Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

satix

28.3.2007 18:00
satix

tak tohle je muj milacek amstaf... zacali sme chodit na cvicak... pochlubte se taky jak vy cvicite...

28.3.2007 19:28

satix napsal(a):
tak tohle je muj milacek amstaf... zacali sme chodit na cvicak... pochlubte se taky jak vy cvicite...

Třeba takhle

28.3.2007 19:30

mucholabka napsal(a):
Třeba takhle

...nebo takhle

28.3.2007 19:31

satix napsal(a):

..někdy i takhle

satix

28.3.2007 19:31
satix

satix napsal(a):

satix

28.3.2007 19:37
satix

mucholabka napsal(a):
Třeba takhle

no ty my jsme jeste miminko, zatim se ucime zaklady

satix

28.3.2007 19:41
satix

mucholabka napsal(a):
..někdy i takhle

28.3.2007 20:40

satix napsal(a):

My teď máme 10 měsíců, a fotky jsou už staré, nejnovější z 15. ledna :-)

28.3.2007 20:43

satix napsal(a):

Tak mi se taky přidáme, ačkoli nemám amstafa

Nejdříve tam jedeme...

28.3.2007 20:45

jessie napsal(a):

Nejdříve tam jedeme...

Pak cvičíme...

28.3.2007 20:46

jessie napsal(a):
Pak cvičíme...

A nakonec jedeme domů...

28.3.2007 20:46

jessie napsal(a):

Nejdříve tam jedeme...

Omlouvám se za kvality fotek, je to focené telefonem.

28.3.2007 20:49

satix napsal(a):

Retrieveří cvičák v Kolodějích

28.3.2007 20:54

satix napsal(a):

www.zkozitenice.cz

28.3.2007 20:56

tlapka napsal(a):
www.zkozitenice.cz

a znovu

28.3.2007 20:58

tlapka napsal(a):
www.zkozitenice.cz

do třetice

30.3.2007 12:06

satix napsal(a):

Ták. My jsme po dlouhé době taky začali jezdit na cvičák a docela čurina.

Lávka...

30.3.2007 12:07

impact napsal(a):
Ták. My jsme po dlouhé době taky začali jezdit na cvičák a docela čurina.

Lávka...

Zapředu ovčák, zezadu pitbul....

30.3.2007 12:08

impact napsal(a):
Zapředu ovčák, zezadu pitbul....

Čekám, čekám...

30.3.2007 12:10

impact napsal(a):
Čekám, čekám...

A mám tě.

30.3.2007 12:11

impact napsal(a):
A mám tě.

Chvilka odpočinku. Ovšem mrňata neodpočívají.

30.3.2007 12:12

impact napsal(a):
Chvilka odpočinku. Ovšem mrňata neodpočívají.

Elááá hop.

30.3.2007 12:14

impact napsal(a):
Elááá hop.

Tak já taky přidám toho svého pracanta

30.3.2007 12:15

pitimiti napsal(a):
Tak já taky přidám toho svého pracanta

.

30.3.2007 12:17

pitimiti napsal(a):
.

Jéžiš to je hovádko... Kolik váží? Tomu bych asi kousnout jen tak nedala.

30.3.2007 12:18

pitimiti napsal(a):
stopička

a ještě jendou při jeho nejoblíbenější činnosti.

30.3.2007 12:19

impact napsal(a):

ještě jedna

30.3.2007 12:21

impact napsal(a):

Myslíš to moje? No jo, hovádko to teda je. Já ráda hovádka
Váží něco kolem 56kg

30.3.2007 13:19

pitimiti napsal(a):
Myslíš to moje? No jo, hovádko to teda je. Já ráda hovádka
Váží něco kolem 56kg

Je fakt krásnej a hrozně mě potěšilo, že jde s caníkem takhle pracovat! Před tím, než jste mě vyvedli z omylu na "caním" fóru, jsem si myslela, že jsou to nezávislí pohodáři, které je těžko motivovat (něco jako můj labís)... Caník je teď můj horký favorit
Jen mne napadlo - na té fotce nevypadáte nějak zvlášť mohutně a silně, jak ho při obranách udržíte? Já mám problémy i se svojí 30 kilovou beauceronkou a to nejsem nějaká křehulinka... Ona je šídlo a jak jí to děsně baví, dává do útoku veškerou sílu i kinetickou a po 20 min. jsem jak po posilovně. 56 kilo si nedovedu představit, ale možná je caník rozvážnější a tak sebou necuká...?

