Den potom se nám usadil před barákem tento krasavec . objevil se ráno celé dopoledne ač nikdo nebyl doma čekal před vchodem . Nechat si ho nemůžeme takže případní zájemci pište na Email agapet@centrum.cz. Tipuju kříženec Bernský salašnický a RTW
danemary
napsal(a):
Den potom se nám usadil před barákem tento krasavec . objevil se ráno celé dopoledne ač nikdo nebyl doma čekal před vchodem . Nechat si ho nemůžeme takže případní zájemci pište na Email agapet@centrum.cz. Tipuju kříženec Bernský salašnický a RTW
nenapsala jsem povahově je úplně super milý mazlivý nevšímá si slepic apod. KLidně K odrostlejším dětem naše děti 11 a 5 ú plně bez problémů. A věk tipuju maximálně na 3 roky ale spíš míň. Určitě by se hodil i na výc vik základní poslušnost zvládá.
danemary
napsal(a):
Možná by pomohlo napsad, odkud jste.
danemary
napsal(a):
posouvám
zase posouvám ale je to nároč Nikoho nalezený pes nezajímá MP obecní úřad jediný útulek v okolí je soukromý s paní se znám mám od ní fenku jednu z našich 5 takže variantu odvést psa tam beru jako poslední péče výborná ale prostě se mi ji nechce zatěžovat zvířetem byt 1 navíc. Proto prosím kdo by o něj měl zájem nebo o někom věděl tak se ozvěte.Jo a taky by mně zajímalo jaký máte zkušenosti s takovým přístupem úřadů ev. jak na ně??