Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.4.2005 13:57

Ahojte brňáci,
začíná být teploučko, pomalu ale jistě se chci vypravit s mojí smečkou k vodě. Kam chodíte? Přehradu mi neraďte, tam už nechodíme ani na procházku, před 2 lety slezla mé čubině po koupání v přehradě srst na hrudi... kdybyste měli něco směr bohunice, bosonohy.. tím lépe. Děkuji moc za info, začínám být bezradná, žádný "psí koupaliště" neznám
Zdraví Peťa a kavalíří holky

6.4.2005 23:02

listicka napsal(a):
Ahojte brňáci,
začíná být teploučko, pomalu ale jistě se chci vypravit s mojí smečkou k vodě. Kam chodíte? Přehradu mi neraďte, tam už nechodíme ani na procházku, před 2 lety slezla mé čubině po koupání v přehradě srst na hrudi... kdybyste měli něco směr bohunice, bosonohy.. tím lépe. Děkuji moc za info, začínám být bezradná, žádný "psí koupaliště" neznám

Já byla se psicí v Mariánským údolí. Jinak na přehradě nejen, že se psi koupat nesmí, ale nesmí tam být ani puštění na volno. Vím, že jsme tam asi před dvěma rokama naháněli moji psici, když byla štěndo a měšťáci nás na to upozornili... :-/ Nehledě na to, že přehrada se nedoporučuje kvuli sinicím na koupání ani lidem...

7.4.2005 13:57

listicka napsal(a):
Ahojte brňáci,

Za Bosonohama jsou Popůvky a tam je rybník. Psi tam nikomu nevadí.
Nebo ještě Žebětínský rybník, ale tam bacha na labutě. Potvory štípou a malých psů se vůbec nebojí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík