Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.4.2007 18:14

Nevíte někdo náhodou, zda jsou Thůje jedovaté? Rádi bychom si je vysázeli, jako živý plot vůdči sousedům. Ale máme psy a je možné, že je budou okusovat...
Díky za odpověď.
Popřípadě, co z okrasných dřevin by jste mi doporučili, jako vhodnou alternativu za Thůje?
Díky.

11.4.2007 23:20

aston napsal(a):
Nevíte někdo náhodou, zda jsou Thůje jedovaté? Rádi bychom si je vysázeli, jako živý plot vůdči sousedům. Ale máme psy a je možné, že je budou okusovat...
Díky za odpověď.
Popřípadě, co z okrasných dřevin by jste mi doporučili, jako vhodnou alternativu za Thůje?
Díky.

jestli mate psy a ne feny, na tuje zapomen. vim o cem mluvim. staci jednou pochcat a je po tuji. moc ji spolehlive spali, pokud nemas jezevcika... zkusenost. navic psi behaji vetsinou kolem plotu. u nas prezily jenom tuje, ktere byly vysazeny tak pred 25 lety, a i ty maji ulamane a oholene vetve kam psi dosahnou jak se mezi nimi honi a behaji, skutecne zadna parada. kolem plotu uz nic nesazime, zlikvidovali i rybiz, zcela systematicky. mame 2 zlate retrivry a stredoasiata, vsichni psi

12.4.2007 09:44

danbures napsal(a):
jestli mate psy a ne feny, na tuje zapomen. vim o cem mluvim. staci jednou pochcat a je po tuji. moc ji spolehlive spali, pokud nemas jezevcika... zkusenost. navic psi behaji vetsinou kolem plotu. u nas prezily jenom tuje, ktere byly vysazeny tak pred 25 lety, a i ty maji ulamane a oholene vetve kam psi dosahnou jak se mezi nimi honi a behaji, skutecne zadna parada. kolem plotu uz nic nesazime, zlikvidovali i rybiz, zcela systematicky. mame 2 zlate retrivry a stredoasiata, vsichni psi

Aha, tak to jsi mne moc nepotěšil :((, myslel jsem, že Thůje bude odolná. Evidentně nemá smysl nic k plotu sázet.
Díky.

12.4.2007 12:23

aston napsal(a):
Díky za odpověď.
Díky.

O té moči jsem to taky slyšela.

cobli

12.4.2007 18:24
cobli

impact napsal(a):
O té moči jsem to taky slyšela.

my je oplocujeme ale na tu moč už jich doplatilo ..

12.4.2007 20:14

cobli napsal(a):
my je oplocujeme ale na tu moč už jich doplatilo ..

A co zkusit dát na plot něco popínavého (pokud by to sousedům nevadilo)? My máme na pergole psí víno a od té doby co ho náš pesan "zalévá" tak roste jako blázen

Přidejte reakci

Přidat smajlík