Ahojky!
Pro své hovawarty hledám nějaký postroj na obranu.. už jsem koukala na dost nabídek, ale nechci jít do kůže, ráda bych nylonový, ale musí být polstrovaný nebo jinak dobře vystužený. Zatím mám normální postroj od manmatu, ale ten mi osobně připadá nevhodný.
Jestli víte kde by se dal sehnat nějaký dobrý postroj a máte s ním dobré zkušenosti.. Vaše rády a typy ocením, díky
charon
napsal(a):
Ahojky!
Pro své hovawarty hledám nějaký postroj na obranu.. už jsem koukala na dost nabídek, ale nechci jít do kůže, ráda bych nylonový, ale musí být polstrovaný nebo jinak dobře vystužený. Zatím mám normální postroj od manmatu, ale ten mi osobně připadá nevhodný.
Jestli víte kde by se dal sehnat nějaký dobrý postroj a máte s ním dobré zkušenosti.. Vaše rády a typy ocením, díky
A koukala jsi i na nylonové postroje od HST Čejka nebo Gappay?
charon
napsal(a):
Ahojky!
Manmaťáckej je dobrej, hodně lidí jej na obranu používá - vydrží, je kvalitní, psa neškrtí ..... jinak jak už někdo psal HST Čejka nebo Gappay
cobli

sofa
napsal(a):
Manmaťáckej je dobrej, hodně lidí jej na obranu používá - vydrží, je kvalitní, psa neškrtí ..... jinak jak už někdo psal HST Čejka nebo Gappay
zkus se podívat na www.hofero.cz jejich výrobký jsou strašně kvalitní, nevím jaký by ti vyhovoval,jestli nějaký z nich, já s pesanem obrany nedělám
charon
napsal(a):
Ahojky!
Zkus juknout na www.propsy.eu - tam maji nylonove postroje bud od Polaru, nebo ted novy typ od VK brasnarstvi, prodavaji to jako autopasy, ale videla jsem to pouzivat i na obranach a dobry...