Granulove krmivo Biomill a Eukanuba

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.3.2007 02:59

Zdravim vsechny, jaky mate nazor na granulove krmivo Biomill? (Puvodem ze svycarska.) V porovnani s Eukanubou. Docetla jsem se, ze Eukanuba byla zarazena mezi rizikova nekvalitni krmiva. Mate o tomto problemu nekdo blizsi informace?
Eukanubou krmim bulika seniora 11let.
Dekuji za odpovedi.......

28.3.2007 07:33

sylvia napsal(a):
Zdravim vsechny, jaky mate nazor na granulove krmivo Biomill? (Puvodem ze svycarska.) V porovnani s Eukanubou. Docetla jsem se, ze Eukanuba byla zarazena mezi rizikova nekvalitni krmiva. Mate o tomto problemu nekdo blizsi informace?

Tak já krmím Biomillem a jsme spokojení všichni. Já, že mi to psi pěkně s chutí baští, a pesani že jim to vyhovuje. Mladá briardice (1rok) baští zátěžovku, 3 letý foxlík a 7 letý brioš mají taky zátěžovku a 5 letý brioš baští jehněčí s rýží. Ten měl alergii na jiné krmení a po jehněčce se spravil, srst dorostla, nedrbe se....taky naše dnes 10 letá briardí babča je na senioru, a je spokojená.
Vidím to jak na jejich kondici, tak na srsti, a celkově vypadají v pohodě. Nemají ani jeden zažívací problémy, nebo jiné.
Prostě jsme s krmením spokojení.

A Eukanubou zkušenosti nemám, ale že by byla nekvalitní, to jsem nikde neslyšela. Ale určitě se tu vyjádří chovatelé, kteří ji krmí.

28.3.2007 09:26

danan napsal(a):
Tak já krmím Biomillem a jsme spokojení všichni. Já, že mi to psi pěkně s chutí baští, a pesani že jim to vyhovuje. Mladá briardice (1rok) baští zátěžovku, 3 letý foxlík a 7 letý brioš mají taky zátěžovku a 5 letý brioš baští jehněčí s rýží. Ten měl alergii na jiné krmení a po jehněčce se spravil, srst dorostla, nedrbe se....taky naše dnes 10 letá briardí babča je na senioru, a je spokojená.
Vidím to jak na jejich kondici, tak na srsti, a celkově vypadají v pohodě. Nemají ani jeden zažívací problémy, nebo jiné.
Prostě jsme s krmením spokojení.

A Eukanubou zkušenosti nemám, ale že by byla nekvalitní, to jsem nikde neslyšela. Ale určitě se tu vyjádří chovatelé, kteří ji krmí.

krmila jsem Eukanubou , pes měl měl po ní řídká a velká hovínka a navíc začal červenat. Po diskuzi s ostatními pejskaři jsem přešla na ProPlan Athletic a jsem já i pes moc spokojená, bobky tuhé a malé, srst nádherná. Ale každý pes asi reaguje na různá krmiva různě

28.3.2007 18:13

sylvia napsal(a):

Tak já krmím Biomillem naší seniorku. Předtím měla Hills redukční a udržovací dietu, protože po kastraci zlenivěla a ztloustla, a na rozdíl od Hillsu jí chutnaj (už máme asi 4. pytel) a zhubla, takže na ně nedám dopustit .
Černí psi, co znám po něm nehnědnou, ale moje mladá harlekýnka zhnědla, takže už jima nekrmím, ale strašně jí chutnaly. A taky kočky se po nich můžou umlátit .
S Eukanubou jsem nikdy nekrmila, přijde mi předražená na to, jaký má složení, ten Biomill je určitě kvalitnější. Já bych ho být tebou určitě zkusila

28.3.2007 18:50

sylvia napsal(a):

já krmila Eukanubou a moji pudlové se začali drbat a lomila se jim srst,takže mi též nepřipadá kvalitní,Biomill neznám ,krmím Hilsem

Přidejte reakci

Přidat smajlík