lmusa
napsal(a):
Pokračujeme !
Hádanka : Kdo a kolik nás tam je ?
Mašík a Nagy
lmusa
napsal(a):
Pokračujeme !
Taky něco přidám. Bratranec Goran
susan
napsal(a):
Bančar Zlatá louka ( Aran)
susan
napsal(a):
Seznamka s bratrancem
cipalka

cipalka

cipalka

susan
napsal(a):
Máša a Kajka
A pro změnu Máša se Škubánkem Dnes se netrimovalo, nýbrž bojovalo
cipalka

cipalka

cipalka
napsal(a):
uvědomělej Cipís
No a někteří z toho byli pěkně otrávení
cipalka

cipalka

susan
napsal(a):
A povšimněte si všude kolem Gorana pozůstatků figuranta
Zuzko, Ty seš zase vtipná, co?
Naďo, dneska to bylo fakt PRĎÁCKÝ!!!!!!!!
cipalka

susan
napsal(a):
Grupáč
Taky přidám jeden grupáč Dva na jednu, aneb co se v mládí naučíš.........
cipalka

susan
napsal(a):
No co co?? Ještě by to někdo přehlídl
To jo!!! A on se ještě tváří, jako by ten zbytek figuranta zrovna vygrcnul
cipalka

nada
napsal(a):
Teda holky, vy jste se rozjely s těma fotkama
Na výstavě taky bylo fajn , ale celkové výsledky nemám,neb jsem radši drbala a nepsala
Naďo, máš recht!!! Drbárna je nélepčí
A s kýms jsi byla? S Budulínkem?
Votrávená Kajka
cipalka

cipalka
napsal(a):
Naďo, máš recht!!! Drbárna je nélepčí
A s kýms jsi byla? S Budulínkem?
Votrávená Kajka
A jeden strašně unavenej leonberger
cipalka

lmusa
napsal(a):
Jak "votrávená" ? Náhodou je to slušivý portrét !
No dobrý, tak slušivý portrét votrávené Kajky Však se zeptej Zuzky, Kajucha s Cipinem mají na to výstavní předvádění se poněkud podobný názor
lmusa
napsal(a):
Naďo a co fotky ??? Máš nějaké ?
už jdu na to ,ale nzhledem,že to bylo v hale tak mám použitelný fotky asi 3
a byla jsem se cvakajdou
Edie Zlatá studánka
nada
napsal(a):
už jdu na to ,ale nzhledem,že to bylo v hale tak mám použitelný fotky asi 3
a byla jsem se cvakajdou
Edie Zlatá studánka
Lukašenko+ Lvíček Bertíček Erudit - třída štěnat
nada
napsal(a):
Lukašenko+ Lvíček Bertíček Erudit - třída štěnat
Izumrud Erudit - a tím končím :-'(
cipalka

nada
napsal(a):
Izumrud Erudit - a tím končím :-'(
Naďo a kolik jich tentokrát Cvakajda cvakla?
cipalka

susan
napsal(a):
A pak že já jsem zase vtipná
A ne???
cipalka
napsal(a):
Naďo a kolik jich tentokrát Cvakajda cvakla?
No nikoho,páč byla pod dozorem
a byla moooc unavená a stále spala,ale naštěstí do kruhu se probudila
Dorazíte do Prahy fandit ???
cipalka

nada
napsal(a):
No nikoho,páč byla pod dozorem
a byla moooc unavená a stále spala,ale naštěstí do kruhu se probudila
Dorazíte do Prahy fandit ???
Uvidím, jestli to projde doma... V kolik tak cca kavkazáci jdou, ví se?
lmusa
napsal(a):
Pokračujeme !
tak Zuzko - dopadly jsme výborně VN1 - no bez konkurence
Ale musime tu přespat,protože Cvakajda to náležitě oslavila
cipalka

