Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.10.2005 20:50

Ahoj, prosím tě, viděla jsem v Lovečtí psi,... fotku Tvého psa a jen by mě zajímalo, odkud je. Je moc, hezkej, ale to určitě víš, ne???

26.10.2005 13:58

v napsal(a):
Ahoj, prosím tě, viděla jsem v Lovečtí psi,... fotku Tvého psa a jen by mě zajímalo, odkud je. Je moc, hezkej, ale to určitě víš, ne???

Vim...

Je od Malikovych - Sable blues (http://www.cbox.cz/josef.malik/index-cz.htm)

26.10.2005 15:58

orin napsal(a):
Vim...

Je od Malikovych - Sable blues (http://www.cbox.cz/josef.malik/index-cz.htm)

Tak to je po Rochebym Suttonpark Sargeant Pepperovi?????

26.10.2005 19:42

v napsal(a):
Tak to je po Rochebym Suttonpark Sargeant Pepperovi?????

Tak tak... :-) Jmenuje se Ossian...

Zadne velke uspechy zatim, na vystavach mivame vybornou (dvakrat vemi dobra, jednou dobra, ale to fakt nebyl v kondici - nemel jsem ho tam tahat), z prace zatim jen OVVR (prvni cena) a jedny working testy (druha cena). Ale pracujeme dal...

26.10.2005 19:47

orin napsal(a):

Zadne velke uspechy zatim, na vystavach mivame vybornou (dvakrat vemi dobra, jednou dobra, ale to fakt nebyl v kondici - nemel jsem ho tam tahat), z prace zatim jen OVVR (prvni cena) a jedny working testy (druha cena). Ale pracujeme dal...

Jo, ale udelam mu trosku reklamu - kdyby mel nejaky majitel (chovne) fenky zajem, at se klidne ozve, Tedik uz je uchovneny, a kycle ma 0/0...

26.10.2005 20:09

orin napsal(a):

A matka???

26.10.2005 20:50

v napsal(a):
A matka???

Matka je Debora Gala Black. Bohuzel, nemam moc casu, takze nemam ani zadne webovske stranky, ale snad na to nekdy taky dojde... I kdyz, radsi stravim cas s Tedikem nekde venku, pocitacu mam dost v praci... )

Přidejte reakci

Přidat smajlík