Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.5.2007 16:13

Vezmu spolujezdce nebo hledám spolujízdu na Jarní cenu v Praze - Kyjích 2.-3.6., směr od Strakonic. Současně hledám hružstvo.

18.5.2007 11:32

rika napsal(a):
Vezmu spolujezdce nebo hledám spolujízdu na Jarní cenu v Praze - Kyjích 2.-3.6., směr od Strakonic. Současně hledám hružstvo.

Na jarní cenu se nechystám, ale zajímalo by mě, jestli jezdíte někdy cvičit agility na cvičák ve Strakonicích? Já tam občas jezdím v neděli ráno a jsem tam vždycky sama, ráda bych si zacvičila s někým společně:-)

23.5.2007 09:03

rika napsal(a):

Ahojte!
Prosím o radu- nevíte někdo o cvičišti pro agility v okolí Karlových Varů nebo Chebu??

23.5.2007 09:12

cherry napsal(a):
Ahojte!
Prosím o radu- nevíte někdo o cvičišti pro agility v okolí Karlových Varů nebo Chebu??

OSA Loket - www.osaloket.wz.cz. Většina cvičišť je k nalezení na www.klubagility.cz, pod odkazem Klub.

24.5.2007 12:37

cherry napsal(a):
Ahojte!

Nebo se cvičí v Karlových Varech ve Staré Roli. Pokud budete mít zájem o další informace, napište mi prosím na e-mail chrysalis@centrum.cz.
Kukla

24.5.2007 12:40

renie napsal(a):
Na jarní cenu se nechystám, ale zajímalo by mě, jestli jezdíte někdy cvičit agility na cvičák ve Strakonicích? Já tam občas jezdím v neděli ráno a jsem tam vždycky sama, ráda bych si zacvičila s někým společně:-)

Pro Renie: Ve Strakonicích můžete cvičit s Věrou Bubalovou, ne? Já cvičím jednou týdně v Sušici.

Přidejte reakci

Přidat smajlík