nada
napsal(a):
tak Zuzko - dopadly jsme výborně VN1 - no bez konkurence
Ale musime tu přespat,protože Cvakajda to náležitě oslavila
Velká gratulace alkoholu holdujícímu velmi nadějnému dorostenci!!!
lmusa
napsal(a):
Naďo, já taky gratuluji Cvakajdě a jak to bylo s těmi oslavami a kdo si to vlastně dal do nosu, tak na to bych se zeptala raději oslavenkyně
Zdravíme vespolek,zdravíme do Budějic.Sláva vítězům a čest poraženým.A taky dáme nějaké fotky do placu.
herbici
napsal(a):
Zdravíme vespolek,zdravíme do Budějic.Sláva vítězům a čest poraženým.A taky dáme nějaké fotky do placu.
Fenka paní Mayerové
cipalka

herbici
napsal(a):
Tak Škubánek s kužátkama je dost dobrej!!! Teda doufám, že jsou to kužátka, ono to není moc dobře vidět...
lmusa
napsal(a):
Pokračujeme !
Ambra
lmusa
napsal(a):
Pokračujeme !
Azzy
lmusa
napsal(a):
Pokračujeme !
Ajsha
lmusa
napsal(a):
Pokračujeme !
Akbar
lmusa
napsal(a):
Pokračujeme !
Allotar
lmusa
napsal(a):
Pokračujeme !
Anuška
pvc
napsal(a):
Asi mi to dělají naschvál, nechtějí se fotit a navíc se tak hrozně lesknou, že vůbec není vidět, jakou mají barvu. No třeba se mi taky někdy povede fotit jindy, než skoro za tmy
.
Jsou moc krásní
Vítek a Barbie
nada
napsal(a):
Petro mimča jsou moc pěkná
Petro, štěníci jsou úžasní . My jsme byli o víkendu na srazu KOSD a tady posílám pár fotek.
Amír Sluneční vrch
stana zem
napsal(a):
Petro, štěníci jsou úžasní . My jsme byli o víkendu na srazu KOSD a tady posílám pár fotek.
Amír Sluneční vrch
Adžika Sluneční vrch
stana zem
napsal(a):
Bratr Zary - Samir Právo tesáku
A ještě jednou Adžika, Sluneční vrch byl vůbec úspěšný, v neděli obsadil všechny první tři místa ve své třídě. No mají být po kom
stana zem
napsal(a):
A ještě jednou Adžika, Sluneční vrch byl vůbec úspěšný, v neděli obsadil všechny první tři místa ve své třídě. No mají být po kom
Ahojky Stáňo, moc moc jsi mě potěšila fotečkama, tolik úspěšných vnoučátek, co víc si můžu přát, díky. Nemohla bys mi , prosím, ty "moje děti" poslat na meil, ch.st.evajan@centrum.cz. Ještě jednou dík .
kaca
napsal(a):
Ahojky Stáňo, moc moc jsi mě potěšila fotečkama, tolik úspěšných vnoučátek, co víc si můžu přát, díky. Nemohla bys mi , prosím, ty "moje děti" poslat na meil, ch.st.evajan@centrum.cz. Ještě jednou dík .
Fotky odeslány, pokud najdu ještě další, tak je ještě pošlu. Na prohlížení je toho nějak moc, fotili jsme co se dalo
eavy
napsal(a):
Verčo,hi,hi...koukám,že z nedostatku příležitostí taky osedláváte ty krvelačné bestie tak víš jak...pozor,ať ti Vitulku nepokoušou
Neregistrovaný uživatel

