Fotečky jezevčíků a kříženců

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.3.2007 17:03

Tak sem vkládejte fotečky jezevčíků a různých jejich kříženců Já vkládám našeho čistokrevného jezevce Broka...fotečka z procházky běžííím....

29.3.2007 17:03

madlenka napsal(a):
Tak sem vkládejte fotečky jezevčíků a různých jejich kříženců Já vkládám našeho čistokrevného jezevce Broka...fotečka z procházky běžííím....

A ještě jednou náš mimidog A teď se chlubte vy :)

29.3.2007 23:03

madlenka napsal(a):
A ještě jednou náš mimidog A teď se chlubte vy :)

Naše nadílka

29.3.2007 23:25

jezevcik napsal(a):
Naše nadílka

a i s maminkou

29.3.2007 23:30

jezevcik napsal(a):
a i s maminkou

maminka s tatínkem

30.3.2007 07:30

madlenka napsal(a):

Tohle je naše Astička, čistokrevná není, ale hodně se pojezevčila

30.3.2007 10:19

lump napsal(a):
Tohle je naše Astička, čistokrevná není, ale hodně se pojezevčila

Tak my máme taky jezevčici Lauru,ale už jí je 13 let a má se opravdu dobře. Na svůj věk nevypadá.

30.3.2007 10:37

madlenka napsal(a):

Ahoj lidičky. Nevěděli by jste o štěňatech drsnosrstého jezevčíka bez PP? Nebo o pejskovi stejné rasy, stáří do jednoho roku? Má sestřenka z Prahy shání a nemůže sehnat... Byli i v útulcích, ale bohužel většina tamních pejsků je už postarších a ona má dvě děti (10/6) a tak nechce riskovat
Díky za tipy

30.3.2007 12:34

eavy napsal(a):
Ahoj lidičky. Nevěděli by jste o štěňatech drsnosrstého jezevčíka bez PP? Nebo o pejskovi stejné rasy, stáří do jednoho roku? Má sestřenka z Prahy shání a nemůže sehnat... Byli i v útulcích, ale bohužel většina tamních pejsků je už postarších a ona má dvě děti (10/6) a tak nechce riskovat
Díky za tipy

moje trpasličí jezevčička, čistokrevná, teď bude dvouletá

30.3.2007 12:35

aluska napsal(a):
moje trpasličí jezevčička, čistokrevná, teď bude dvouletá

a ještě jedna z procházky

30.3.2007 12:50

madlenka napsal(a):

Tohle je Penny (čistokrevná, ale bez PP), foceno před 3 lety, to jí bylo 13 let, dnes už není mezi námi

31.3.2007 10:34

aktak napsal(a):
Tohle je Penny (čistokrevná, ale bez PP), foceno před 3 lety, to jí bylo 13 let, dnes už není mezi námi

Jen pro zajimavost neco bez PP, co vypada jako hladkosrsty jezevcik velikosti trpaslik. Je mu rok a pul, je naprosto nejezevcikovaty (poslusny, neni palicaty, hrozne submisivni).
Takze foto Jenicka s nasim 5 mesicu starym leonim klukem Drobkem (Fram Ensson Bohemia). Jsou to obrovsti kamaradi i kdyz Jenda slouzi hlavne jako hracka, od Drobka si necha s nadsenim libit absolutne vse...

31.3.2007 14:30

sona janska napsal(a):
Jen pro zajimavost neco bez PP, co vypada jako hladkosrsty jezevcik velikosti trpaslik. Je mu rok a pul, je naprosto nejezevcikovaty (poslusny, neni palicaty, hrozne submisivni).
Takze foto Jenicka s nasim 5 mesicu starym leonim klukem Drobkem (Fram Ensson Bohemia). Jsou to obrovsti kamaradi i kdyz Jenda slouzi hlavne jako hracka, od Drobka si necha s nadsenim libit absolutne vse...

Tak já taky přidám naši jezevčici. Jmenuje se Ketty a v červenci jí bude 8 let. Je to nezmar, neunavitelná fenečka. Běhá se mnou na vyjížďce s koníkama, v létě na běžky. Jsem ráda, že ji mám

majtá

31.3.2007 15:06
majtá

zuzanka napsal(a):
Tak já taky přidám naši jezevčici. Jmenuje se Ketty a v červenci jí bude 8 let. Je to nezmar, neunavitelná fenečka. Běhá se mnou na vyjížďce s koníkama, v létě na běžky. Jsem ráda, že ji mám

Tohle je moje Brita- standartka s PP, letos jí budou 4 roky. Fotka je z dneška...Brituška je na ní trochu nasraná, protože se jí nechtělo pózovat mezi kýčovitýma kytičkama

majtá

31.3.2007 15:08
majtá

majtá napsal(a):
Tohle je moje Brita- standartka s PP, letos jí budou 4 roky. Fotka je z dneška...Brituška je na ní trochu nasraná, protože se jí nechtělo pózovat mezi kýčovitýma kytičkama

