Moje fenka labradora nedávno oslavila své 1.narozeniny, a tak začínám pomalu přemýšlet o granulých pro dospěláky. Zatím ji krmím Acanou Puppy Large Breed. Myslíte, že bude nejlepší, když najedu na Acanu pro dospělé nebo mám značku změnit? Taky nevím jestli dospěláckou Acanu Adult Large Breed nebo Premium Adult. A jestli jinou značku tak, kterou.
Besynka má 28 kg a nějakých 50 cm (je velice těžké ju udžet v klidu abych ju mohla pořádně změřit)
Je to takový můj MiniLabsík :-)
cobli

harryz
napsal(a):
Moje fenka labradora nedávno oslavila své 1.narozeniny, a tak začínám pomalu přemýšlet o granulých pro dospěláky. Zatím ji krmím Acanou Puppy Large Breed. Myslíte, že bude nejlepší, když najedu na Acanu pro dospělé nebo mám značku změnit? Taky nevím jestli dospěláckou Acanu Adult Large Breed nebo Premium Adult. A jestli jinou značku tak, kterou.
Besynka má 28 kg a nějakých 50 cm (je velice těžké ju udžet v klidu abych ju mohla pořádně změřit)
Je to takový můj MiniLabsík :-)
jestli ti vyhovuje,tak neměn ! .. není důvod, jenom přejdi pro dospěláky,
A k té druhé části,dívala jsem se na ty krmiva a je to celkem stejné
Pbě by vyhovovali !
cobli
napsal(a):
jestli ti vyhovuje,tak neměn ! .. není důvod, jenom přejdi pro dospěláky,
A k té druhé části,dívala jsem se na ty krmiva a je to celkem stejné
Pbě by vyhovovali !
Já bych na granule pro dospěláky ještě nepřecházela. U labradorů stačí až v roce a půl, dokonce i ve dvou letech. Ve štěněcích je více vitamínů a potřebných látek..