danemary
napsal(a):
Včera jsme byli v Ostravě,Byli jsme tam poprvé a popravdě řečeno byla jsem nadšená.Prostorné kruhy místa dost logicky upořádané rozdělení plemen. A u závěreček jsem dokonce seděla na židli.
JJ, bylo to moc pěkné.
Lidičky, prosím, kdyby jste někdo náhodou věděli o někom kdo na mobil fotil první tři psy na bedně!!! Náš novodundlandský pes Fabricius se umístil třetí jako Nejkrásnější mladý pes, ale fotograf (nevím proč) fotil jen prvního a dva po stranách ne. Proto bychom byli moc a moc vděční, pokud se podařilo Fabínka někomu vyfotit...dost lidí si to fotilo!!!
Prosím!!!!
Fabricius od Trojské skály - V1, CAJC, 3. nejkrásnější mladý pes
lucky
napsal(a):
JJ, bylo to moc pěkné.
Lidičky, prosím, kdyby jste někdo náhodou věděli o někom kdo na mobil fotil první tři psy na bedně!!! Náš novodundlandský pes Fabricius se umístil třetí jako Nejkrásnější mladý pes, ale fotograf (nevím proč) fotil jen prvního a dva po stranách ne. Proto bychom byli moc a moc vděční, pokud se podařilo Fabínka někomu vyfotit...dost lidí si to fotilo!!!
Prosím!!!!
Ch.Darés od Trojské skály -V1, CAC
lucky
napsal(a):
JJ, bylo to moc pěkné.
Prosím!!!!
No nevím jestli vám pomůžu, nefotila jsem uplně všechno.
psi mama
napsal(a):
No nevím jestli vám pomůžu, nefotila jsem uplně všechno.
...
psi mama
napsal(a):
...
JJ, děkuji. To je třída mladých nahoře, Fabby, jeho bráška a ještě jeden pes. Já hlavně sháním fotky, jak byl na bedně, ale už dvě máme, takže děkuji moc.