30.3.2007 13:20

marcha napsal(a):
Je fakt krásnej a hrozně mě potěšilo, že jde s caníkem takhle pracovat! Před tím, než jste mě vyvedli z omylu na "caním" fóru, jsem si myslela, že jsou to nezávislí pohodáři, které je těžko motivovat (něco jako můj labís)... Caník je teď můj horký favorit
Jen mne napadlo - na té fotce nevypadáte nějak zvlášť mohutně a silně, jak ho při obranách udržíte? Já mám problémy i se svojí 30 kilovou beauceronkou a to nejsem nějaká křehulinka... Ona je šídlo a jak jí to děsně baví, dává do útoku veškerou sílu i kinetickou a po 20 min. jsem jak po posilovně. 56 kilo si nedovedu představit, ale možná je caník rozvážnější a tak sebou necuká...?

... a ještě jedna z poslušnosti...To Barunce moc jde, když mám míček nebo ňamku...

30.3.2007 15:01

marcha napsal(a):

No i když se to možná nezdá tak mám váhově docela hodně navrch ale spíš si myslím, že jde o cvik naučit se s tou váhou zacházet... Když si hrajeme a taháme se za peška tak jsem schopná ho i trošičku "poponést" A při obranách ho taky udržím. On sice páru má ale už vím jak na něj. Akorát kdybychom chtěli na kruhovku tak asi za chvíli nezvládám a neudržím ho. On co dělá tak že couvne a tím má trochu rozeběh a skočí dopředu, ale to se nechá ustát Jediný, kdy ho neudržím tak to když visí na rukávu na figurantovi a ten ho tahá někam pryč. Tak oba - Peeta a figuranta - už fakt nezvládám
A jelikož už jsme se dostali do stádia, kdy na obranách cvičíme víceméně už jen podle zkušebního řádu, tak tam už je navolno, takže není co držet

2.4.2007 14:26

pitimiti napsal(a):
No i když se to možná nezdá tak mám váhově docela hodně navrch ale spíš si myslím, že jde o cvik naučit se s tou váhou zacházet... Když si hrajeme a taháme se za peška tak jsem schopná ho i trošičku "poponést" A při obranách ho taky udržím. On sice páru má ale už vím jak na něj. Akorát kdybychom chtěli na kruhovku tak asi za chvíli nezvládám a neudržím ho. On co dělá tak že couvne a tím má trochu rozeběh a skočí dopředu, ale to se nechá ustát Jediný, kdy ho neudržím tak to když visí na rukávu na figurantovi a ten ho tahá někam pryč. Tak oba - Peeta a figuranta - už fakt nezvládám
A jelikož už jsme se dostali do stádia, kdy na obranách cvičíme víceméně už jen podle zkušebního řádu, tak tam už je navolno, takže není co držet

To už se těším, až budem dělat obrany na volno. Mám vždycky ruce jak opičák... Ona se taky rozbíhá a pak skočí. A když je v zákusu a mám jí tahat k sobě, aby nepřekusovala... jednou mi jí figurant bez varování pustil a seděla jsem potupně na zadku.
Je fakt, že když to člověk čeká, jde ukočírovat kdeco (moji dva miláčci mají dohromady 70 kilo), horší jsou nečekané výpady...
PS: Vysvětluji Báře, jak má přeskočit překážku...

Přidejte reakci

Přidat smajlík