Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.4.2007 11:28

Ahojky!

Pro své hovawarty hledám nějaký postroj na obranu.. už jsem koukala na dost nabídek, ale nechci jít do kůže, ráda bych nylonový, ale musí být polstrovaný nebo jinak dobře vystužený. Zatím mám normální postroj od manmatu, ale ten mi osobně připadá nevhodný.

Jestli víte kde by se dal sehnat nějaký dobrý postroj a máte s ním dobré zkušenosti.. Vaše rády a typy ocením, díky

5.4.2007 11:30

charon napsal(a):
Ahojky!

Pro své hovawarty hledám nějaký postroj na obranu.. už jsem koukala na dost nabídek, ale nechci jít do kůže, ráda bych nylonový, ale musí být polstrovaný nebo jinak dobře vystužený. Zatím mám normální postroj od manmatu, ale ten mi osobně připadá nevhodný.

Jestli víte kde by se dal sehnat nějaký dobrý postroj a máte s ním dobré zkušenosti.. Vaše rády a typy ocením, díky

A koukala jsi i na nylonové postroje od HST Čejka nebo Gappay?

5.4.2007 11:47

jindral napsal(a):
A koukala jsi i na nylonové postroje od HST Čejka nebo Gappay?

Na Gappay jsem už koukala, ale vzhledem k délce psa bych raději jinší typ postroje. Jinak HST Čejka jdu hned vyhledat, tam jsem určitě nekoukala. Díky

5.4.2007 15:13

charon napsal(a):
Ahojky!

Manmaťáckej je dobrej, hodně lidí jej na obranu používá - vydrží, je kvalitní, psa neškrtí ..... jinak jak už někdo psal HST Čejka nebo Gappay

cobli

5.4.2007 15:52
cobli

sofa napsal(a):
Manmaťáckej je dobrej, hodně lidí jej na obranu používá - vydrží, je kvalitní, psa neškrtí ..... jinak jak už někdo psal HST Čejka nebo Gappay

zkus se podívat na www.hofero.cz jejich výrobký jsou strašně kvalitní, nevím jaký by ti vyhovoval,jestli nějaký z nich, já s pesanem obrany nedělám

5.4.2007 20:39

charon napsal(a):
Ahojky!

Zkus juknout na www.propsy.eu - tam maji nylonove postroje bud od Polaru, nebo ted novy typ od VK brasnarstvi, prodavaji to jako autopasy, ale videla jsem to pouzivat i na obranach a dobry...

Přidejte reakci

Přidat smajlík