Tady ještě jednou Brita v celé své kráse:o)

majtá

31.3.2007 15:14
majtá

majtá napsal(a):
Tady ještě jednou Brita v celé své kráse:o)

A krom téhle opravdové jezevčice mám i kříženkuAidu- taťka čistokrevný jezevčík, mamka čistokrevný voříšek. Aidince bude za pár měsíců rok.
Takže tady je taky jedna kýčovitá

31.3.2007 20:48

majtá napsal(a):
A krom téhle opravdové jezevčice mám i kříženkuAidu- taťka čistokrevný jezevčík, mamka čistokrevný voříšek. Aidince bude za pár měsíců rok.
Takže tady je taky jedna kýčovitá

Tak já dávám jednoho Broka z dneška

31.3.2007 20:49

madlenka napsal(a):
Tak já dávám jednoho Broka z dneška

A jeden Brok ze včerejší procházky To zrovna skákal Když šel, tak nebyl v tý záplavě zeleně ani vidět

31.3.2007 22:14

madlenka napsal(a):

Náš kříženeček jezevčíka s kníračem :o)

1.4.2007 21:41

annien napsal(a):
Náš kříženeček jezevčíka s kníračem :o)

naši čistokrevní

1.4.2007 21:42

jurasek napsal(a):
naši čistokrevní

Dasty

3.4.2007 12:46

madlenka napsal(a):

Tak je náš Kubík (to mu byly 3 měsíce).

3.4.2007 12:50

luonka napsal(a):

A tady je Kubíkovi už 5 měsíců. No pěkně si s ním užijeme. Lump každým coulem. I když nechápu kde tu energii furt bere

majtá

14.4.2007 22:41
majtá

luonka napsal(a):

Jé, malý Kubík vypadá jakmoje Brituška, když byla mimčo. Na téhle fotce jsou jí 2 měsíce, je to focené těsně po tom, co jsme ji přivezli domů....no a teď v červnu jí už budou 4 roky

15.4.2007 15:32

madlenka napsal(a):

Tak tohle jsou naši dva divoši - Nyno a Badik. Ten menší je teď už větší - maminka je drsňačka s papírama a tatínek voříšek. Nynóšek má oba rodiče drsňáky, i když tak sám možná úplně nevypadá:O)

15.4.2007 15:35

daree napsal(a):
Tak tohle jsou naši dva divoši - Nyno a Badik. Ten menší je teď už větší - maminka je drsňačka s papírama a tatínek voříšek. Nynóšek má oba rodiče drsňáky, i když tak sám možná úplně nevypadá:O)

Ještě jedna:O)

6.5.2007 19:24

daree napsal(a):
Ještě jedna:O)

moje dvě holčičky :)(s pp)jedné je 10týdnů druhé byl teď rok

6.5.2007 20:19

poustnikojot napsal(a):
moje dvě holčičky :)(s pp)jedné je 10týdnů druhé byl teď rok

nás 11letý, megaticky přerostlý se svým pokrevním bratrem novofundlandem

7.5.2007 09:15

rude napsal(a):
nás 11letý, megaticky přerostlý se svým pokrevním bratrem novofundlandem

Berry je mu 16 (veprostřed)

7.5.2007 09:33

madlenka napsal(a):

Moje Besinka - kříženec jezevčíka,

7.5.2007 09:34

madlenka napsal(a):

A další fotečka Besinky

sabora

9.5.2007 19:10
sabora

pajoch napsal(a):
A další fotečka Besinky

to-Fík minipes když jsem ho loni v lednu, to byly ty mrazy, přinesla domů z procházky, našla jsem ho na poli přimrzlého ke sněhu, neschopného stát na nohou, i najíst se bylo proněj vysilující, nerozkousal granule. tady je už vykoupaný a na všech 4. druhý den.

sabora

9.5.2007 19:12
sabora

sabora napsal(a):
to-Fík minipes když jsem ho loni v lednu, to byly ty mrazy, přinesla domů z procházky, našla jsem ho na poli přimrzlého ke sněhu, neschopného stát na nohou, i najíst se bylo proněj vysilující, nerozkousal granule. tady je už vykoupaný a na všech 4. druhý den.

v létě, jo a je to patrně mix dr. jezefčika

sabora

9.5.2007 19:15
sabora

sabora napsal(a):
v létě, jo a je to patrně mix dr. jezefčika

a tady ted se svou opravdu"velkou"láskou Jokynou

10.5.2007 18:18

sabora napsal(a):
a tady ted se svou opravdu"velkou"láskou Jokynou

náš Tomik..kříženec

maťa

10.5.2007 18:44
maťa

madlenka napsal(a):

Moje kříženka jezevčíka Kiki, nalezená loni v létě, v den mého svátku Byli jí cca 4 měsíce, dnes už má rok pryč a do naší smečky ovčandy, papiše a kavkazáčka, zapadla výborně

Tady s ovčandou Batulkou a papillonkem Gerčou

maťa

10.5.2007 18:45
maťa

madlenka napsal(a):

A tady s kavkazáčkem Agbíškem, takto spolu spinkají

Přidejte reakci

Přidat smajlík