Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.5.2007 03:30

Zdravim vsechny, mam 9mes ridgebacku, a zacina se chovat tak nejak divne, je uknourana, uspana, mazlit se moc nechce, kdyz odchazim tak vyvadi jak zbesila, ikdyz nezustane uplne sama - mame jeste jednoho psa. Tak mam pocit jestli to na ni nahodou nejde...
Muzete mi popsat vase zkusenosti s prvnim harani???Dekuji

15.5.2007 08:51

sylvia napsal(a):
Zdravim vsechny, mam 9mes ridgebacku, a zacina se chovat tak nejak divne, je uknourana, uspana, mazlit se moc nechce, kdyz odchazim tak vyvadi jak zbesila, ikdyz nezustane uplne sama - mame jeste jednoho psa. Tak mam pocit jestli to na ni nahodou nejde...

Ahoj naše fenka křížence RR začala hárat skoro na den v 1 roce, ale už od 8 měsíce jsme čekali, kdy to přijde. Ale byla spíš mazlivá, hodňoučká a najednou jako beránek, poslechla, dokonce začala chodit na volno, než jsme si všimli první kapičky.
Tak nezbývá než sledovat a vyčkat co bude ............ držím palce

15.5.2007 10:04

sylvia napsal(a):

kazda fenka to snai jinak. Moje fenka se taky sklidnila abyla unavena, pospavala, ale bla hodne mazliva.ja sem poznala, ze bude harat vzadu nad pipinkou, kdyz se ji to zacalo durit, tak sem vedela, ze bude harat.No nebyla z toho nadsena a nevedela co se deje. Zacali sme harat v 7 a pul mesicich.

Přidejte reakci

Přidat smajlík