lmusa
napsal(a):
Pokračujeme !
Ahojky
tak teoreticky by kavkazáci v Praze měli jit poslední
Kruh: 31 Václavík Miroslav - CZ Počet psů: 63
Anglický mastif / Mastiff 3644 až 3654
Černý terier / Tchiorny Terrier 3630 až 3643
Kavkazský pastevecký pes / Kavkazskaia Ovtcharka 3655 až 3692
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahojky
tak teoreticky by kavkazáci v Praze měli jit poslední
Kruh: 31 Václavík Miroslav - CZ Počet psů: 63
Anglický mastif / Mastiff 3644 až 3654
Černý terier / Tchiorny Terrier 3630 až 3643
Kavkazský pastevecký pes / Kavkazskaia Ovtcharka 3655 až 3692
Jé Jindři, taky trénujete na ponclíka?
lmusa
napsal(a):
Pokračujeme !
Alda
jesie
napsal(a):
Verčo,teda ti vám rostou .....to jsou kusanci a mají moc pěknou barvu.JInak trénujeme,trénujeme...za měsíc jedu k ségře,tak si konečně zajezdíme na pořádných ořích
Jindři díky Na fotkách je jen Alda (zrzavec
), Arčí je úplně jinej. Je tmavě hnědej, má bílé prsty na všech nohách a tmavou masku. Až se mi ho podaří alespoň trochu kvalitně vyfotit, tak ho sem dám
No a rostou jak z vody. Alda už přerostl maminu Barbuli
Holky taky budou jezdit? Tedy, ty se maj , závidím
Jinak velká gratulace všem, na umístění z Budějk
eavy
napsal(a):
Jindři díky Na fotkách je jen Alda (zrzavec
), Arčí je úplně jinej. Je tmavě hnědej, má bílé prsty na všech nohách a tmavou masku. Až se mi ho podaří alespoň trochu kvalitně vyfotit, tak ho sem dám
No a rostou jak z vody. Alda už přerostl maminu Barbuli
Holky taky budou jezdit? Tedy, ty se maj , závidím
Jinak velká gratulace všem, na umístění z Budějk
Gratuluju Jindřišce a Cerbíkovi za tak úspěšný vstup do výstavního světa!! Jen tak dál!!!! A vůbec, jak bylo???
dargan
napsal(a):
Gratuluju Jindřišce a Cerbíkovi za tak úspěšný vstup do výstavního světa!! Jen tak dál!!!! A vůbec, jak bylo???
díky moc za gratulace,fotky dodám dnes,nejpozději zítra,jsem mírně handicepovaná,takže si musím dát trošku oraz.
Je to nádherný pocit,už kvůli tomu,že jsem tam jela okouknout,poznat a vyzkoušet,na takové krásné ocenění jsem ani nepomyslela.Díky za držení palečku
cipalka

jesie
napsal(a):
díky moc za gratulace,fotky dodám dnes,nejpozději zítra,jsem mírně handicepovaná,takže si musím dát trošku oraz.
Je to nádherný pocit,už kvůli tomu,že jsem tam jela okouknout,poznat a vyzkoušet,na takové krásné ocenění jsem ani nepomyslela.Díky za držení palečku
Zdarec všichni,
když už jsem se s tím foťákem zas tak navotravovala, tak sem plcnu nějaký fotky, ne?
Takže včerejší Letňany:
Atrek Evajan-Bond
cipalka

cipalka
napsal(a):
Zdarec všichni,
když už jsem se s tím foťákem zas tak navotravovala, tak sem plcnu nějaký fotky, ne?
Takže včerejší Letňany:
Atrek Evajan-Bond
ještě Bondík
cipalka

cipalka

cipalka

cipalka

cipalka
napsal(a):
Finn Z Údolí Kalspoltu
Frajer Šejtanova smečka - Max
cipalka

cipalka

cipalka

cipalka

cipalka
napsal(a):
odpadlíci
a na závěr vítězný Cerberus Šejtanova smečka
cipalka
napsal(a):
a na závěr vítězný Cerberus Šejtanova smečka
Alko,nevím,nevím,jestli je to provokace,že Cerbík jako jediný má fotku s košíkem ale máš pravdu,byl dost nasr... že je tam tolik konkurence.
Tak já taky přispěju,i když nic moc kvalita,nějak v tom šeru dělá foťák špatné fotky.
jesie
napsal(a):
Alko,nevím,nevím,jestli je to provokace,že Cerbík jako jediný má fotku s košíkem ale máš pravdu,byl dost nasr... že je tam tolik konkurence.
Tak já taky přispěju,i když nic moc kvalita,nějak v tom šeru dělá foťák špatné fotky.
cipalka

