atd...Ale oni to tam nabízí úplně zdarma(letáky) a sleva 8% je tam na všechno!!!
To jste navrhovala Vy?
Jéžíš!!!Už jsem to pochopila!!!!!
Myslíte ve Fauně,že???
A tu adresu jsem taky zkomolila!
Nechápu ty lidi co vám tam psali!Vy to tam dáte a oni by Vás nejradči upálili!
z8
napsal(a):
A přidáte sdresu?
To jste navrhovala Vy?
Tohle se už objevilo na nemoderované diskusi ( byla jsem zadavatelka příspěvku )
Reakce byly smíšené, osobně si myslím proč ne, pokud to pejskovi nevadí...
puppy
napsal(a):
Tohle se už objevilo na nemoderované diskusi ( byla jsem zadavatelka příspěvku )
Reakce byly smíšené, osobně si myslím proč ne, pokud to pejskovi nevadí...
Já si právě myslim že jim to vadí nejsou to lidé!!! Ale zvířata. Chápu že pro některá plemena je nutnost dát jim na zimu obleček ale tohle je vážně přehnané :-(
luucka
napsal(a):
Já si právě myslim že jim to vadí nejsou to lidé!!! Ale zvířata. Chápu že pro některá plemena je nutnost dát jim na zimu obleček ale tohle je vážně přehnané :-(
No tak určitě se to nesmí přehánět
Třeba čepice, kšiltovky a náhrdelníky s krystaly pejsek asi nijak neocení, spíš mu budou překážet
luucka
napsal(a):
Wow
Podívej se na: www.puppia.cz !
Tam jsou ty ceny přesnější(a ještě horší)!Nevím proč je to tak drahé...
anděla

z8
napsal(a):
Podívej se na: www.puppia.cz !
Tam jsou ty ceny přesnější(a ještě horší)!Nevím proč je to tak drahé...
hele když chcete mít psa jako člověka tak jste si ho neměli kupovat