jesie
napsal(a):
Ha a ještě jsem našla...kdopak to je?
Ha - esli von to nebude Finn z UK
A Jindři, mám ještě pár vašich fotek BEZ KOŠÍKU, ale jsou všechny na stojáka a po zkušenostech z minula - když sem dám stojatou fotku, tak je z ní naprostá obluda - sem dávám akorát ty naležato
Tak Ti ty ostatní posílám na mejl
lmusa
napsal(a):
Pokračujeme !
Ahooj
tak já přispěju svoji troškou do mlýna až zítra jelikož v práci nemám foto s sebou :-))
Ale řekla bych,že fotících bylo více tak kde to vázne ???
Nepoznáváte někdo svuj teoretický odchov???
Asi 1-1,5 roku starý pejsek - tetování nečitelné!!
lmusa
napsal(a):
Pokračujeme !
a ještě jednou
jesie
napsal(a):
Naďo,zase další KAO v útulku? A je moc hezký,v první chvíli jsme si ho spletla s Bredíkem
Alko,fotky mám,díky moc,myslím,že tvoje pořád vypadají líp než moje,mám asi foťák jen na ven,ale co se dá dělat,hlavně,že jsou alespoň nějaké fotky
Ahoj všichni, ten pejsek z útulku vypadá moc hezky, snad se jen zaběhl a brzy najde páníka. A tady taky pár fotek. Akym NS a Fruzsi Ohnivá krv
jesie
napsal(a):
Naďo,zase další KAO v útulku? A je moc hezký,v první chvíli jsme si ho spletla s Bredíkem
Alko,fotky mám,díky moc,myslím,že tvoje pořád vypadají líp než moje,mám asi foťák jen na ven,ale co se dá dělat,hlavně,že jsou alespoň nějaké fotky
A ještě jednou
jesie
napsal(a):
Eliška
jesie
napsal(a):
Něžný Obřík Alfík
jesie
napsal(a):
Ódrinka
jesie
napsal(a):
Berenis
jesie
napsal(a):
Bondík
jesie
napsal(a):
Fin
jesie
napsal(a):
Ještě jednou Fin
jesie
napsal(a):
A na závěr vítězný "Kerblík"Gratuluju!
jesie
napsal(a):
A ještě jeden "bratránek", který mi naprosto učaroval
jesie
napsal(a):
Ještě jednou Babur
jesie
napsal(a):
Hi,hi...Zuzko,nezlobte se,ale nevím,jestli je to překlep....já mu totiž říkám "Kerbík"
Už jsem teda slyšela lidi,co si mysleli,že se jmenuje Gerbík
Jindřiško není to překlep Já jsem si až do výstavy myslela, že mu říkáte Cerbík a když jsem se dozvěděla, že Kerbík, tak mně hned napadl Kerblík
Pardóón
jesie
napsal(a):
moc mě to pobavilo,ale můžu si za to sama...jmenuje se Cerberus a říkám mu Kerby....takže to fakt zní mnohoznačně
Teď už vím, byla jsem už Alkou poučena, že mu tak říkáte podle řecké mytologie
Ještě jsem objevila Unikáta
jesie
napsal(a):
moc mě to pobavilo,ale můžu si za to sama...jmenuje se Cerberus a říkám mu Kerby....takže to fakt zní mnohoznačně
A Frajera Maxíka
susan
napsal(a):
A Frajera Maxíka
Tak konečně taky něco z Prahy
Cross Baflo
nada
napsal(a):
Tak konečně taky něco z Prahy
Cross Baflo
Voron Lištička
lmusa